Pamatujete se na oplatky Hořce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
23.10.10 22:10
mamčababča píše:
careynka píše:
Jeva píše:
Kamča.dalmat, fialky vyrábělo ještě před pár lety SOU potravinářské v Jílovém u Prahy. Prý podle orig. receptury. Je fakt, že se jim to taky lepilo do jedné hroudy :lol:Jo, a kuřátko kalimero a v něm bonbonky si taky pamatuju, mňam. I žvejky Bajo a Pedro

To rikam svymu psovi - Ero péro Kalimero :-D ale do letosniho leta jsem nevedela, co Kalimero je, az mi rekla mama, ze nejaky kure nebo co :-D

A pedro si taky pamatuju!!! :dance:
http://www.omalovanky-zde.cz/…calimero.php

Kristova noho, vono je cerny? :-D tak to by me nenapadlo uz vubec… :-D pravda, Ero je taky cernej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18055
23.10.10 22:11

Hořce, ňáááám! :huban:
Díky za super diskusi!
Nostalgicky vzpomínám i na vitacit, ale ten se snad ještě dělá, pak teda s nechutí na termixy a jovo, na to já nikdy nebyla. A Arašídové a jiné pochoutky :) A ty čokolády s vystřihovací panenkou na vrchu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.10.10 22:12
Eliška píše:
Díky za super diskusi!
Nostalgicky vzpomínám i na vitacit, ale ten se snad ještě dělá, pak teda s nechutí na termixy a jovo, na to já nikdy nebyla. A Arašídové a jiné pochoutky :) A ty čokolády s vystřihovací panenkou na vrchu :-D

S tema panenkama…si pamatuju, ze jako maly se segrou jsme mely papirovy panenky a k tomu vzdy byly vystrihovaci saty jen s prehybacim ruzkem :-) ty jsem milovala…
Nebo takova hmota co se davala na brcko a delaly se z toho nafukovaci balonky…mama si na to nepamatuje a ja si jsem jista, ze jsme to meli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.10.10 22:13
Kamča.dalmatinka píše:
makina píše:
No jo, hořce jsem milovala :lol: , ještě citronovou tyčinu Vandu a taky věnečky, které dneska bohužel chutnají jako obyčejné sušenky… A jak byly dobré kaštany! Zabalené v tenkém alobalu a v papírovém obalu, dneska je to hnusná sladká tuková čokoláda…
jéé to mě těší že Vandu ještě někdo zná,někdy sem měla pocit že sem si to až vymyslela :mrgreen:

No jo, stály celou jednu korunu, ve stříbném obalu, se žluto červeným nápisem a já si snad jdu dát něco dobrého :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
23.10.10 22:15
baghira píše:
jizvíková píše:
JOOO ty jahodovy cihlicky, to byly bonbonky mnam…
JEEEE ja nedavno mluvila o malych cokladickach v bonboniere a manzel na me koukal, jak puk, hura nekdo si to taky pamatuje.a neznate nekdo lecitinove kosticky? obal jako maly masox, stejna krabicka jen hneda, vevnitr ve zlatem alobalu dve male kosticky a chut uzasna uzasna
V lecitinových kostičkách jsme jela taky:) měly takovu trošku oříškovou chuť - a směly se myslím jen dvě denně..

Tak to jsi prvni, kdo je taky jedl :) ano jen dve denne, ja je milovala. Asi se to nedela, co? To byla lahudka .) kolik ti je, zes to taky jedla? me cerstve 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.10.10 22:15
makina píše:
Kamča.dalmatinka píše:
makina píše:
No jo, hořce jsem milovala :lol: , ještě citronovou tyčinu Vandu a taky věnečky, které dneska bohužel chutnají jako obyčejné sušenky… A jak byly dobré kaštany! Zabalené v tenkém alobalu a v papírovém obalu, dneska je to hnusná sladká tuková čokoláda…
jéé to mě těší že Vandu ještě někdo zná,někdy sem měla pocit že sem si to až vymyslela :mrgreen:
No jo, stály celou jednu korunu, ve stříbném obalu, se žluto červeným nápisem a já si snad jdu dát něco dobrého :mrgreen: :mrgreen:

Jojo uplně je vidim jak se lesknout v tom stříbrném obale v jednotě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.10.10 22:16
jizvíková píše:
baghira píše:
jizvíková píše:
JEEEE ja nedavno mluvila o malych cokladickach v bonboniere a manzel na me koukal, jak puk, hura nekdo si to taky pamatuje.a neznate nekdo lecitinove kosticky? obal jako maly masox, stejna krabicka jen hneda, vevnitr ve zlatem alobalu dve male kosticky a chut uzasna uzasna
V lecitinových kostičkách jsme jela taky:) měly takovu trošku oříškovou chuť - a směly se myslím jen dvě denně..
Tak to jsi prvni, kdo je taky jedl :) ano jen dve denne, ja je milovala. Asi se to nedela, co? To byla lahudka .) kolik ti je, zes to taky jedla? me cerstve píše: Více

Mě je právě dneska 32:) A nechci kecat - ale nepoužívalo se to jako mírný přírodní projímadlo? Já mám pocit, že z tohohle důvodu to jedla moje babička - a mě tak chutnaly, že mi je dávala taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
23.10.10 22:17
jana32 píše:
jů a džus v plechovce :palec:

No jooooo! Na ten jsem už úúúplně zapomněla :mrgreen:

A pamatujete na ty výborné MOŠTY? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.10.10 22:18
Eliška píše:
Díky za super diskusi!
Nostalgicky vzpomínám i na vitacit, ale ten se snad ještě dělá, pak teda s nechutí na termixy a jovo, na to já nikdy nebyla. A Arašídové a jiné pochoutky :) A ty čokolády s vystřihovací panenkou na vrchu :-D

Panenky ted dela v limitovane edici znova ORION,tri druhy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
careynka píše: …
Nebo takova hmota co se davala na brcko a delaly se z toho nafukovaci balonky…mama si na to nepamatuje a ja si jsem jista, ze jsme to meli :-)

Hmotu na balonky si taky pamatuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
Anteaa píše:
jana32 píše:
jů a džus v plechovce :palec:

No jooooo! Na ten jsem už úúúplně zapomněla :mrgreen:

A pamatujete na ty výborné MOŠTY? 8-)

Ne-já mamce stale nosila jakousi BOWLI,ovoce v rumu v plechovce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
23.10.10 22:19

je tak gratuluju :dance:
lecitin je na pamet, ale je mozny, ze to melo vedlejsak :)
Mne je mama kupovala v samosce v Merkuru :lol: , ale kdyz byla sobota, tak je vykoupili nemcouri :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.10.10 22:20

Mimochodem-prave jsem deckam sezr…a Mikulase :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591

ježíš musím jít lehnout nebo vyžeru co doma máme.jenže nesmím,bo mi našli cukr v moči na křížek,takže jdu na kontrolní odběr :zed: A takový mám chutě :think: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
baghira píše:
jizvíková píše:
baghira píše:
jizvíková píše:
Tak to jsi prvni, kdo je taky jedl :) ano jen dve denne, ja je milovala. Asi se to nedela, co? To byla lahudka .) kolik ti je, zes to taky jedla? me cerstve píše: Více
Mě je právě dneska 32:) A nechci kecat - ale nepoužívalo se to jako mírný přírodní projímadlo? Já mám pocit, že z tohohle důvodu to jedla moje babička - a mě tak chutnaly, že mi je dávala taky:)

:kytka: GRATULUJU :kytka:
Mne je tedy 33 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová