Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne,neblázním ![]()
Pokouším se jen najít někoho,kdo si s nostalgií stejně jako já ještě stále pamatuje na hnědé půlkulaté duté opatky (tvarově podobné ořechům) s výýýýtečnou kakaovou náplní uvnitř…Utkvěly mi z dob mého dětství a nikdo v mém okolí si je nemůže vybavit…
A já jsem přesvědčena o tom,že se ten šustivý pytlíček s plněnýma kulatýma oplatkama s náplní jmenoval HOŘCE (na obale byl i hořec nakreslen) a krom kakaových byly k mání i jahodové(červená nápln se světlou oplatkou(
Po pádu komunismu jsem se už pak nikdy neviděla-ani nic jim podobného
( jen o tom píšu,sliny mi málem kapou na klávesnici
)
NEBO JEN NEUMÍM HLEDAT…
![]()
Jo, jo, já se pamatuju, sice ne na název, ale byla to hrozná laskomina, milovala jsem to taky… už jsem je taky nikde neviděla. Z.
Ziza píše:
Jo, jo, já se pamatuju, sice ne na název, ale byla to hrozná laskomina, milovala jsem to taky… už jsem je taky nikde neviděla. Z.
Joo,
dekuju za prispevek-jsem rada,ze se mi jen nezdaly
![]()
Tak to ja si nepamatuju, ony asi ty susenky budou starsi nez ja ![]()
hm, neporadím, ale matně si pamatuju, že jsem to měla, ale maminka mi to nekupovala, měla jsem to na nějaké návštěvě. Úplně se to rozplývalo na jazyku ![]()
Mě zase chybí party sušenky, byly dvě v balení, buď světlé s kakaovou náplní či tmavé asi s vanilkovou. to byla dobrota. Něco trošku podobného jsem i našla, ale není to ono ![]()
Já si to pamatuju. Měli jsme spíš ty růžové. Loupal jsem vždy ty skořápky! ![]()
careynka píše:
Tak to ja si nepamatuju, ony asi ty susenky budou starsi nez ja
Tak to muzes nam znalym jen tise zavidet-a soupat nohama! ![]()
O hodne jsi prisla ![]()
PS kolik ti je?? ![]()
Zrovna nedávno jsme na ně doma vzpomínali a nemohli jsme si vybavit ten název. Byly fakt neskutečně dobrý
Bohužel asi ještě nikoho nenapadlo začít je zase vyrábět.
Jee,
vas se ozvalo tolik pametnic? To je PARADA!!!!!
Ale proc se to uz nevyrabi,kdyz to bylo taak oblibne
Neco mi napovida,ze to vyrabela SEDITA,ale ruku bych za to do ohne nedala ![]()
Pamatuju si kakaové i růžové a často na ně vzpomínáme se ségrou stejně jako na Zoretku ![]()
Tak to já tedy vůbec nepamatuju… ![]()
Zato stále hledám někoho, kdo si pamatuje POMPELU - byla to taková džuso-limonáda v kelímku, ve kterém se dnes dělají jogurty ![]()
KPKristy píše:
Pamatuju si kakaové i růžové a často na ně vzpomínáme se ségrou stejně jako na Zoretku
Zoretka - uáááááá, na tu si vzpomínám ![]()