Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mamčababča píše:careynka píše:http://www.omalovanky-zde.cz/…calimero.phpJeva píše:
Kamča.dalmat, fialky vyrábělo ještě před pár lety SOU potravinářské v Jílovém u Prahy. Prý podle orig. receptury. Je fakt, že se jim to taky lepilo do jedné hroudyJo, a kuřátko kalimero a v něm bonbonky si taky pamatuju, mňam. I žvejky Bajo a Pedro
To rikam svymu psovi - Ero péro Kalimero
A pedro si taky pamatuju!!!ale do letosniho leta jsem nevedela, co Kalimero je, az mi rekla mama, ze nejaky kure nebo co
Kristova noho, vono je cerny?
tak to by me nenapadlo uz vubec…
pravda, Ero je taky cernej ![]()
Hořce, ňáááám! ![]()
Díky za super diskusi!
Nostalgicky vzpomínám i na vitacit, ale ten se snad ještě dělá, pak teda s nechutí na termixy a jovo, na to já nikdy nebyla. A Arašídové a jiné pochoutky
A ty čokolády s vystřihovací panenkou na vrchu ![]()
Eliška píše:
Hořce, ňáááám!
Díky za super diskusi!
Nostalgicky vzpomínám i na vitacit, ale ten se snad ještě dělá, pak teda s nechutí na termixy a jovo, na to já nikdy nebyla. A Arašídové a jiné pochoutkyA ty čokolády s vystřihovací panenkou na vrchu
S tema panenkama…si pamatuju, ze jako maly se segrou jsme mely papirovy panenky a k tomu vzdy byly vystrihovaci saty jen s prehybacim ruzkem
ty jsem milovala…
Nebo takova hmota co se davala na brcko a delaly se z toho nafukovaci balonky…mama si na to nepamatuje a ja si jsem jista, ze jsme to meli ![]()
Kamča.dalmatinka píše:makina píše:jéé to mě těší že Vandu ještě někdo zná,někdy sem měla pocit že sem si to až vymyslela
No jo, hořce jsem milovala, ještě citronovou tyčinu Vandu a taky věnečky, které dneska bohužel chutnají jako obyčejné sušenky… A jak byly dobré kaštany! Zabalené v tenkém alobalu a v papírovém obalu, dneska je to hnusná sladká tuková čokoláda…
No jo, stály celou jednu korunu, ve stříbném obalu, se žluto červeným nápisem a já si snad jdu dát něco dobrého
![]()
baghira píše:jizvíková píše:V lecitinových kostičkách jsme jela taky:) měly takovu trošku oříškovou chuť - a směly se myslím jen dvě denně..
JOOO ty jahodovy cihlicky, to byly bonbonky mnam…
JEEEE ja nedavno mluvila o malych cokladickach v bonboniere a manzel na me koukal, jak puk, hura nekdo si to taky pamatuje.a neznate nekdo lecitinove kosticky? obal jako maly masox, stejna krabicka jen hneda, vevnitr ve zlatem alobalu dve male kosticky a chut uzasna uzasna
Tak to jsi prvni, kdo je taky jedl
ano jen dve denne, ja je milovala. Asi se to nedela, co? To byla lahudka .) kolik ti je, zes to taky jedla? me cerstve 30
makina píše:Kamča.dalmatinka píše:No jo, stály celou jednu korunu, ve stříbném obalu, se žluto červeným nápisem a já si snad jdu dát něco dobréhomakina píše:jéé to mě těší že Vandu ještě někdo zná,někdy sem měla pocit že sem si to až vymyslela
No jo, hořce jsem milovala, ještě citronovou tyčinu Vandu a taky věnečky, které dneska bohužel chutnají jako obyčejné sušenky… A jak byly dobré kaštany! Zabalené v tenkém alobalu a v papírovém obalu, dneska je to hnusná sladká tuková čokoláda…
![]()
Jojo uplně je vidim jak se lesknout v tom stříbrném obale v jednotě ![]()
jizvíková píše:baghira píše:Tak to jsi prvni, kdo je taky jedljizvíková píše:V lecitinových kostičkách jsme jela taky:) měly takovu trošku oříškovou chuť - a směly se myslím jen dvě denně..
JEEEE ja nedavno mluvila o malych cokladickach v bonboniere a manzel na me koukal, jak puk, hura nekdo si to taky pamatuje.a neznate nekdo lecitinove kosticky? obal jako maly masox, stejna krabicka jen hneda, vevnitr ve zlatem alobalu dve male kosticky a chut uzasna uzasnaano jen dve denne, ja je milovala. Asi se to nedela, co? To byla lahudka .) kolik ti je, zes to taky jedla? me cerstve píše: Více
Mě je právě dneska 32:) A nechci kecat - ale nepoužívalo se to jako mírný přírodní projímadlo? Já mám pocit, že z tohohle důvodu to jedla moje babička - a mě tak chutnaly, že mi je dávala taky:)
jana32 píše:
jů a džus v plechovce
No jooooo! Na ten jsem už úúúplně zapomněla ![]()
A pamatujete na ty výborné MOŠTY? ![]()
Eliška píše:
Hořce, ňáááám!
Díky za super diskusi!
Nostalgicky vzpomínám i na vitacit, ale ten se snad ještě dělá, pak teda s nechutí na termixy a jovo, na to já nikdy nebyla. A Arašídové a jiné pochoutkyA ty čokolády s vystřihovací panenkou na vrchu
Panenky ted dela v limitovane edici znova ORION,tri druhy:-)
careynka píše: …
Nebo takova hmota co se davala na brcko a delaly se z toho nafukovaci balonky…mama si na to nepamatuje a ja si jsem jista, ze jsme to meli
Hmotu na balonky si taky pamatuju ![]()
Anteaa píše:jana32 píše:
jů a džus v plechovceNo jooooo! Na ten jsem už úúúplně zapomněla
A pamatujete na ty výborné MOŠTY?
Ne-já mamce stale nosila jakousi BOWLI,ovoce v rumu v plechovce
![]()
je tak gratuluju ![]()
lecitin je na pamet, ale je mozny, ze to melo vedlejsak ![]()
Mne je mama kupovala v samosce v Merkuru
, ale kdyz byla sobota, tak je vykoupili nemcouri ![]()
ježíš musím jít lehnout nebo vyžeru co doma máme.jenže nesmím,bo mi našli cukr v moči na křížek,takže jdu na kontrolní odběr
A takový mám chutě
![]()
baghira píše:jizvíková píše:Mě je právě dneska 32:) A nechci kecat - ale nepoužívalo se to jako mírný přírodní projímadlo? Já mám pocit, že z tohohle důvodu to jedla moje babička - a mě tak chutnaly, že mi je dávala taky:)baghira píše:Tak to jsi prvni, kdo je taky jedljizvíková píše:V lecitinových kostičkách jsme jela taky:) měly takovu trošku oříškovou chuť - a směly se myslím jen dvě denně..
JEEEE ja nedavno mluvila o malych cokladickach v bonboniere a manzel na me koukal, jak puk, hura nekdo si to taky pamatuje.a neznate nekdo lecitinove kosticky? obal jako maly masox, stejna krabicka jen hneda, vevnitr ve zlatem alobalu dve male kosticky a chut uzasna uzasnaano jen dve denne, ja je milovala. Asi se to nedela, co? To byla lahudka .) kolik ti je, zes to taky jedla? me cerstve píše: Více
GRATULUJU ![]()
Mne je tedy 33 ![]()