Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná a to je duvod prpc mou rodinu nesnasi… Ze maj dluhy,ze mi nic nedali.do zivota,zkratka,ze nezajistili svy deti.. a to nasi nejsou alkoholici fetaci na davkach..Pracuji celej zivot jen to hospodareni s penezma jim nejde…
A taky pritel nechape ze sem jedou a nedaj mu treba tisicovku za noc… Ja zas nechapu,ze tohle dokaze rict…
@aajda30 Proč sis nedoplatila auto a místo toho si vrazila peníze do cizího baráku? A manželka nejsi, protože se mu nelíbí tvoje rodina a nechce si tě kvůli ní vzít nebo to chápu špatně ![]()
@aajda30 Jakože k němu jednou na hotel, tak mu to mají zaplatit? Ty dokážeš s někým takovým žít? No mě by asi trefil šlak, poslouchat furt jen o penězích a o tom, kdo mi co dá a nedá. Co by ti jako furt měli dávat? Proč by měli zajišťovat svoje děti? Ať si sám opatří a vydělá na to, co chce. Čeká, že se mu na blahobyt složí tvoje a jeho rodina? Je fakt mimo ![]()
@inkakřivák mrzi me jestli to nedava smysl,snazim se to nejak sepsat jak to je.. a je to cely pravda a ne vymysl,uz mam diky nemu i zaznam u policie,jelikoz jsem sla.na firemni vecirek bez jeho svoleni,kde jsem nic nedelala,prisla pak domu a on zavolal policii,ze jsem v jeho byte proti jeho vuli… uvazuju ze uz pujdu za psyhologem,na me se to uz dost podepsalo za posledni rok…
@aajda30 ty tam nemáš ani trvalý pobyt nebo co? no za psychologem jdi a taky jdi od tohohle magora
@Monchichik protoze jsme cekali na hypoteku dalsi cast a hodily se na stavbu a on penize mel,takze hned,ze to doplatime z ty hypo..
Jj on porad si mysli,ze se jezdi.k nemu rekreovat,on nechape,ze nas jedou navstivit…
A ano kvuli my rodine si me nevezme…
Prave uz moc nedokazu s nim zit,uz je toho na me prilis… Vecne poslouchat jak mu ma kazdy davat penize neco kupovat atd..
Nemam trvalej pobyt,ten mi nabizel,ale ten trvalej pobyt dnes uz nic taky neresi…
A menit vsechny doklady,kdyz se chova takhle… to se mi fakt nechce..
Kdyby to bylo tak lehky,tak jdu do pronajmu nekde v Pze,jelikoz k nam se vracet nechci..
@aajda30 já už bych byla pryč, tohle fakt není chování, které bych mohla akceptovat
a nevěř tomu, že to bude někdy jinak ![]()
@Monchichik verim uz dva roky,ze to bude jinak… a uz prestavam… naivita me prechazi.. a samozrejme,ze jsem blba a muzu si za to sama.. ja necekam chvalu,naopak.. ja se jen potrebovala vypsat..
Me je 27,jemu 36..
@aajda30 Hm,to je fakt tezky tohle,jste zkratka kazdy z jinych pomeru.u nas je to podobne,manzel a jeho bratr dostali kazdy do zivota byt a rodice je stale pomerne podporuji,nasi naopak hospodari tak tak.Ale manzela by nikdy nenapadlo to vycitat me,obcas ho treba prekvapi,kdyz odmitnou nejaky spolecny vikend s nami a detmi,protoze na to nemaji,to on nezna.Nicmene novy byt mame spolecne na hypoteku a naopak on do nej cpe mnohem vic,nez momentalne ja.Reci,ktere ma tvuj pritel,bych nesnesla.A uz vubec ne jakekoli omezovani kontaktu s prateli ci rodinou,at uz jsou jakykoli..
Anonym kvuli fin.situaci.