Paleo dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
17.10.17 15:13

@Romčinka Ahoj, podle paleo se stravuje můj syn cca 3 roky, ale neřekla bych, že by zhubnul, spíše chtěl jíst zdravěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
5.3.18 10:28

Ahoj, s přítelem bysme chtěli začít jíst paleo, má na to kuchařku, recepty vypadají dobře, včera jsme jeden zkoušeli a jídlo chutnalo úžasně. Ale docela se toho bojím, protože je hodně o hubnutí a hubnout nepotřebuju, s takovou by toho na mě moc nezbylo, spíš mi jde o nějaké zlepšení zdravotního stavu a víc energie. Jaké další změny jste teda kromě hubnutí pocítili vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
5.3.18 17:27

@MikejlaW paleo ale není o hubnutí. Pokud vím, při této stravě se tělo dostane na ideální hmotnost. Já už to nějakou dobu držím. Že bych bůhví jak hubla se říct nedá. Ale nejsem po jídle unavená, mám spoustu energie, lepší pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
5.3.18 19:58

@lachtanice86 díky, ještě toho nemám moc načeno (to spíš ten přítel), ale často se o tom píše v souvislosti s hubnutím. Ale stejně jsem rozhodnutá paleo vyzkoušet, lepší pleť by se hodila, teď mě navíc trápí bolesti kloubů a to je mi něco málo přes 20, takže budu jenom ráda, pokud změna stravy s něčím takovým pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
5.3.18 20:13

@MikejlaW já nejsem vyloženě jen a pouze paleo. Občas jsem primal a začala jsem s tím přes „program“ whole30. Kvůli zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.1.20 20:53

Paleo a kvasinky

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost, že by paleo dieta vyléčila kvasinky v organismu. Musím držet protikvasinkovou dietu, ale na internetu jich je hodně a často si protiřečí. Dočetla jsem se že by mohla pomoct i paleo. Je tu někdo, komu pomohla přímo na tento problém? Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
12.1.20 22:25
@T3r3z píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost, že by paleo dieta vyléčila kvasinky v organismu. Musím držet protikvasinkovou dietu, ale na internetu jich je hodně a často si protiřečí. Dočetla jsem se že by mohla pomoct i paleo. Je tu někdo, komu pomohla přímo na tento problém? Moc děkuji :hug:

Kvasinky velmi rady rychle a mlecne cukry. Takze paleo maximalne bez ovoce, ktere tam je jinak povolene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.1.21 19:33

Pouštím se do toho, od února 2021. Napište prosím, co se u vás zlepšilo, co naopak hodnotíte negativně. Jak dlouho jste na paleo? Vyléčilo to některou z nemocí? Co paleo a děti?

Našla jsem hutný článek https://www.nutricbistro.cz/…paleo-strava ale není nad osobní zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková