Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://www.emimino.cz/…test-506143/
Tak jsem to našla! Uživatelka s tuleněm to tam píše ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Nechceš sem dát fotky obou testů? Ať můžeme porovnat. Možná právě včera večer by byl pozotivní, akorát jsi to nevychytala
Nemůžu 🙄 už jsou odnesený do popelnice.
Je pravda, že oba jsem testovala ráno, ne teda z první moči, ale ráno jo.
Bolesti mám pořád.
@Barevné klubíčko píše:
https://www.emimino.cz/…test-506143/Tak jsem to našla! Uživatelka s tuleněm to tam píše
Jo tohle jsem už četla.
Jinak ono je to u mě asi v podstatě jedno kdy ovulace bude. Jen mi to zajímalo, jak to funguje a kdy vlastně přesně tu ovulaci mám.
Manžel tu bude jen na víkend, pak jede zase pryč.
@Anonymní píše:
Nemůžu 🙄 už jsou odnesený do popelnice.Je pravda, že oba jsem testovala ráno, ne teda z první moči, ale ráno jo.
Bolesti mám pořád.
Někdo mívá po ránu vyšší lh. Stejně tak lh v cyklu může kolísat, takže teď zpětně a bez fotek to těžko vyřešíme
buďto testuj dál a nebo ten cyklus nech být
každopádně pokud by jsi ho chtěla sledovat, doporucuju měřit Bazalni teplotu
ani pozitivní ot ještě nezaručí, že ovulace proběhne
Třeba tenhle jsem si dělala před půl hodinou cca. Ostatní bohužel nemám.
Je mi jasný, že je negativní, takhle podobný byl včera ráno (z druhé moči)
A ten dnes ráno, byl jen slabý duch (taky z druhé moči)
@Anonymní píše:
Třeba tenhle jsem si dělala před půl hodinou cca. Ostatní bohužel nemám.Je mi jasný, že je negativní, takhle podobný byl včera ráno (z druhé moči)
Mohlo lh kolísat. Tohle. vypada na dobré cestě. Večer nebo zítra už může být pozitivní ![]()
@Anonymní píše:
Třeba tenhle jsem si dělala před půl hodinou cca. Ostatní bohužel nemám.Je mi jasný, že je negativní, takhle podobný byl včera ráno (z druhé moči)
To máš jen tady ty testy? Za mě jsou obyč papírkové lepší…
Tak jsem se nakonec na ovulační testy vyprdla. Myslím, že ovulace ještě nenastala? Stále mě bolí podbřišek, dneska to teda píchá hodně a hlen je dá se říct průhledný (do bíla) a táhne se.
Sex byl v pátek 2× a v sobotu jednou. Teď manžela uvidím zase až v pátek, to už určitě bude po. ![]()
Příspěvek upraven 09.10.23 v 12:07
@Anonymní píše:
No v tom případě jsou testy docela k ničemu ne?
tak to je přesně můj problém
podle ovu testů ovulaci nemám a to jsem těhotná ![]()
Takže asi před hodinou přišla dost silná bodavá bolest na jedné straně v podbřišku a pak klid, teď už jen cítím jakoby tlak a občas mi sem tam někde trošku píchne, v podbřišku, břiše.
Může to znamenat že prasknul folikul a nastává ovulace?
@Barevné klubíčko píše: Více
Ahoj, Souhklasim. To se stalo mě:)
Ale koukám, že odpovídám na dost starý chat😅. Tak snad se to bude někomu jinému hodit:)