Ovulační test - stále slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
2.11.11 13:20

Zeptám se blbě - a to nechodíš do práce ? Promiň, jen mě to zaráží. Moje kamarádky jsou od 2let v práci a chtěla jsem taky, jenže jaksi není pro mě práce. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.11.11 13:26

VŮBEC SE NEPTÁŠ BLBĚ :-D MÁM NA STAROSTI DVĚ CHALUPY JSEM TAM NĚCO JAKO SPRÁVCOVÁ A V ZIMNĚ JSEM BYLA NA VLEKU V BUFETU,JINAK MÁM 4LETOU MATEŘSKOU TAK TO MÁM VŠE PSANÉ NA TCHÝNI.JINAK JSEM Z JIZERSKÝCH HOR A TADY TÉ PRÁCE PRO MÁMU JAKO JSEM JÁ MOC NENÍ :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 13:31

Aha, no já řeším práci v mé bývalé práci. Ale chápu to. Jsem z okraje Prahy a tady jsem exot, když jsem 3roky doma. Maminy šoupnou dítě ve 2letech do soukr. školky a jdou makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.11.11 13:39

JÉ ASI TO TAM U VÁS CHODÍ JINAK :-)
TADY MUSEJ MAKAT HLAVNĚ MUŽSKÝ (TEN MŮJ JE ZEDNÍK A JEŠTĚ JE HORSKÉ SLUŽBY)A MAMINY MUSEJÍ PRÁVĚ DĚLAT TAK JAK SE DÁ,ALE JE TO TADY FAKT TĚŽKÝ.VRÁTILA JSEM SE LONI NA JAŘE K MAMCE DO PODKROVÍ A JSME TADY S CELOU RODINOU SPOKOJENÝ,SICE VŠUDE DALEKO ALE KRÁSNÉ OKOLÍ,JSME FAKT VESNIČANI :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 14:05

Chlapi makají taky, ale metr pozemku stojí 4000, takže všichni hypotéky nad hlavu a hlavně zaměstnavatel si hvízdne, že musíš nastoupit, jinak čau, takže všichni v práci. Manžel je třeba dnes od 8h v práci a vrátí se o půlnoci a zítra taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.11.11 14:35

HM JÁ VÍM,A TEN STRES TOMU SNAŽENÍ O MIMI TAKY NEPOMŮŽE VIĎ?JE PRAVDA ŽE DNES MUSÍ ČLOVĚK DĚLAT VŠE CO SE MU ŘEKNE JINAK MÁ SMŮLU,TAKY NEVÍM CO SI PŘÍŠTÍ ROK POČNEM :-( NÁŠ TÁTA SI DODĚLÁVÁ ŠKOLU TAK V TÝDNE SE VIDÍME VEČER A VÍKENDY TAKY A KDYŽ SLOUŽÍ NEBO JENOU NA SLUŽEBKU NĚKAM NA LEDOVEC :lol: TAK SE TAKY TŘEBA TÝDEN NEVIDÍME :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 18:34

To musíš mít náročné. Přesně, jsou to nervy. Rok to nejde a do toho nevím, zda nebudu na úřadu práce za půl roku a manžel neustále v prdčicíha tím víc jsem nervní, když jsem pořád sama s prckem a víc se sleduju a víc řeším hovadiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.11.11 18:39

:mrgreen: JTEJNĚ JSME HOLKY STATEČNÝ CO??? NEUMÍM SI PŘEDSTAVIT ŽE BY CHLAPI TADY ŘEŠILI PROBLÉMY S MIMINKEM :lol: PROSTĚ ŘEKNOU JE MI TO TAKY LÍTO ALE NEMYSLI NA TO A BUDE TO LEPŠÍ :twisted: UVIDÍŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 18:56

No můj manžel před narozením prcka se kasal, jak on půjde na mateřskou a tak - stačilo, že s ním byl sám občas pár hodin a říká mi, že se mi nediví, že jsem nakvašená a utahaná a otrávená. Prý jemu stačí pár hodin a má toho dost.

Díky za podporu. Tak snad máš pravdu a bude líp.

Od 15 DC mám všude příšerné beďary a bolí mě prsa, tak si taky říkám, zda nejsem těhu. Chápala bych beďary před MS. Mám je v uších a ve vlasech. Nebo, že bych to měla ze cvičení - chodím tento týden pořád cvičit, když je syn u babi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.11.11 19:37

JÁ MÁM TAKY BEĎARA ALE POŘÁDNÝHO :mrgreen: JINAK HO MÁM TAKY VŽDY PŘED MS,A DALŠÍ U MNĚ MÉNĚ PŘÍJEMNÉ ZNAMENÍ ALE BYLO KAŽDÉHO TĚHOTENSTVÍ DŘÍV NEŽ DVĚ ČÁRKY-SVĚDĚNÍ A BÍLÝ VÝTOK :oops: PRÝ TO JE TÍM JAK SE DĚLOHA PROKRVUJE KDYŽ SE MIMI UHNÍZDÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 19:39

Počkej, mám výtok - ale trošku to dávám za důvod těm lékům, ale je to malinký prášek a dnes jsem byla po cvíču totálně durch i tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.11.11 19:47

A KDY ČEKÁŠ MS? JÁ SI VŽDY ŘÍKALA ŽE JE TO URČITĚ NĚAKÉ NASTYDNUTÍ A K TOMU TY PŘÍZNAKY ALE NEBYLO TO NASTYDNUTÍ ANI JEDNOU :lol: STRAŠNĚ MNE ŠTVE ŽE ČEKÁM MS AŽ ZA 14DNÍ TO BUDE DOBA :cert: (MĚLA JSEM NEJSPÍŠ OVU HNED PO MS)ALE MOKRÁ ZAS TAK NEJSEM SPÍŠ TAKOVÉ BÍLÉ FLÍČKY :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 20:29

MS za dlouho - až za týden a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.11.11 21:46

JEJDA TAK TO BUDEM ČEKAT SPOLU :-D A MĚLA JSI PŘÍZNAKY OVU TAKY HNED PO MS???JÁ SI DĚLALA I OVU TESTY A 7 8 9 DEN SLÁBLY TEĎ JSEM SI ŘÍKALA JESTLI NEPŘIJDE ALE NEMÁM TY KLASICKÉ PŘÍZNAKY K NÍ A NA OVU TESTU TAKY NIC :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 22:10

Přesně, měla jsem hned hrozně hlenu, ale přišlo mi to divný a testla jsem až u prostřed a to nebyla čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí