Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemohla jsi být těhotná, že by to nevydrželo a odešlo v termínu ms?
No jo no, k tomu dr bych možná šla, ne kvůli vnitřnímu vyšetření, ale kvůli utz, zda tam něco nezůstává, netvoří se hematom…
Já jsem dostala ms s osmi denním zpožděním,ale za se mám nehor.tělisko tak snad ne.Ale nikdy jsem stím problémy neměla vždy byla ms bolestivá ale jen první den.A zas ta bolest na čipku ![]()
Co když se tělísko posunulo a dělá tam neplechu?
to by třeba vysvětlovalo tu bolest, pokud jsi měla tak dlouho zpožděnní, tak sliznice víc narostla, to by vysvětlovalo ty cucky.
Ahoj, já ji teda nemam tak dlouhou, ale taky mě bolelo břicho vždy den před a první den nejvíc a pak další 2 dny míň až to úplně přestalo a sražený krve nikdy moc nebylo, ale teď je to docela jiný, sražený krve docela dost (těhu jsem být nemohla, beru HA, i když jsem si těhu příznaky vsugerovávala, ale kdo ví), ale s tim čípkem je to divný, takže bych taky radši šla po ms k dr.
Tak že by to nemuselo byt nic vážního,bolest je sice celodenní ale není zas taková nesnesitelná
No a ráno to vypadalo že už budu mít konec ms a k odpoledním hodinám ta bolest byla horší a zas to začlo.Já nemám problem chodit na žensky ale při ms mám blok ![]()
Hele on doktor už viděl ledacos, co by měli dělat potrácející ženský, šestinedělky, rodící, co špiní, krvácejí ![]()
Moc si to bereš, on o tom nebude vědět, jakmile vylezeš z ordinace. V pondělí ráno bych šla, tělísko může i zarůstat. Když to odložíš až po ms, tak se ti tam nebude chtít, protože ti už nic nebude a pak bys na tom při příští ms mohla být stejně a stejně bys tam musela.
Asi máš pravdu pokud bych už po ms bolesti neměla tak jak se znám nešla bych
A nemužou byt ty drcky z toho že už by měla ms skončit?Nikdy jsem to takhle neměla tak se omlouvám že se tak hloupě ptám ![]()
Pokud máš problémy jiné a větší než míváš vždycky,tak bych asi zašla i v menzes.Není nad včasné určení diagnózy.Můžeš si pak vyčítat,že jsi nešla hned.Kámoška měla půl roku změny termínu nástupu menzes a sílu krvácení a délku a má 7cm cistu,dělala ji utzv a bude muset na operaci-laparoskopii.Najdi si na netu oč jde a pevně věřím,že zajdeš k doktorovi.Myslím,že tady na netu ti diagnozu nikdo bez vyšetření neřekne.
Ať ti vše dopadne dobře.
a je to planý poplach.Jistota je jistota a 30Kč za to stojí si ![]()
ms se zpozdenim, treba kvuli posunopvani prasky, jsem mela vzdy vyrazne bolestivejsi - vysvetluji si to tim, ze sliznice mezitim vic narostla a konsolidovala se - taky ze me sly obvykle kompaktnejsi cucky
Ahoj chci se zeptat mám menstruaci 7 den a stále mě bolí břicho dnes po vykoupání ze mě šli i drcky stuhle krve
A bolest na čipku.Vím že mi poradíte zajít k doktorovi ale při menstruaci se mi tam moc nechce.děkuji za odpovědi