7 den menstruace a stále bolestivá

Anonymní
22.10.10 22:03

7 den menstruace a stále bolestivá

Ahoj chci se zeptat mám menstruaci 7 den a stále mě bolí břicho dnes po vykoupání ze mě šli i drcky stuhle krve :nevim: A bolest na čipku.Vím že mi poradíte zajít k doktorovi ale při menstruaci se mi tam moc nechce.děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
22.10.10 22:07

Nemohla jsi být těhotná, že by to nevydrželo a odešlo v termínu ms?
No jo no, k tomu dr bych možná šla, ne kvůli vnitřnímu vyšetření, ale kvůli utz, zda tam něco nezůstává, netvoří se hematom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.10 22:20

Já jsem dostala ms s osmi denním zpožděním,ale za se mám nehor.tělisko tak snad ne.Ale nikdy jsem stím problémy neměla vždy byla ms bolestivá ale jen první den.A zas ta bolest na čipku :?:

• Citovat
  • Upravit
31594
22.10.10 22:24

Co když se tělísko posunulo a dělá tam neplechu? :think: to by třeba vysvětlovalo tu bolest, pokud jsi měla tak dlouho zpožděnní, tak sliznice víc narostla, to by vysvětlovalo ty cucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.10 22:25

Ahoj, já ji teda nemam tak dlouhou, ale taky mě bolelo břicho vždy den před a první den nejvíc a pak další 2 dny míň až to úplně přestalo a sražený krve nikdy moc nebylo, ale teď je to docela jiný, sražený krve docela dost (těhu jsem být nemohla, beru HA, i když jsem si těhu příznaky vsugerovávala, ale kdo ví), ale s tim čípkem je to divný, takže bych taky radši šla po ms k dr.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.10 22:30

Tak že by to nemuselo byt nic vážního,bolest je sice celodenní ale není zas taková nesnesitelná :oops: No a ráno to vypadalo že už budu mít konec ms a k odpoledním hodinám ta bolest byla horší a zas to začlo.Já nemám problem chodit na žensky ale při ms mám blok :-(

• Citovat
  • Upravit
31594
22.10.10 22:35

Hele on doktor už viděl ledacos, co by měli dělat potrácející ženský, šestinedělky, rodící, co špiní, krvácejí :nevim:
Moc si to bereš, on o tom nebude vědět, jakmile vylezeš z ordinace. V pondělí ráno bych šla, tělísko může i zarůstat. Když to odložíš až po ms, tak se ti tam nebude chtít, protože ti už nic nebude a pak bys na tom při příští ms mohla být stejně a stejně bys tam musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.10 22:40

Asi máš pravdu pokud bych už po ms bolesti neměla tak jak se znám nešla bych :oops: A nemužou byt ty drcky z toho že už by měla ms skončit?Nikdy jsem to takhle neměla tak se omlouvám že se tak hloupě ptám :wink:

• Citovat
  • Upravit
4834
22.10.10 22:40

Pokud máš problémy jiné a větší než míváš vždycky,tak bych asi zašla i v menzes.Není nad včasné určení diagnózy.Můžeš si pak vyčítat,že jsi nešla hned.Kámoška měla půl roku změny termínu nástupu menzes a sílu krvácení a délku a má 7cm cistu,dělala ji utzv a bude muset na operaci-laparoskopii.Najdi si na netu oč jde a pevně věřím,že zajdeš k doktorovi.Myslím,že tady na netu ti diagnozu nikdo bez vyšetření neřekne.
Ať ti vše dopadne dobře. :hug: :kytka: a je to planý poplach.Jistota je jistota a 30Kč za to stojí si :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.10.10 06:37

ms se zpozdenim, treba kvuli posunopvani prasky, jsem mela vzdy vyrazne bolestivejsi - vysvetluji si to tim, ze sliznice mezitim vic narostla a konsolidovala se - taky ze me sly obvykle kompaktnejsi cucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová