Ovulační test - stále slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
22.11.11 20:47

Domčík: Jejda, to se uzdravte. To mu musí být chudáčkovi moc špatně. Hodně živě si to pamatuju u sebe. Blbý je, že je to na dlouho. Hodně pevné nervy. A písni, jak je na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.11.11 12:49

TAK HOLKY DLAE HLENU ZAČÍNÁ OVU A JSEM OPĚT JEN 9DEN CIKLU NO DOUFÁM ŽE MALEJ BUDE DNES UŽ SPINKAT ABY MOHLO BÝT :hug: JE BEZ TEPLOT ALE KAŠLE JAK HROM :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.11.11 13:05

Hm, to bude ještě asi nějakou dobru trvat, než se plíce vyléčí. Já byla se zápalem plic jako malá snad 3týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.11.11 14:32
Osmanka píše:
Hm, to bude ještě asi nějakou dobru trvat, než se plíce vyléčí. Já byla se zápalem plic jako malá snad 3týdny.

TO JO MÁME PŘIJÍT V ÚTERÝ NA KONTROLU TAK UVIDÍME :,(
A CO TY JAK SE CÍTÍŠ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.11.11 17:17

Mám hlen, testuju ovu dvakrátdenně, tak uvidíme. Jen manžela mám jaksi pořád pryč. Snad přijde kulturně dnes, ale píše, že nestíhá - včera se vrátil v 23h. Zítra či v sobotu bych měla mít střed, tak uvidím. Právě, že nevím den, protože jsem MS dostala v pár minut před půlnocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.11.11 18:10
Osmanka píše:
Mám hlen, testuju ovu dvakrátdenně, tak uvidíme. Jen manžela mám jaksi pořád pryč. Snad přijde kulturně dnes, ale píše, že nestíhá - včera se vrátil v 23h. Zítra či v sobotu bych měla mít střed, tak uvidím. Právě, že nevím den, protože jsem MS dostala v pár minut před půlnocí.

jé to já ji mám vždy ráno ;) a to jsi už v půlce ciklu? ten můj je zas dnes nabruenej taky na prd. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.11.11 18:10
domčík píše:
Osmanka píše:
jé to já ji mám vždy ráno ;) a to jsi už v půlce ciklu? ten můj je zas dnes nabručenej,taky na prd. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 09:39

Jojo, dnes mám buď 13 nebo 14.den - protože jsem to dostala v 23,30 tak je to takový ne na 100% jaký je to den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
25.11.11 19:46

Osmanko, myslím, že ms se počítá cca od 22 hodin jako že jsi ji dostala až další den. Já to mám tentokrát zrovna tak jako ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 20:01

Hani, díky, protože já měla MS vždy dopoledne. Tohle mě překvapilo. Už jsem si říkala, nedostala jsem to a ejhle večer u tv to přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.11.11 20:05
Osmanka píše:
Hani, díky, protože já měla MS vždy dopoledne. Tohle mě překvapilo. Už jsem si říkala, nedostala jsem to a ejhle večer u tv to přišlo.

teda holky já nemít ms tak řeknu že jsem těhu,bývá mi zle,pobolívá mě podbřišek,jsem náladová,teče mi mlezivo atd… :( já fakt musím na hormonální vyšetření :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 20:07

Jo no vidíš, já tam měla dnes volat a nevolala. Když jsem si vzpomněla, tak buď ještě bylo brzo, nebo byla polední přestávka nebo bylo pozdě. Ach jo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.11.11 20:15
Osmanka píše:
Jo no vidíš, já tam měla dnes volat a nevolala. Když jsem si vzpomněla, tak buď ještě bylo brzo, nebo byla polední přestávka nebo bylo pozdě. Ach jo :-).

jo jo je to mazec :lol:
ty chlapi to maj stejně fajn,užijou si a je to ale maminy aby vytrpěly vše okolo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 20:56

Přesně, příště bych chtěla být chlapem! Prd na starosti - jen chodí do práce, ale žena když chodí do práce, musí nakoupit, uvařit, vyprat, vyžehlit a vyzvednou dítě ze školky a večer musí být čiperná a připravená na chlapa :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
26.11.11 09:33

Tak čárka je jen nepatrně slabší než kontrolní. Tak doufám, doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí