Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Domčík: Jejda, to se uzdravte. To mu musí být chudáčkovi moc špatně. Hodně živě si to pamatuju u sebe. Blbý je, že je to na dlouho. Hodně pevné nervy. A písni, jak je na tom.
TAK HOLKY DLAE HLENU ZAČÍNÁ OVU A JSEM OPĚT JEN 9DEN CIKLU NO DOUFÁM ŽE MALEJ BUDE DNES UŽ SPINKAT ABY MOHLO BÝT
JE BEZ TEPLOT ALE KAŠLE JAK HROM ![]()
Hm, to bude ještě asi nějakou dobru trvat, než se plíce vyléčí. Já byla se zápalem plic jako malá snad 3týdny.
Osmanka píše:
Hm, to bude ještě asi nějakou dobru trvat, než se plíce vyléčí. Já byla se zápalem plic jako malá snad 3týdny.
TO JO MÁME PŘIJÍT V ÚTERÝ NA KONTROLU TAK UVIDÍME ![]()
A CO TY JAK SE CÍTÍŠ???
Mám hlen, testuju ovu dvakrátdenně, tak uvidíme. Jen manžela mám jaksi pořád pryč. Snad přijde kulturně dnes, ale píše, že nestíhá - včera se vrátil v 23h. Zítra či v sobotu bych měla mít střed, tak uvidím. Právě, že nevím den, protože jsem MS dostala v pár minut před půlnocí.
Osmanka píše:
Mám hlen, testuju ovu dvakrátdenně, tak uvidíme. Jen manžela mám jaksi pořád pryč. Snad přijde kulturně dnes, ale píše, že nestíhá - včera se vrátil v 23h. Zítra či v sobotu bych měla mít střed, tak uvidím. Právě, že nevím den, protože jsem MS dostala v pár minut před půlnocí.
jé to já ji mám vždy ráno
a to jsi už v půlce ciklu? ten můj je zas dnes nabruenej taky na prd. ![]()
domčík píše:Osmanka píše:jé to já ji mám vždy ráno
Mám hlen, testuju ovu dvakrátdenně, tak uvidíme. Jen manžela mám jaksi pořád pryč. Snad přijde kulturně dnes, ale píše, že nestíhá - včera se vrátil v 23h. Zítra či v sobotu bych měla mít střed, tak uvidím. Právě, že nevím den, protože jsem MS dostala v pár minut před půlnocí.a to jsi už v půlce ciklu? ten můj je zas dnes nabručenej,taky na prd.
Jojo, dnes mám buď 13 nebo 14.den - protože jsem to dostala v 23,30 tak je to takový ne na 100% jaký je to den.
Osmanko, myslím, že ms se počítá cca od 22 hodin jako že jsi ji dostala až další den. Já to mám tentokrát zrovna tak jako ty ![]()
Hani, díky, protože já měla MS vždy dopoledne. Tohle mě překvapilo. Už jsem si říkala, nedostala jsem to a ejhle večer u tv to přišlo.
Osmanka píše:
Hani, díky, protože já měla MS vždy dopoledne. Tohle mě překvapilo. Už jsem si říkala, nedostala jsem to a ejhle večer u tv to přišlo.
teda holky já nemít ms tak řeknu že jsem těhu,bývá mi zle,pobolívá mě podbřišek,jsem náladová,teče mi mlezivo atd…
já fakt musím na hormonální vyšetření ![]()
Jo no vidíš, já tam měla dnes volat a nevolala. Když jsem si vzpomněla, tak buď ještě bylo brzo, nebo byla polední přestávka nebo bylo pozdě. Ach jo
.
Osmanka píše:
Jo no vidíš, já tam měla dnes volat a nevolala. Když jsem si vzpomněla, tak buď ještě bylo brzo, nebo byla polední přestávka nebo bylo pozdě. Ach jo.
jo jo je to mazec ![]()
ty chlapi to maj stejně fajn,užijou si a je to ale maminy aby vytrpěly vše okolo. ![]()
Přesně, příště bych chtěla být chlapem! Prd na starosti - jen chodí do práce, ale žena když chodí do práce, musí nakoupit, uvařit, vyprat, vyžehlit a vyzvednou dítě ze školky a večer musí být čiperná a připravená na chlapa
.
Tak čárka je jen nepatrně slabší než kontrolní. Tak doufám, doufám.