Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, už jsem si říkala, kde jsi. U mě MS se dostavila, bohužel. To jsi si užila. Syn už dobrý, chodíme do školky, tak jsem zvědavá jak dlouho bude dobrý. Tak hodně zdravíčka a ty kila dole závidím!!! ![]()
Osmanka píše:
Ahoj, už jsem si říkala, kde jsi. U mě MS se dostavila, bohužel. To jsi si užila. Syn už dobrý, chodíme do školky, tak jsem zvědavá jak dlouho bude dobrý. Tak hodně zdravíčka a ty kila dole závidím!!!
JÁ DNES MS NIC ALE TEST TAKY NIC TAK ASI DOJDE ZÍTRA
A POJEDEM ZAS NANOVO SPOLU JU??? ![]()
NÁŠ MALEJ (DOMČA)DNES PO ŠKOLCE ZAČAL TROŠKU POLEHÁVAT ŽE HO BOLÍ BŘÍŠKO TAK ČEKÁM CO BUDE SAKRA
NEVÍM JAK S NÍM BUDU LÍTAT NNA ZÁCHOD A PLÍNKU NECHCE,BUDU PRÁT A PRÁT A PRÁT ![]()
ZROVNA PLÁNUJEM VÝLET DO RAKOUSKA NA TY VELIKÝ ČERTY A VÁNOČNÍ TRHY TAK SNAD VŠE KLAPNE A BUDEM ZDRAVÍ,MOC SE TĚŠÍM.
My chceme jet do Mnichova, ale bez malýho. Taky na vánoční trhy a projít si město.
Dobře, budeme se zase hecovat na další mimi. Já jdu v pondělí na gyndu, abych si řekla o hormonální profil, protože se fakt snažíme od ledna a kde nic tu nic. A to jsem měla vlastně před prckem ještě jedno těhu a vždy to bylo do dvou měsíců. Dokonce jsednou jsme si řekli - od ledna - po silvestru, abych si ještě přiťukla - jdeme na to a na konci ledna MS už nebyla. Takže už jsem hodně nesvá a nervní.
Osmanka píše:
My chceme jet do Mnichova, ale bez malýho. Taky na vánoční trhy a projít si město.Dobře, budeme se zase hecovat na další mimi. Já jdu v pondělí na gyndu, abych si řekla o hormonální profil, protože se fakt snažíme od ledna a kde nic tu nic. A to jsem měla vlastně před prckem ještě jedno těhu a vždy to bylo do dvou měsíců. Dokonce jsednou jsme si řekli - od ledna - po silvestru, abych si ještě přiťukla - jdeme na to a na konci ledna MS už nebyla. Takže už jsem hodně nesvá a nervní.
TEDA TO JO TŘE TI NĚAKOU LÉČBU NASADÍ
JE TO NERVÁK VIĎ,ČEKAT NAD TĚMA TESTAMA MODLIT SE ALESPOŇ ZA SLABOU DRUHOU ČÁRKU ![]()
JÁ DNES UŽ TAKY MÁM MS TAK BUDU ZVĚDAVÁ JESTLI BUDOU TY OVU PŘÍZNAKY ZAS TAK VELIKÝ A DVAKRÁT ![]()
Osmanka píše:
Tak snad příští měsíc se zadaří - ach jo.
ahoj,tak tady chumelí
kluci jsou šťastný a já šílím,včera jsem Domčovi koupila sněhulky,asi jsem to přivolala ![]()
Sněží? Tady včera mrzlo, bylo bílo - ale to byla taková ta celodení jinovatka i na stromech, nesněžilo. Dnes už bylo nad nulou. No syn vloni nechtěl do sněhu a ani boby ho nezlákaly, to byla otrava, tak jsem zvědavá letos. Odmítal mi vyjít ven minulou zimu.
Ahoj holky, tak jsem si vás poctivě pročetla.Mluvíte mi z duše.Jsem 6.měsíc po porodu, nekojila jsem, Ms pravidelná 27-28dní. Takhle krátkou jsem ji neměla ani před porodem, to bylo za 33- 35dní. Je to zvláštní. Chodím na denní studium a malýho mi hlídá paní na hlídání a ačkoliv se nenudím, čas na pozorování mám vždycky.Obzvláště, pokud bych tak chtěla. Hlen před ovu nemám žádný a když je, tak na ovu testech je bílo. Zkoušela jsem testovat od11.dne, těch peněz. 11.den bílo, totéž 12 a 13den. 14.den, jedna sotva viditelná čárka a 15. den trochu zesílí,ale aby mně potrápila, je tak slabá, že podle návodu se hodnotí jako negativní. 16.den bílo. Jsem trochu vykolejená a čím víc si přeju, tím víc to nejde. Nemám o tom s kým mluvit. Ms bude příští týden, protože už teď vím, že i tento měsíc byl zbytečný. Jsem protivná na manžela a n netuší proč.Eva
Ahoj, vítáme Tě mezi náma. Přesně, jde to na hlavu. Ty jsi půl roku po porodu, mě v práci začali naznačovat, že počítali s tím, že půjdu na druhou mateřskou a že pro mě nemají práci a o to jsem víc na nervy.
Koupila jsem teď ovu testy light life, stojí cca 30 a jsou tam dva ks, mají to v lékárnách, našla jsem to na netu a jedu si pro to. Nejsou to ty drahé 100kč za 3ks. Tak jsem zvědavá. Abych mohla testovat kolem půlky cyklu častěji. Tak dávám typ. Příp. si to kupte na netu, vyjde to i s poštovným levněji, když si jich koupíte víc.
Osmanka píše:
Ahoj, vítáme Tě mezi náma. Přesně, jde to na hlavu. Ty jsi půl roku po porodu, mě v práci začali naznačovat, že počítali s tím, že půjdu na druhou mateřskou a že pro mě nemají práci a o to jsem víc na nervy.Koupila jsem teď ovu testy light life, stojí cca 30 a jsou tam dva ks, mají to v lékárnách, našla jsem to na netu a jedu si pro to. Nejsou to ty drahé 100kč za 3ks. Tak jsem zvědavá. Abych mohla testovat kolem
půlky cyklu častěji. Tak dávám typ. Příp. si to kupte
na netu, vyjde to i s poštovným levněji, když si jich koupíte víc.
AHOJ TAKY TĚ VÍTÁM
JSME UŽ TŘI TO JDE ![]()
HOLKY TAK JÁ TO ZHRUBA POČÍTALA A LISTOPAD MĚ VYŠEL V RŮZNÝCH TESTECH OVU I TĚH.. NA 1200KČ
TO JE DĚS A TEĎ NA TO KAŠLU TESTUJU AŽ PO VYNECHÁNÍ POKUD TEDA BUDE
JEŠTĚ ŽE DOMA TO NETUŠÍ TO FURT VŠUDE ŠETŘÍM A PAK TAKOVÉ ÚTRATY ![]()
Osmanka píše:
Ahoj, vítáme Tě mezi náma. Přesně, jde to na hlavu. Ty jsi půl roku po porodu, mě v práci začali naznačovat, že počítali s tím, že půjdu na druhou mateřskou a že pro mě nemají práci a o to jsem víc na nervy.Koupila jsem teď ovu testy light life, stojí cca 30 a jsou tam dva ks, mají to v lékárnách, našla jsem to na netu a jedu si pro to. Nejsou to ty drahé 100kč za 3ks. Tak jsem zvědavá. Abych mohla testovat kolem půlky cyklu častěji. Tak dávám typ. Příp. si to kupte na netu, vyjde to i s poštovným levněji, když si jich koupíte víc.
Ahoj holky.
Pořád vás čtu ![]()
Já se teda na testování taky zatím vykašlala, ale ty testy, co píše Osmanka, jsem měla. Aspoň to testování nevyjde tak draho ![]()
Tak přeji všem hodně štěstí ![]()
Ahoj Ha-ni, tak jsme čtyři. Třeba se nám bude dařit, když se budeme podporovat
. Taky testuješ, jak dlouho se pokoušíte?
Osmanko, nene, zatím se nesnažíme. Jestli si vzpomínáš, reagovala jsem na začátku diskuse ![]()
Jen jsem „hledala“ ovulaci po porodu. Nějak se mi mrška šoupla. Ale poslední měsíc jsem ji měla asi o 3 dny dříve. Takže se to možná vrací do stavu před porodem. JInak na testování jsem se zatím vykašlala, cvičně měřím BT. Ale zrovna minulý měsíc, zrovna v kritické dny malý hrozně v noci buntoval, a tak z toho nic nebylo
Takže jsem odtušla ovulaci jen podle hlenu…
To znám, když jsou dny D, tak se něco po - např. u nás pravidelně manžel někam jede - jako zase tuto středu. Jezdí služebně snad pravidelně po 28dnech
.
Osmanka píše:
To znám, když jsou dny D, tak se něco po - např. u nás pravidelně manžel někam jede - jako zase tuto středu. Jezdí služebně snad pravidelně po 28dnech.
AHOJ HOLKY ![]()
TAK JÁ SE MINULE TAK PŘEMÁHALA ABYCH NEUSNULA A ČEKALA JSEM AŽ KLUCI USNOU A NEJDŘÍV USNUL TÁTA
ASI SI ZAČNEM VAŘIT KÁVU PŘED SPANÍM ![]()