Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pamatujete si ještě? Když jsme si do obchodu chodívali kupovat calipo, ruskou zmrzlinu nebo Orion čokolády za pár kaček… V MHD sme cvakali 6 korunové jízdenky… Dívali se na „byl jednou jeden život“ nebo na „Dinosaury“… Trávili sme hodiny u tetrisu nebo u chobotnice či jen počkej zajíci
.. Každý kdo neměl domácí zvíře, měl Tamagoči… Dívali se na VHSky… Dělali sme si bunkry ze židlí a dek… Všichni sme nosili ledvinky
… Víme co je to walkman… Poslouchali sme celou dobu rádio, aby sme stihli svojí nejoblíbenější písničku a pak si jí nahráli na kazetu… Hráli zvonkohru
…Chodili spát po večerníčku… jaký to byl hit nosit klíče na barevných šňůrkách na krku… Nejlepší byl puding a krupicová kaše
..skákali panáka a přes gumu, hráli céčka… Jen pár znaků toho, že opravdu stárneme. Děti ti vykají, říkají ti teto nebo strejdo. Potřebuješ alespoň půl dne, aby ses dal dohromady po těžké noci. Čtením tohoto textu sis vzpomenul/a na své dětství a alespoň jednou si se usmál/a
…
jeeee panaka ja milovala
jeste jsme delali z provazku na pstech takovy hry ![]()
@pipiinka píše:jeeee panaka ja milovala
jeste jsme delali z provazku na pstech takovy hry
mě nikdy nesla kolibka ![]()
Vybavuju si všechno, co píšeš a ještě si vzpomínám, jak jsme si v sámošce za barákem kupovali Vitacit
Já na své dětství a na všechno tohle vzpomínám moc ráda.
Ahoj jo tak jsem si zavzpomínala a je fakt že jsme měli téměř všichni ty samé hry a hračky a žili jsme tím všichni, teď je tolik hraček a nejsem si jistá jestli naše děti budou mít taky na co vzpomínat společně.
Jo to jak se to mezi sebou přendávalo… Zítra mi tu dorazí moje kamarádka co mám celý život, tak to asi z nostalgie zkusím… ![]()
@Ellen2811 píše:
Vybavuju si všechno, co píšeš a ještě si vzpomínám, jak jsme si v sámošce za barákem kupovali VitacitJá na své dětství a na všechno tohle vzpomínám moc ráda.
A chodili domů s červeným jazykem ![]()
@renda81 píše:
Ahoj jo tak jsem si zavzpomínala a je fakt že jsme měli téměř všichni ty samé hry a hračky a žili jsme tím všichni, teď je tolik hraček a nejsem si jistá jestli naše děti budou mít taky na co vzpomínat společně.
Souhlasím, je toho teď hrozně moc!!! A myslím, že je to pro děti jen na škodu…
Já Vitacit taky ráda a kupovala jsem si za 1 kč dvě housky a ještě mi vrátili
![]()