Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já třeba jsem zrovna ta nestandardní, co to dítě nechce. Ani on ne. Ale jinak fungujeme normálně a v pohodě, ale co si budeme, taky člověka pak hlodá to, jestli se mu stále líbím a tak. Ale to dává najevo. Jak říkám, kolikrát mě očumuje, poplácává a tak. Co si pamatuju, on nikdy nebyl ani na takové to psaní kolem sexu ani, když jsme spolu žačínali. Prostě asi není tak náruživý, no. Nevím asi si s ním o tom budu muset promluvit prostě fakt fest.
@wildcherry píše:
Nevim nevim. Jestli to takto mel i predtim, nemusi to byt zakladatelkou. Myslim ze problem ma on.Vic bych se priklanela k nazoru @LaPaloma, kdyz uz.
Ano, ten problém byl už předtím. Sám mi říkal, že i jeho bývalá měla občas chvíle, kdy si myslela, že se mu nelíbí nebo tak. Ono taky, kdo by si to nemyslel, že. ![]()
@Anonymní píše:
Tak já třeba jsem zrovna ta nestandardní, co to dítě nechce. Ani on ne. Ale jinak fungujeme normálně a v pohodě, ale co si budeme, taky člověka pak hlodá to, jestli se mu stále líbím a tak. Ale to dává najevo. Jak říkám, kolikrát mě očumuje, poplácává a tak. Co si pamatuju, on nikdy nebyl ani na takové to psaní kolem sexu ani, když jsme spolu žačínali. Prostě asi není tak náruživý, no. Nevím asi si s ním o tom budu muset promluvit prostě fakt fest.
Podle roho co pises, budes mozna podobna natura, takze to klapat treba bude, kdo vi.
@Anonymní píše:
To by určitě chtělo, mě osobně by to nevyhovovalo, cítila bych se nepřitažlivá a flustrovaná…i když on za to asi nemuze, prostě to tak má, měl by si k sobě najít partnerku, která na tom bude stejně ![]()
Ale jinak on je celkově ten typ, co úplně ten fyzický kontakt nevyžaduje. Já teda jsem mazel šílenej, ale on ani moc ne. To ale neznamená, že o mě nezavadí. Kolikrát mi i zalichotí, řekne hezkou poznámku na zadek, postavu… Prostě tak, no.
@BarušKAhap píše:
To by určitě chtělo, mě osobně by to nevyhovovalo, cítila bych se nepřitažlivá a flustrovaná…i když on za to asi nemuze, prostě to tak má, měl by si k sobě najít partnerku, která na tom bude stejně
Já jsem právě vždy byla ta, co ten protějšek po nějaké době téměř odmítala. Milovala jsem toho člověka, ale třeba po 2 letech už to opadalo (pozoruji to i u nynějšího partnera, ač mě prostě přitahuje). A najednou je to „naopak“. Tak jsem z toho asi trochu konsternovaná, ale přitom si říkám, klídek, vždyť jsi byla to samé. Teď jen prostě je to něco, co neznáš, tak to vnímáš jinak. Pokud je to takto u něj normální, brát to budu, ale potřebuji asi zjistit a ujistit se v tom, že to sice není normální, ale stát se to může, a že to není mnou (což si prostě nemyslím, no, ale jak je to delší dobu, tak člověk přemýšlí…).
Na druhou stranu, je vam cca 20.Hodne se nuze zmenit, i tve naroky. Treba na to dite.
To samozřejmě nepopírám. Ovšem momentálně je to takhle a zatím nehodlám počítat s možností, že to bude jinak. Máme zatím asi trochu jiný pohled na to, co od života chceme než „běžná“ populace. Teď doufám, že nikoho neurazím. ![]()
@Anonymní píše:
To samozřejmě nepopírám. Ovšem momentálně je to takhle a zatím nehodlám počítat s možností, že to bude jinak. Máme zatím asi trochu jiný pohled na to, co od života chceme než „běžná“ populace. Teď doufám, že nikoho neurazím.
Urcite neurazis! Rozdilnost je potreba prece.je to vase vec, pokud se oba shodnete.
@wildcherry píše:
Urcite neurazis! Rozdilnost je potreba prece.je to vase vec, pokud se oba shodnete.
Tak dost často se setkávám s tím, že kdo nechce děti, je zatracen. Ale o tomhle tohle vlákno není.
Jen tedy doufám, že u přítele je fakt vše v pohodě, jen spadá do té kategorie „jiných“.
Tak to jste ještě v pohodě, že máte sex 1 za 14 dní, znám horší…kolegyně z práce je s týpkem přes 2 roky a spali spolu na začátku jen 1× a prej mu to moc nešlo a od té doby vůbec…a to jí bude 39 let (jemu je cca 35let), dítě nemá ale chce ho, žije s typickým asexuálem…nechápu
… a on jí pořád slibuje jak to bude řešit s doktorem a je samá výmluva, samozřejmě skutek utek. Zachvilku jí dotikají biologické hodiny a bude bušit hlavou do zdi jak byla blbá a ztratila poslední plodný roky s takovým ![]()
@BarušKAhap Jo, taky to nechápu
a když jí říkam, ať ho pošle zpátky do oběhu a najde si někoho jinýho, tak mi tvrdí jak jí sliboval, že půjde k doktorovi a začne to řešit a kdesi cosi…a co si budem povídat, ve 39 letech už toho času fakt moc nemá, jestli už není pozdě teď. Jinak pěknej chlap, voják, chodí do posilovny, jezdí na motorce, chodí spolu na večeře, samí výlety po ČR i v zahraničí…akorát nesouloží
Jasnej asexuál jak z příručky ![]()
@Anonymní píše:
Ale jinak on je celkově ten typ, co úplně ten fyzický kontakt nevyžaduje. Já teda jsem mazel šílenej, ale on ani moc ne. To ale neznamená, že o mě nezavadí. Kolikrát mi i zalichotí, řekne hezkou poznámku na zadek, postavu… Prostě tak, no.
Nehodíte se k sobě.
Není to normální i kdyby byl o deset let starší. Bude jedině hůř. Těchto diskuzí tu bylo mnoho, a podle mě rada prostě není. Existují muži, kteří třeba zdravotní problém ani nemají, ale od přírody o sex nemají zájem. Jen se o nich moc nemluví. Upřímně, jdi od něj, budeš s ním frustrovaná a nešťastná.