Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osmanka píše:
Tak co u vás nového? U nás zatím naštěstí, nebo bohužel nic - no jak se to vezme.
AHOJKY
JÁ BALIM RÁNO JEDEME DO TOHO RAKOUSKA ALE JSEM NASTYDLÁ TAK TO BUDE VESELÉ
ALE SNAD SE TO POVEDE JEN MÁME STRACH Z TĚCH NAMRZLEJCH SILNIC ![]()
A JAK SE CÍTÍŠ??? JÁ BOLENÍ PODBŘIŠKU A MLEZIVO KLASIKA
ALE TEĎ SE FAKT UŽ NEVZRUŠUJU PROTOŽE TOTÉŽ BYLO MINULÝ CIKLUS ![]()
Osmanka píše:
Užijte si to!!!
děkuji
teď jsem byla na záchodě a mám zas něaký táhlý bílý hlen no hele já se picnu
asi fakt tomu tělu už nerozumím
že by zase něaká ovu????
Jo to nevím, zda je hlen vždy při ovu i když je víckrát v cyklu. Ale nemůžeš mít nějaký zánět? Nebo neměli jste sexík? Pak den po té většinou mám taky hlen.
Ahoj.
Domčíku, užijte si „dovolenou“ ![]()
Jinak pokud dojde k ovulaci vícekrát v cyklu, tak prý max. během 48 hodin.
Mě teda taky trochu tělo tento cyklus zmátlo, měla jsem bíl. hlen snad 9DC, pak nic a pak až 12-13DC kdy probíhala ovulace. Jinak hlásím, že se tělo konečně po porodu srovnalo a ovulace je tehdy, kdy má být
![]()
Ha-ni píše:
Ahoj.
Domčíku, užijte si „dovolenou“Jinak pokud dojde k ovulaci vícekrát v cyklu, tak prý max. během 48 hodin.
Mě teda taky trochu tělo tento cyklus zmátlo, měla jsem bíl. hlen snad 9DC, pak nic a pak až 12-13DC kdy probíhala ovulace. Jinak hlásím, že se tělo konečně po porodu srovnalo a ovulace je tehdy, kdy má být![]()
ahojky tak jsme doma
bylo to krásné ![]()
jinak poránu vždy hodně bílého hlenu(sex nebyl)přez den pak míň ale stále je táhlý
břicho malinko napnuté prsa taky ![]()
tak uvidíš za pár dní
.
Mně zase nebolí absolutně prsa a to mi vždy natekla před MS a teď nic.
Osmanka píše:
tak uvidíš za pár dní.Mně zase nebolí absolutně prsa a to mi vždy natekla před MS a teď nic.
AHOJKY A MS MÁŠ MÍT NĚAK O VÍKENDU ŽE? JÉ TAK TŘEBA SE ZROVNA ZADAŘILO
MĚ NEBOLÍ ALE SPÍŠ JAKO PNOU A PALÍ
MS ČEKÁM PŘÍŠTÍ STŘEDU ![]()
JINAK NÁM TADY CHUMELÍ DĚTI SE RADUJÍ A JÁ ŠÍLÍM,ZAS VŠECHNO FURT MOKRÉ A SUŠIT BUDU JAK BLÁZEN BOTY I OBLEČENÍ ![]()
Jejda, sněží? U nás je asi 10C a max. mží. Ani auta nejsou ráno namrzlá, ale prý bude hůř. No moc tomu něvěřím, že se zadařilo. Hlavně už je to jedno. Teď zase nebudu chtít a v tu ránu otěhotním, uvidíš. Hlavně bych nezvládla nemocenskou být jen doma bez vycházek, jako mi to dal na 14dní při těhotenství, když mě bolely hrozně záda.
Osmanka píše:
Jejda, sněží? U nás je asi 10C a max. mží. Ani auta nejsou ráno namrzlá, ale prý bude hůř. No moc tomu něvěřím, že se zadařilo. Hlavně už je to jedno. Teď zase nebudu chtít a v tu ránu otěhotním, uvidíš. Hlavně bych nezvládla nemocenskou být jen doma bez vycházek, jako mi to dal na 14dní při těhotenství, když mě bolely hrozně záda.
ANI MI NEMLUV JÁ SE RÁNO VZBUDILA A MÁM ASI BLOKLOU PÁTEŘ NEMŮŽU SE ANI UČESAT
A JAK TO ŽE TEĎ NEBUDEŠ CHTÍT???KLUCI JEŠTĚ JEZDÍ NA SNOWBODECH JEN MALÉHO TRÁPÍM DOMA MÁM STRACH ABY NENASTYDNUL TEĎ PO TÉ NEMOCI NECHALA JSEM HO TAM ASI JEN 10 MINUT ![]()
Uvidíme, už na to nebudu tak talčit, chtěla jsem spojit RD a MD ale takhle už stejně bych musela nstoupit na hodně měsíců, takže je to už jedno a taky bych měla původně vyšší mateřskou z vyššího platu - teď půjdu na zkrácený úvazek, tak to bude nižší mateřská, jestli se zadaří. Takže spíš už na to budu kašlat a uvidíme, co se přihodí.
Osmanka píše:
Tak co nového? U nás MS proběhla.
ahoj,u nás dnes nedošla ale na testu jsou opět pidiii dušíci tak to už by případné těhu mělo udělat // čekám tedy ms dál ![]()
domčík píše:Osmanka píše:ahoj,u nás dnes nedošla ale na testu jsou opět pidiii dušíci tak to už by případné těhu mělo udělat // čekám tedy ms dál
Tak co nového? U nás MS proběhla.
držím palečky