Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte někdo v okolí někoho od „LR“, sháním pánskou vůni Michael Schumacher - tu na obrázku. Je to starší vydání, už asi nejde běžně sehnat. Zajímalo by mě, zda je ještě šance jí někde koupit. Díky ![]()
@MartinaCV píše:
Ahoj, nemáte někdo v okolí někoho od „LR“, sháním pánskou vůni Michael Schumacher - tu na obrázku. Je to starší vydání, už asi nejde běžně sehnat. Zajímalo by mě, zda je ještě šance jí někde koupit. Díky
Ano, z etických důvodů se přestal prodávat pod značkou . Teď se jmenuje Racing
@Lexoid píše:
Ano, z etických důvodů se přestal prodávat pod značkou . Teď se jmenuje Racing
Ahoj, díky moc a je to pořád LR? Hned na to mrknu.
![]()
@MartinaCV píše:
Ahoj, díky moc a je to pořád LR? Hned na to mrknu.![]()
Jj LR
@MartinaCV píše:
A je to totožná vůně?
Ano, když tak si nechej poslat jen vzorek, až si budeš objednávat. Nevím jestli jsi registrovaná nebo od koho kupuješ.
@Lexoid píše:
Ano, když tak si nechej poslat jen vzorek, až si budeš objednávat. Nevím jestli jsi registrovaná nebo od koho kupuješ.
Vůbec nejsem registrovaná a nikdy jsem u LR nenakupovala. Jen mi můj partner říkal, že tuhle vůni má rád, tak ji sháním.
@MartinaCV píše:
Vůbec nejsem registrovaná a nikdy jsem u LR nenakupovala. Jen mi můj partner říkal, že tuhle vůni má rád, tak ji sháním.
Aha. Tak pokud nejsi z OV tak ti mohu pomoct jen s registrací.
@Lexoid píše:
Aha. Tak pokud nejsi z OV tak ti mohu pomoct jen s registrací.
Ne ne, jsem z druhého konce republiky
Už jsem dala dotaz u místních, jestli někdo nemá vzoreček, kdo pracuje pro LR.
@Lexoid píše:
@MartinaCV
Ok. Ať se podaří.
Ahoj, je to tahle verze? Koukám, že se dá objednat běžně z netu, takže nemusím přímo přes LR? Nikoho z LR jsem u nás nenašla.. ![]()
Ahoj, je to hodně stará diskuze, ale zkouším štěští.. objednávala jsi ten Racing? Voní stejně jako původní Schumacher? Manžel ho měl hrozně rád.. Díky za případné info. ![]()
@Dahane píše:
Ahoj, je to hodně stará diskuze, ale zkouším štěští.. objednávala jsi ten Racing? Voní stejně jako původní Schumacher? Manžel ho měl hrozně rád.. Díky za případné info.
Ahoj, neobjednávala.. zkusím na Vánoce ![]()