Neshody v názorech na výchovu dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.11.20 13:36
@prokr píše:
A všichni tři dohromady nemůžete podnikat výlety ap.?

Já tady raději nebudu popisovat detaily společných výletů. Vždy jsem o trochu více zešedivěla. Mrzí mě to, ale pravda je taková. :(

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.11.20 13:37
@Anonymní píše:
Nevím, jestli je to přísnou výchovou, kterou na mě rodiče praktikovali nebo jsem přecitlivělá.

Můj partner má ve střídavé péči dceru a ona si řekne, že chce na snídani nanukový dort a on jde pro něj do obchodu.

Chci se s ním rozejít. Nedovedu si ale představit, že mu jako důvod rozchodu uvedu zmrzlinu. :(

Přísnou výchovu jsem nezažila, ale ani mi rodiče vše nedovolili, chtít ke snídani zmrzlinu, tak to by neprošlo.
Mně to přijde jako zástupný problém - ta zmrzlina, takové věci se dají řešit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.20 13:40
@Klopotkova píše:
Přísnou výchovu jsem nezažila, ale ani mi rodiče vše nedovolili, chtít ke snídani zmrzlinu, tak to by neprošlo.
Mně to přijde jako zástupný problém - ta zmrzlina, takové věci se dají řešit.

Právě, že nedá. Ona má vše, co chce. Já už to nedávám. Jsem smutná. Snažila jsem se, ale nedávám to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.20 13:42

A přítel mi téměř denně píše, že mě miluje. Hm.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.11.20 13:44
@Anonymní píše:
Právě, že nedá. Ona má vše, co chce. Já už to nedávám. Jsem smutná. Snažila jsem se, ale nedávám to.

Pokud chceš rozchod a jsi o něm na 100% přesvědčená, tak mu řekni, proč chceš konec, na tom nic jiného nevymýšlíš. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.11.20 13:45
@Anonymní píše:
A přítel mi téměř denně píše, že mě miluje. Hm.

A Ty jeho taky?

• Citovat
  • Upravit
53190
1.11.20 13:46

Zase mě to utvrdilo v přesvědčení, že bezdětná mladá holka by si neměla začínat s chlapem, co má dítě. Normálně bych mu řekla, že jeho chování vůči dceři nedáváš a nedokážeš si představit společnou budoucnost a nazdar. A najdi si bezdětného, protože cizí děti tě na 99% budou s-rát vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Klopotkova píše:
A Ty jeho taky?

Ano.

• Citovat
  • Upravit
59404
@Anonymní píše:
Nevím, jestli je to přísnou výchovou, kterou na mě rodiče praktikovali nebo jsem přecitlivělá.

Můj partner má ve střídavé péči dceru a ona si řekne, že chce na snídani nanukový dort a on jde pro něj do obchodu.

Chci se s ním rozejít. Nedovedu si ale představit, že mu jako důvod rozchodu uvedu zmrzlinu. :(

a není to jedno? pokud by nepřehazoval jeho péči na mne tak at jí dává k jídlu co chce. Ale asi jen o zmrzlinu nejde co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 13:49
@unuděná píše:
Zase mě to utvrdilo v přesvědčení, že bezdětná mladá holka by si neměla začínat s chlapem, co má dítě. Normálně bych mu řekla, že jeho chování vůči dceři nedáváš a nedokážeš si představit společnou budoucnost a nazdar. A najdi si bezdětného, protože cizí děti tě na 99% budou s-rát vždycky.

Není pravda, že mě cizí děti budou srát na 99%.
Já mám čtyři sourozence, ale tohle jsem nezažila. Aby mi dítě rozkazovalo, v kolik půjdu spát, kam půjdu nebo nepůjdu. Opravdu ne.

• Citovat
  • Upravit
1074
1.11.20 13:49
@unuděná píše:
A najdi si bezdětného, protože cizí děti tě na 99% budou s-rát vždycky.
Jako jo no, svata pravda :mrgreen: sem toho zarnej priklad :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 13:50
@Markéta80 píše:
a není to jedno? pokud by nepřehazoval jeho péči na mne tak at jí dává k jídlu co chce. Ale asi jen o zmrzlinu nejde co?

Nejde jen o zmrzlinu. Na druhou stranu nedokážu zmrzlinu přejít.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.11.20 13:51
@Anonymní píše:
Ano. [/citace
V tom případě bych se s ním nerozcházela kvůli zmrzlině, ať si dává dceři, co chce ona, jeho věc, když jí to toleruje, Tvoje dítě to není.
  • Citovat
  • Upravit
53190
1.11.20 13:52
@Anonymní píše:
Není pravda, že mě cizí děti budou srát na 99%.
Já mám čtyři sourozence, ale tohle jsem nezažila. Aby mi dítě rozkazovalo, v kolik půjdu spát, kam půjdu nebo nepůjdu. Opravdu ne.

Sourozenec je ale něco naprosto odlišného, než dítě partnera. Navíc malé děti z rozvedených manželství tohle dělají dost často - vyžadují velkou pozornost rodiče a ti, protože se cítí provinile z rozpadu rodiny, často povolí věci, co by normálně nepovolili. To je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 13:52
@Markéta80 píše:
a není to jedno? pokud by nepřehazoval jeho péči na mne tak at jí dává k jídlu co chce. Ale asi jen o zmrzlinu nejde co?

Zajímavé, že partner mi snídani nešel koupit nikdy. A ji letí pro zmrzlinu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky