Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
16.10.17 20:49
@PetrBk píše:
No jo, ale to byly většinou manželky někoho. To je trochu pitomý něco zkoušet ne?

Pokud to nebyly manželky Tvých kamarádů nebo někoho z příbuzných, tak nevidím žádný problém…, na někom se zaučit musíš…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
16.10.17 21:02
@LLump píše:
Tvl ty to fakt moc řešíš a rozebíráš, proč to „nejde“, místo toho, abys něco zkusil. Od posledně, co jsem to tu četl, za nějaké dva tři týdny, ty jsi na tom furt stejně a rozebíráš, proč je něco blbý zkoušet, a já mám mezitím novou super ženskou… Fakt nechceš tak trochu změnit přístup???

Vždyť jo, Petr tady pořád řeší, proč to nejde a přímo si v tom libuje, jeho to asi baví, chápu, že je nezkušenej a proto jsem radila privát/bordel na otrkání nebo se ož. rat a jít balit baby někam do klubu, ale věřím, že se o jeho zásunu ještě dočtu, moc mu to přeji a jsem zvědavá…

• Citovat
  • Upravit
587
16.10.17 21:05

Že bude nevěrná je v pohodě? Ano, je to její problém, pokud by k tomu svolila, ale mně přijde prostě blbý lézt někomu do zelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
16.10.17 21:07
@PetrBk píše: Že bude nevěrná je v pohodě? Ano, je to její problém, pokud by k tomu svolila, ale mně přijde prostě blbý lézt někomu do zelí.

Jednak je to proti morálním zasadám, jednak by mohl dostat přes hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.10.17 21:18

Aspoň někdo mě chápe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.10.17 21:26

No pozor. Snad mi tohle nechceš vyčítat jako výmluvu? A fakt to není o tom, že bych se bál krvavýho rypáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
17.10.17 07:43
@Cosmopol píše: @LLump…vetsi zajem, nez o pulky dvacitek…? No nevim :nevim:

stara stodola hori nejlip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
17.10.17 07:47
@Venetia píše: Já si taky s padesáti kily stěžovat nemohla, počítám, že ted už by to bylo horší…chlapi jsou hrozně povrchní

jasne, chlapi jsou hrozne povrchni,
a co zenske, ty jsou hluboce sofistikovane, takze jeste se nenarodil chlap, ktery by dokazal pochopit zenskou dusi, tooho jedineho, kteremu se to podarilo snad popisuje Jara Cimrman
8o
8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
17.10.17 08:14
@LLump píše: ***ty to fakt moc řešíš a rozebíráš, proč to „nejde“, místo toho, abys něco zkusil. Od posledně, co jsem to tu četl, za nějaké dva tři týdny, ty jsi na tom furt stejně a rozebíráš, proč je něco blbý zkoušet, a já mám mezitím novou super ženskou… Fakt nechceš tak trochu změnit přístup???

ono se to dobre pise, byt nemam problem, drzosti bych mohl rozdavat,, zabrany zadne, presto jsem si nechal utect dost prieleziosti udelat si dalsi „zarez“, jak se v hospode rikaa,
dobre rady, ale hlavne se musi pohnout sam, nechat mozek doma a vyrazit, nic neresit, nakonec zenske maji rady bezstarostne frajery, takove ty hlobave vedatory opomijeji, dost dobre to vystihuje I Hausmann, jake typky zenske preferuji a ma pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.17 18:54

Petře a zkoušel jsi seznamku?
Já zkouším necelý rok a zatím 4 schůzky formou výletu.
Všechno vcelku rozumné a inteligentní holky.
Jsi ještě o pět let mladší, takže když tomu dáš pár let, možná se nějaká vhodná adeptka najde. A když ne, tak budeš mít alespoň dobrý pocit, že jsi pro seznámení něco udělal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.17 20:45

To si piš že jo. Jinak bych tu nediskutoval, ne? :mrgreen:
Tak si při pádu hlavně neubliž ;)

• Citovat
  • Upravit
587
18.10.17 20:03

Seznamku jsem nezkoušel. Párkrát jsem do ní nahlédl, ale žádné nenapsal. Nechci aby to vyznělo, že jsem vybíravý, ale žádná mě tam nenadchla. Doufal jsem, že se seznámím nějak náhodně. Něco co vzejde z nějaký situace.

Letos jsem byl na rande (jestli se tomu tak dá říct) 2× a nic. Asi mi něco chybí, nebo vyzařuju něco špatnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.17 20:29

Doporučuji ti založit si vlastní profil s fotkou. A potom zkoušet oslovovat potenciální protějšky.
Většina ti neodpoví, nebo ukončí komunikaci. Ale máš šanci, že se s tebou nějaká i sejde.
Je pravda, že za oslovení stojí sotva procento uživatelek.
Doporučuji také oslovovat takové, které jsou na seznamce krátce. Ty co tam visí několik měsíců a déle, se zpravidla seznámit nechtějí.
Já se vždy sešel jen s těmi, které tam byly krátce. A také seznamku brzy s novým partnerem opustily. Ty se seznámit skutečně chtěly.
Jaký typ holky vůbec hledáš, když tě žádná nezaujala?

• Citovat
  • Upravit
105378
18.10.17 21:24
@Anonymní píše:
Doporučuji ti založit si vlastní profil s fotkou. A potom zkoušet oslovovat potenciální protějšky.
Většina ti neodpoví, nebo ukončí komunikaci. Ale máš šanci, že se s tebou nějaká i sejde.
Je pravda, že za oslovení stojí sotva procento uživatelek.
Doporučuji také oslovovat takové, které jsou na seznamce krátce. Ty co tam visí několik měsíců a déle, se zpravidla seznámit nechtějí.
Já se vždy sešel jen s těmi, které tam byly krátce. A také seznamku brzy s novým partnerem opustily. Ty se seznámit skutečně chtěly.
Jaký typ holky vůbec hledáš, když tě žádná nezaujala?

ono to někdy docela trvá, než se najde někdo, kdo za to seznámení stojí a je z toho něco více..není až tk o tom, že by nechtěly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
18.10.17 21:27

To ti ani nepovím. Ta holka mě prostě musí něčím zaujmout. Něco se mi na ní musí líbit. S těma dvěma co jsem byl letos, tak to byly úplný protiklady a s oběma mi bylo docela fajn. Jenže to jsem zjistil až postupnym oťukáváním v práci. Takže vybírat někoho na seznamce je pro mě takový prostě složitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí