Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zeptám se blbě - a to nechodíš do práce ? Promiň, jen mě to zaráží. Moje kamarádky jsou od 2let v práci a chtěla jsem taky, jenže jaksi není pro mě práce. Ach jo.
VŮBEC SE NEPTÁŠ BLBĚ
MÁM NA STAROSTI DVĚ CHALUPY JSEM TAM NĚCO JAKO SPRÁVCOVÁ A V ZIMNĚ JSEM BYLA NA VLEKU V BUFETU,JINAK MÁM 4LETOU MATEŘSKOU TAK TO MÁM VŠE PSANÉ NA TCHÝNI.JINAK JSEM Z JIZERSKÝCH HOR A TADY TÉ PRÁCE PRO MÁMU JAKO JSEM JÁ MOC NENÍ ![]()
Aha, no já řeším práci v mé bývalé práci. Ale chápu to. Jsem z okraje Prahy a tady jsem exot, když jsem 3roky doma. Maminy šoupnou dítě ve 2letech do soukr. školky a jdou makat.
JÉ ASI TO TAM U VÁS CHODÍ JINAK ![]()
TADY MUSEJ MAKAT HLAVNĚ MUŽSKÝ (TEN MŮJ JE ZEDNÍK A JEŠTĚ JE HORSKÉ SLUŽBY)A MAMINY MUSEJÍ PRÁVĚ DĚLAT TAK JAK SE DÁ,ALE JE TO TADY FAKT TĚŽKÝ.VRÁTILA JSEM SE LONI NA JAŘE K MAMCE DO PODKROVÍ A JSME TADY S CELOU RODINOU SPOKOJENÝ,SICE VŠUDE DALEKO ALE KRÁSNÉ OKOLÍ,JSME FAKT VESNIČANI ![]()
Chlapi makají taky, ale metr pozemku stojí 4000, takže všichni hypotéky nad hlavu a hlavně zaměstnavatel si hvízdne, že musíš nastoupit, jinak čau, takže všichni v práci. Manžel je třeba dnes od 8h v práci a vrátí se o půlnoci a zítra taky.
HM JÁ VÍM,A TEN STRES TOMU SNAŽENÍ O MIMI TAKY NEPOMŮŽE VIĎ?JE PRAVDA ŽE DNES MUSÍ ČLOVĚK DĚLAT VŠE CO SE MU ŘEKNE JINAK MÁ SMŮLU,TAKY NEVÍM CO SI PŘÍŠTÍ ROK POČNEM
NÁŠ TÁTA SI DODĚLÁVÁ ŠKOLU TAK V TÝDNE SE VIDÍME VEČER A VÍKENDY TAKY A KDYŽ SLOUŽÍ NEBO JENOU NA SLUŽEBKU NĚKAM NA LEDOVEC
TAK SE TAKY TŘEBA TÝDEN NEVIDÍME ![]()
To musíš mít náročné. Přesně, jsou to nervy. Rok to nejde a do toho nevím, zda nebudu na úřadu práce za půl roku a manžel neustále v prdčicíha tím víc jsem nervní, když jsem pořád sama s prckem a víc se sleduju a víc řeším hovadiny.
JTEJNĚ JSME HOLKY STATEČNÝ CO??? NEUMÍM SI PŘEDSTAVIT ŽE BY CHLAPI TADY ŘEŠILI PROBLÉMY S MIMINKEM
PROSTĚ ŘEKNOU JE MI TO TAKY LÍTO ALE NEMYSLI NA TO A BUDE TO LEPŠÍ
UVIDÍŠ.
No můj manžel před narozením prcka se kasal, jak on půjde na mateřskou a tak - stačilo, že s ním byl sám občas pár hodin a říká mi, že se mi nediví, že jsem nakvašená a utahaná a otrávená. Prý jemu stačí pár hodin a má toho dost.
Díky za podporu. Tak snad máš pravdu a bude líp.
Od 15 DC mám všude příšerné beďary a bolí mě prsa, tak si taky říkám, zda nejsem těhu. Chápala bych beďary před MS. Mám je v uších a ve vlasech. Nebo, že bych to měla ze cvičení - chodím tento týden pořád cvičit, když je syn u babi.
JÁ MÁM TAKY BEĎARA ALE POŘÁDNÝHO
JINAK HO MÁM TAKY VŽDY PŘED MS,A DALŠÍ U MNĚ MÉNĚ PŘÍJEMNÉ ZNAMENÍ ALE BYLO KAŽDÉHO TĚHOTENSTVÍ DŘÍV NEŽ DVĚ ČÁRKY-SVĚDĚNÍ A BÍLÝ VÝTOK
PRÝ TO JE TÍM JAK SE DĚLOHA PROKRVUJE KDYŽ SE MIMI UHNÍZDÍ.
Počkej, mám výtok - ale trošku to dávám za důvod těm lékům, ale je to malinký prášek a dnes jsem byla po cvíču totálně durch i tepláky.
A KDY ČEKÁŠ MS? JÁ SI VŽDY ŘÍKALA ŽE JE TO URČITĚ NĚAKÉ NASTYDNUTÍ A K TOMU TY PŘÍZNAKY ALE NEBYLO TO NASTYDNUTÍ ANI JEDNOU
STRAŠNĚ MNE ŠTVE ŽE ČEKÁM MS AŽ ZA 14DNÍ TO BUDE DOBA
(MĚLA JSEM NEJSPÍŠ OVU HNED PO MS)ALE MOKRÁ ZAS TAK NEJSEM SPÍŠ TAKOVÉ BÍLÉ FLÍČKY ![]()
JEJDA TAK TO BUDEM ČEKAT SPOLU
A MĚLA JSI PŘÍZNAKY OVU TAKY HNED PO MS???JÁ SI DĚLALA I OVU TESTY A 7 8 9 DEN SLÁBLY TEĎ JSEM SI ŘÍKALA JESTLI NEPŘIJDE ALE NEMÁM TY KLASICKÉ PŘÍZNAKY K NÍ A NA OVU TESTU TAKY NIC ![]()
Přesně, měla jsem hned hrozně hlenu, ale přišlo mi to divný a testla jsem až u prostřed a to nebyla čárka.