Panika kopnutí elektřinou

25
10.8.24 20:00

Panika kopnuti elktrinou

Ahoj omlouvám se, zase panikarim. Chvíli bylo líp,,ale teď hodně středu tak to zas na mne padá ty úzkosti pokoušejí se omne hodně,. Stalo se mi ze, mám problémy se zády tak ležím nemůžu chodit tak mám prodlužovací u gauče a nabíječku a nabízela sem mobil který sem měla na gauči já ho odpojil na chvíli a zapomněla odpojit nabíječku, byla jsem se umýt a byla jsem mokrá, mela jsem mokré kalhoty i tričko na zádech trochu já blbě si nevšimla že mes si lehla přímo na tu nabíječku nátěr konec co se dává do mobilu,,asi cca tak 15 min UT sem na tom ležela, a teď panikarim jestli mito něco nemohlo udělat. Trochu mě brnely záda ale dělá mito mám bloknute záda, tak prvé neví. m zceho mito brnelo. takse bojím trochu.ted mě celkem bolí na hrudi pálí a blbě se dýchá ale jeto adi strachem já se snažím, ale prostě meto přemohl, zase po nějaké době. Muze to nějak ublížit když sem natom ležela a měla mokré tričko nebo spíš vlhké. Děkuji snad za uklidneni. snazim se být v klidu, ale pokouší seto omne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35782
10.8.24 20:03

Klid. Nic to neudělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
10.8.24 20:04

Nemohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36030
10.8.24 20:05
@Mili433 píše: Více

Jo, nabilo Tě to špatnou energií, která Tě nutí zakládat zbytečné diskuze a ptát se na naprosté blbosti… :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
10.8.24 20:09

Po složitém vyluštění sdělení píšu, že by nějaké kopnutí muselo proběhnout a vypadalo by to fakt jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.8.24 20:11

Já myslela, že něco probilo nebo někdo sahal na ohradník.
Co by se asi tak stalo když nedošlo k reakcí/výboji? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
10.8.24 20:13
@Atisia píše: Více

Taky jsem čekala nějaký šroubovák v zásuvce třeba  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
10.8.24 20:17

Buď v klidu. Kdyby tě probila elektřina, tak to vypadá úplně jinak. Máme teď relativně čerstvou zkušenost s dcerou, ta si hrála na uzavřený elektrický obvod a kamarád ji odtrhával. Kromě pár puchýřů to naštěstí nenechalo žádné následky. U tebe to budou spíše ta bloknutá záda a psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
10.8.24 20:32

@Mili433 Ty jsi nikdy nedostala ránu elektřinou? To bys fakt 15 minut neležela na probíjející nabíječce.
Takže klid, nic se ti nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23967
10.8.24 20:55

Chtěl jsem ti odpovědět, ale v tuto chvíli je to zbytečné, už jsi tuhá… 12 nebo kolik voltů z nabíječky už zabilo miliony lidí, stejně jako dotyk třeba na tužkovou baterii… 8) Čest tvojí památce… :andel: :andel: :andel: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
10.8.24 20:56
@bse.pedro píše: Více

Nejlépe ta jazyková zkouška baterky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9291
10.8.24 21:39

Jako vážně? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
10.8.24 21:41

Podle předchozích diskuzí to chce nějakou léčbu. Každá diskuze plná paniky z různých důvodů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
10.8.24 23:32

Zkus se uklidnit… Většinu těchhle věcí ucítíš hned, takže pokud tě nic nebolí a jsi schopná napsat příspěvek, tak ti nic není. Kdyby tě kopla elektřina a mělo by to být smrtelné, tak by to bylo hned, ani by ses nestihla vystrašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.8.24 23:52

Klid, pravdepodobne te to jen nabilo :nevim: :jazyk: :P Ja jednou dostala slupu od elektriny a to vypada opravdu jinak :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová