Pád na hlavu roční holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22074
2.9.15 10:13
@Adriana.21 píše:
Zrovna dnes jsem si říkala, jak tohle muze nejaka maminka osoba dopustit, aby miminko spadlo :think:
… řekla jedna strašně moudrá máma od tříměsíčního mimina. :roll: :roll:

Batole dovede spadnout kdykoli a kdekoli, v nejneuvěřitelnějších situacích a pod nejpřísnějším dohledem.

Zakladatelko- pokud se Ti dítě nezdá, tak s ním - místo sezení u počítače - jeď na chirurgickou ambulanci, aby mu hlavu zrentgenovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.9.15 10:47

No a co… Klidně se z toho sesypte, že jsem to napsala, je to můj názor, mě neznáte a nevíte jak já chovám doma a jak pečuji o naše dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.9.15 10:48

@Adriana.21 My tě ale nesoudíme. To ty soudíš zakladatelku, ačkoli o ní nic nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.9.15 10:54

@Nainuva neodsoudila jsem zakladatelku, pouze jsem napsala, že zrovna dnes jsem si říkala, kdyz jsem nesla děcko z koupelny, jak je to strašný a nepatrný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
2.9.15 10:56
@Adriana.21 píše:
@Nainuva neodsoudila jsem zakladatelku, pouze jsem napsala, že zrovna dnes jsem si říkala, kdyz jsem nesla děcko z koupelny, jak je to strašný a nepatrný :(

Ale ty jsi napsala " jak tohle muze nejaka maminka osoba dopustit, aby miminko spadlo" to je něco trošku jiného, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.9.15 10:59
@Keyllah píše:
Ale ty jsi napsala " jak tohle muze nejaka maminka osoba dopustit, aby miminko spadlo" to je něco trošku jiného, že?

Pro me je to stejný, výsledek mimino na zemi a stres a neopatrnost. To se me stát, tak me muž ubije na miste. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
2.9.15 11:01
@Adriana.21 píše:
Pro me je to stejný, výsledek mimino na zemi a stres a neopatrnost. To se me stát, tak me muž ubije na miste. :nevim:

Víš tomu miminu bych to rozhodně nepřála, ale tobě celkem jo, za tyhle kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
2.9.15 11:02
@Adriana.21 píše:
Pro me je to stejný, výsledek mimino na zemi a stres a neopatrnost. To se me stát, tak me muž ubije na miste. :nevim:

Aha, tak to ti nezávidím, protože ono se to dřív nebo později stane. Nicméně zakladatelka má zřejmě normálního muže, tak není potřeba ji hned soudit a stresovat, protože to se opravdu stává, a to i v těch lepších rodinách :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.9.15 11:04

VZDY jde jen o to předvídat! Pokud vim, ze se otacim, jdu pryč, mam dite zajistit, tak, aby se mu nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
2.9.15 11:05
@Adriana.21 píše:
No a co… Klidně se z toho sesypte, že jsem to napsala, je to můj názor, mě neznáte a nevíte jak já chovám doma a jak pečuji o naše dítě.

A Ty nevíš, jak se chová doma a jak pečuje o své dítě zakladatelka.

Tak tady neházej moudry „jak tohle muze nejaka maminka osoba dopustit“… Nikdo nic „nedopouští“, jsou věci, které se prostě stanou - dokonce i u těch malých mimin. Moje máma před léty s tříměsíční ségrou v náručí špatně došlápla a upadla na schodech, namlátily si pěkně obě dvě - jak to mohla dopustit, že? :roll:

Tohle je navíc batole, tam už začíná spousta věcí jít zcela mimo rodičovskou kontrolu. Naše dítě kdysi sletělo ze skluzavky ve chvíli, kdy tatínek stál těsně vedle ní, prostě se otočila na druhou stranu, zavrávorala a letěla… o půl roku později si (coby dvouletá) rozbila hlavu o zábradlí mostu ve chvíli, kdy spořádaně šla těsně vedle mne.

Až budeš mít starší dítě, tak se o tom můžeme pobavit - zatím jen planě moralizuješ.

Příspěvek upraven 02.09.15 v 11:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.9.15 11:05
@Adriana.21 píše:

tak to máš docela blbý, protože k tomu dřív nebo později dojde. Roční dítě už není miminko a nemůžeš mu stát 24 hodin za zadkem ;) ani v noci v postýlce není v bezpečí

Zakladatelko, jestli se ti něco nezdá tak jeď. Radši plašit zbytečně, než si pak něco vyčítat.

• Citovat
  • Upravit
41500
2.9.15 11:06
@Adriana.21 píše:
VZDY jde jen o to předvídat! Pokud vim, ze se otacim, jdu pryč, mam dite zajistit, tak, aby se mu nic nestalo.

Nebo VĚŠTIT!! :-)) tak ti přeji hodně úspěchů a sil, neb tě život brzy naučí (to nemyslím nijak zle). Ono jde velice lehce odsoudit, když nemáš žádnou vlastní zkušenost a jen si „myslíš“. Jsem na tebe zvědavá za rok, dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
2.9.15 11:08

@Adriana.21 hele mě se to nestalo ani jednou, chlapovi malá spadla 3×. brala jsem to tak, že se to stát může mě stejně jako jemu. kolikrát přísahal, že ji měl na dosah ruky, třeba se jen otočil pro ubrousek. to je hned ani nevíš…no ale co ti budu povídat, tříměsíční dítě leží tam, kam ho položíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18223
2.9.15 11:11

@Adriana.21a až začne lézt a batolit se, jsem zvědavá, jak budeš chodit na záchod, vařit, jíst, oblékat se. Nedej Bože uklízet :think: Budeš mít dítě stále v ohrádce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
2.9.15 11:18
@Adriana.21 píše:

Tak si už začni vybírat hudbu na poslední rozloučení, ono se ti to totiž taky stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák