Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osmanka píše:
Je to težké, teplota se musí měřit ráno a to většinou syn v noci hupsne k nám do postele a pak mě ráno probudí, takže nemám na to klid.
BT se dá měřit i v ústech, to bys mohla zvládnout i se synkem v posteli, ne? ![]()
aha, to jsem nevěděla - to by šlo, to i kdyby syn okoukal, tak by se nic nestalo, kdyby zkoušel
![]()
ahojky
můžu se k vám prosím přidat?
mám taky problém s ovu testíkem,minulý měsíc jsem musela bohužel na 13týdnu podstoupit interupci (mimi umřelo)a tak když mi teď v půlce října proběhla menstruace kopila jsem si testy.6den ciklu jsme měli nechráněný sex
a jelikož od 8dne nastaly všechny příznaky ovulace začala jsem testovat,8 9 10den byla jedna čárka slabší a další dny už jen jedna
mám celou dobu bolení jako před měsíčka a nálady jak na houpačce,tak nevím jestli je možný že tou interupcí přišla ovu brzo a já hned otěhotněla???bojím se na to jen pomyslet bylo by to hned takové štěstí
nemáte někdo prosím podobnou zkušenost?děkuju moc pavlína ![]()
No já měla po potratu pak taky náladu pod psa - nejhorší to bylo těsně před MS, to se mi třásly ruce. Asi docházelo k nějakým hormonálním změnám.
Jinak asi těhu být můžeš, pokud ano, tak gratuluju a moc přeju. Nám se to podařilo 5měs. po potratu - taky mi ukončili těhu v 9.tt, protože nebylo srdíčko.
holky já si jen tak spíš z blbosti koupila těhu testy a mám tam pidi ducha no ale vidím ho jen já nikomu tady ještě vůbec neříkám už tak říkaj že plašim
byla bych 9den po sexu tak nevím nevím ![]()
Tak hodně štěstíčka, ať to vyjde.
Stalo se mi teď několikrát, že jsem měla slabě pozitivní a nic dál. Tak ať to tak není a je to mimčo.
moc děkuju jsi hodná,nejhorší je když mi sem tam někdo řekne ať na to nemyslím apůjde to samo ale ne,yslet to prostě nejde že? ![]()
ještě se zeptám taky tě bolelo břicho jako před měsíčkama tak brzo? nebo možná vůbec ne viď ![]()
Ano, jsou tady ženský, který napíší - nemysli na to, nepozoruj se. Ono to nejde a hlavně když jsi na mateřské a posíláš si půl dne autíčko, tak se víc sleduješ. Mě bolívá břicho v půlce cyklu (asi při ovulaci)a v první den MS, ale když jsem byla těhu, tak nevím, jak to bylo první dny. Ale pobolívalo mě tam - jak se děloha roztahuje - ale fakt nevím, zda to bylo hned pár dní po vynechání MS nebo za tři týdny. Jen jsem tenkrát to těhu poznala díky tomu, že jsem usnula v 9hod. večer a ráno se nemohla v 8h probrat - jako bych brala narkotika. To jediné si pamatuju, jak jsem poznala těhu.
DĚKUJU
JÁ MÁM BOLENÍ TRVALÉ,SPÍŠ TEDY PNUTÍ ALE MÁŠ PRAVDU ZKUSÍM CO TO PŮJDE NĚCO DĚLAT A NEMYSLET TOLIK
UŽ PLÁNUJETE VÁNOCE?MI TEPRVE DĚLÁME PODZIMNÍ VÝZDOBU ALE ČETLA JSEM UŽ TADY ŽE HOLKY POMALU VĚŠÍ BLIKÁTKA ![]()
Koupila jsem asi půlku dárků a chystám se začít dnes uklízet. Syn je u babi tento týden. Tak umyju okna, vyperu záclony. Ale dárky jsem koupila hodně přes net - poukázky, takže nic ohromného. Ono taky co kupovat, zážitky jsou víc dárkem než koupit někomu šampón. A v prosinci budu péct - chodí jednou v týdnu do školky, tak to budu péct, protože někdy jeho asistence nedopadá nejlíp. Je takový divočejší.
Já se taky pozoruju, ale je to tím, že jsem na mateřské. Dřív jsem měla frmol, vlastně jsem otěhotněla prvně v době uzávěrek ve firmě - to tedy dopadlo špatně, ale pak jsem otěhotněla o dovolené, takže to jsem měla zase jiné starosti. Ale naprosto tě chápu, taky se víc teď sleduju - je to tím, že sedím pořád doma a druhé mimi se nedaří rok. Kdybych byla v práci, tak to hodím za hlavu.
NÁŠ MALEJ JE VE ŠKOLCE KAŽDÝ DEN NA DOPOLEDNE A TAK SE TADY NUDÍM
ALE ZAČNU CHODIT HRABAT A BUDE KLID
MÁME TADY KUPY LISTÍ
Choď cvičit, nebo se projeď na kole - no záleží, kde bydlíš. Nebo já se učím anglinu po telefonu - každý den mi zavolají a kecáme 20min anglicky a 2hodiny si píšeme po ICQ jednou v týdnu. Já tedy to mám nastavené na večer, ale když bych měla prcka ve školce dopolko každý den, tak bych to řešila takto. Ale chápu tě, já se snažím nainvestovat, abych nezblbla, tak studuju.
V SRPNU MĚL 3ROKY
PROTO JSEM MIMČO VŮBEC NEPLÁNOVALA,ALE KDYŽ JSEM VIDĚLA(PO UHÁJENÍ SI MIMINKA HLAVNĚ U MANŽELA) PAK TU RADOST A HLAVNĚ OD KLUKŮ TAK JSEM SE ÚPLNĚ ZBLBLA.