Ovzduší Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
29.1.11 19:37
joanee píše:Prosimte,kde bydlite? Mi ted hledame pozemek,mame vyhlidnuty v Olbramicich-Lubojatech (je to u Bilovce) Ale ja jsem dost skeptik,nevim jestli nezustat radsi v malem 2+1 a radsi jezdit s detmi nekam na chatu do hor… dik :kytka:

Studénka - kousek od Bílovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
29.1.11 19:58

Nechodím ven…přítel mě odmítá těhotnou pustit, za prvé mám strašný kašel…ani mališovi se to nelíbí, kope jak splašený…za druhé se tu nedá dýchat a ptáci taky radši chodí pěšky a za třetí když je více než -10, tak nikam nemám chodit…mám oslabenou imunitu…ale jinak černá…ostrava černá… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.1.11 20:05
Anduli píše:
No, to mě právě zajímá - když je ve Frýdku (na kopci) krásně jasno, modrá obloha bez mráčku, ale Místek není vidět, je v mlze, tak jestli i u nás v tom Frýdku je hnusný vzduch? :think: Kde je vlastně ve FM ta měřicí stanice? Protože ty hodnoty jsou fakt šílené a přitom při pohledu z okna se mi to až tak nezdá, jak říkáte - stromy jak po berle Mrazilce. :-)

Když si rozklikneš odkaz u FM, tak dole je i mapa umístění stanice.
Tady bylo úplně nádherně, až by jeden zalitoval, ale ve vzduchu bordel, stanici máme kousek.

Štědrý den, tak ten byl úplně marný, to nebylo ani vidět. Měla jsem všechno hotové 23., ať už máme volno a můžeme dopoledne na hřbitov, a nedalo se. Na první hvězdičku, abychom mohli zasednout ke štědrovečernímu stolu, jsme taky hodili bobek, jinak bychom se Ježíška nedočkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
29.1.11 20:25
Pipet píše:
joanee píše:Prosimte,kde bydlite? Mi ted hledame pozemek,mame vyhlidnuty v Olbramicich-Lubojatech (je to u Bilovce) Ale ja jsem dost skeptik,nevim jestli nezustat radsi v malem 2+1 a radsi jezdit s detmi nekam na chatu do hor… dik :kytka:
Studénka - kousek od Bílovce.

Hm,to by jsme si asi moc nepomohli… dikes ,. Je to hnus velebnosti!!! fakt nemam slov :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
29.1.11 21:11

Aha, měř. stanice ve FM je na Rivce, to jsem nevěděla. :-) Ale tak ve Frýdku by mohl být lepší ten vzduch než v Místku, ne, když jsme na kopcu.. :-)

Pipet, neznáš ve Studénce moji kamarádku Ditu s malým Vašíkem…?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.1.11 22:19
Anduli píše:
Aha, měř. stanice ve FM je na Rivce, to jsem nevěděla. :-) Ale tak ve Frýdku by mohl být lepší ten vzduch než v Místku, ne, když jsme na kopcu.. :-)Pipet, neznáš ve Studénce moji kamarádku Ditu s malým Vašíkem…?? :wink:

Asi ne… Asi určitě=), já jsem mladší kousek jak pozoruju a kamarádky mají úplně jiné starosti ještě… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
30.1.11 08:28
Pipet píše:
Anduli píše:
Aha, měř. stanice ve FM je na Rivce, to jsem nevěděla. :-) Ale tak ve Frýdku by mohl být lepší ten vzduch než v Místku, ne, když jsme na kopcu.. :-)Pipet, neznáš ve Studénce moji kamarádku Ditu s malým Vašíkem…?? :wink:
Asi ne… Asi určitě=), já jsem mladší kousek jak pozoruju a kamarádky mají úplně jiné starosti ještě… :pankac:

Ahá. :-) No, ono jí je 35, tak nevím, jestli je o moc starší než ty..? :-) A právě si pořád stěžuje, že nemá moc s kým pokecat, že je ve Studénce mrtvo, na procházce pozdraví 2 důchodce a to je tak všechno. Tož jsem tě jí chtěla dohodit, když jsem četla, že jsi ze Studénky. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
30.1.11 08:31

Tak jak tu máme dneska??? Vylezlo zubaté sluníčko  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
30.1.11 08:54

Tož ve Frýdku to vypadá hezky, i Místek je vidět, ale dle údajů z ISKA furt o ničem - 145 jednotek, nejhůř z celého kraje, fakt super! :roll: :zed: :cert: TO i ta Ostrava je na tom líp, sakra.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
30.1.11 08:56

DaiquiriQ - jak to je teda s tím vaším mrňouskem - bude to kluk nebo holka??? :mrgreen: :mrgreen: Si z vás dělá srandu, coo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.1.11 08:58

Už to leze pěkně dolů. Sluníčko svítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
30.1.11 08:59

Anduli : no bude to Lukašisko :mrgreen: Ten mudr. co nám řekl holku byl asi nějaký zblbnutý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
30.1.11 09:55

Tak tady taky svítí sluníčko, i se lépe dýchá.
Jsem se chtěla inspirovat a dneska jsem myslela, že pojedem na tu Vámi propíranou Prašivou.
Jak ale koukám do mapy, jak se tam dostat? Kde necháváte auto a odkud jdete pěšourem? A ještě, co je tam k vidění? Teda krom kostela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.1.11 10:43

Ve Frýdku opět azuro. Měřící stanice je na golfu (bývalé dopravní hřiště), takže nejníž jak to jde. Ve Frýdku je viditelně i cítitelně lépe (můžu srovnávat, přes týden denně porovnávám situaci na trase F-M - Ova - Bohumín).
Kdo chce dnes z Místku uniknout za lepším luftem, tak ať vyrazí s dětma na Zámek, končí tam výstava k historii divadélka DUO, v expozici jsou loutky a ve tři odpo se hraje představení O medvídku Ťupínkovi. A v zahradě se dá sáňkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.1.11 11:02

lentilko - díky za tipa na super stránky,
s tím FM - no nevím, ten zámek je kousek od hl. silničních tahů, ne?
jinak je u každé měřící stanice napsáno
Reprezentativnost: okrskové měřítko (0.5 až 4 km) u nás v OV i u toho FM, ja já tak švagrové záviděla, že tam mají lepší vzduch :-D

jinak manžel si včera užíval na Ondřejníku a prý bylo suprově, já byla u našich s dětmi,takže prdlajs, se těším, až dokončím školu a bude čas na výlety za lepším vzduchem!
jo a kdybyste věděly o nějaké levné chatičce v Beskydech, dejte vědět :pankac: :mrgreen:

jo a myslela jsem si, že v Praze či v Brně jsou na tom o dost líp než my a ono momentálně ani ne :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová