Mám panický strach, že rušíme sousedy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.8.25 07:24

.

Příspěvek upraven 17.04.26 v 14:27

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.25 07:32

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.25 07:39

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.25 07:52

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.25 07:58

Chápu tě, máme sousedy psychopaty. Vadí jim všechno a jsou hrozně mstivi. Vim, že to není náš problém, fakt se snažíme být zticha. Ale je mi nepříjemné se už jen zjevit na zahradě, protože vím, že oni jsou za plotem. Škodí, kde mohou. Povznést se nad takové lidi je nemožné. Přeju si jediné, aby barák prodali a odstěhovali se, když jsou tady tak nespokojení.

• Citovat
  • Upravit
248
30.8.25 08:30

Mám byt v přízemí. Nejlepší volba skrz hlučné děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
30.8.25 08:46
@Anonymní píše: Více

Ty jo, jak tě čtu dál, mám pocit, že ten hluk, který děláte není jádro pudla. Ty potřebuješ odbornou péči pro sebe. Nebo minimálně nějaký voraz pro sebe, uvolnění. Jsi v hrozné křeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
30.8.25 09:00

My tedy bydleli ve vlastním, ale i s živými dětmi a sousedům pod jsme se občas omlouvali taky. Děti jsem krotila, když jsem věděla, že je sobota a oni ráno rádi spí ( dítě nepouštěla do místnosti nad jejich ložnice ). Tak nějak přirozeně s ohleduplností k ostatním co nejvíc.
Přišlo mi to logické. A i tedy oni si nedělali koncert v pátek večer, protože věděli, že máme malé děti, atd… A hlasitý sex chodili provozovat do jiné místnosti než pod pokoj dětí.
A to tedy i v paneláku, kde bylo slyšet vše jsme se snažili co nejméně rušit ostatní - stejně jako celý panelák nemusel slyšet, že jdeme ven, atd…
Samozřejmě jsou to děti, ale třeba odrážedlo v paneláku jsem jim nedovolila. V dětském pokoji měly kvůli kostkám a tak silný koberec.
V bytovce náš soused hrál na kytaru, tak měl po celém pokoji nalepené takové ty panely.

Já bych zkusila odhlučnit aspoň ty podlahy.
Případně zkusila najít podnájem v přízemí, na kraji a tak …
A úzkosti řešila s terapeutem, protože pokud nebudete bydlet na samotě u lesa, tak to budeš v hlavě řešit pořád :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16990
30.8.25 10:29

Ahoj,

nepřemýšlela jsi nad pronajmem domečku? Ty ceny nejsou až tak vysoké - není to pak tak konfortní jako v paeláku, ale opadne ti tento stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4362
1.9.25 08:43

hmm, ma aspon tvuj chlap ostrejsi lokty? ze by na tu schuzi sel on?
a ty zacni resit svou psychiku, s problemy vaseho ditete se perete statecne, ale ty nejsi v pohode

ja jsem stydlin, volila bych informacni zpravu s omluvou za hluk na nastenku ci do schranek… at si to kazdy zpracuje v sobe sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
1.9.25 08:50

Asi bych hlavně začala pracovat na té terapii se strachem z lidí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.25 09:20

.

Příspěvek upraven 17.04.26 v 14:28

• Citovat
  • Upravit
4362
1.9.25 12:03

tak hodte papirek do schranek ;) neni nutno jit do osobni konfrontace (brucouni jsou vsude, at si bruci doma)
stejne me nenapada co byste mohli delat vic nez odhlucnovat co se da a na tom uz stejne delate ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová