Panická porucha a antidepresiva

3409
13.11.18 19:36

Já beru citalopram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
13.11.18 19:37

Musíš zvládnou ty začátky braní, pak to bude ok. Ze začátku ti nebude dobře několik dní, ale pak se to bude zlepšovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
13.11.18 20:06

Taky by se mi to nechtělo zobat, dala bych přednost přírodní cestě nebo psychoterapii. Určitě existuje i jiná alternativa, domluv se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.11.18 20:09

Homeopatika beru a nevidím žádný efekt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.11.18 20:40

1. to že kašlete na léky je jeden ze zplsobů jak se úzkost rozvaluje ve vašem životě a jak si ho krade pro sebe. To co vám podstrkuje do hlavy jsou lži, kterými vás ovládá.

2. bez psychoterapie vám to léky utlumí a budete se cítit lépe, ale prostě nepochopíte kde se to vzalo, čím to udržujete a hlavně jak získat nad svým životem kontrolu a už si víc neubližovat.

Začít se léčit není známka slabosti či selhání. Je to největší služba, jakou sobě a svým blízkým můžete prokázat.

držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.11.18 20:41
@Samanta21 píše:
Homeopatika beru a nevidím žádný efekt..

homeopatika jsou cukříčky, můžou pomocí placebo efektu zabrat na neurotické potíže, ale ne pokud jste si úzkost pečlivě vyšlechtila tak, že už ovládá vaši biochemii v mozku.

Stejně tak na prd už v tuhle chvíli budou veškeré šarlatánské metody. Potřebujete zamedikovat a vstoupit do psychoterapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.11.18 21:00

máte pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
20.11.18 09:50

Citalec 20 mg funguje na panickou úzkost perfektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.18 14:42

Panicka ataka

Ahoj lidi mám panicke ataky mám strach úzkosti o sebe se bojím mám antidepresiva cipralex jen 4 den ho používám ktlmu mám zviseni tlak beru prasky na tlak jemi 26 let muže to souviset STOÚ poruchou ten tlak díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová