Partner je maminčin mazánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
27.6.18 14:17

@unuděná a to je duvod prpc mou rodinu nesnasi… Ze maj dluhy,ze mi nic nedali.do zivota,zkratka,ze nezajistili svy deti.. a to nasi nejsou alkoholici fetaci na davkach..Pracuji celej zivot jen to hospodareni s penezma jim nejde…

A taky pritel nechape ze sem jedou a nedaj mu treba tisicovku za noc… Ja zas nechapu,ze tohle dokaze rict…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
27.6.18 14:18

@aajda30 Proč sis nedoplatila auto a místo toho si vrazila peníze do cizího baráku? A manželka nejsi, protože se mu nelíbí tvoje rodina a nechce si tě kvůli ní vzít nebo to chápu špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
27.6.18 14:20

@aajda30 Jakože k němu jednou na hotel, tak mu to mají zaplatit? Ty dokážeš s někým takovým žít? No mě by asi trefil šlak, poslouchat furt jen o penězích a o tom, kdo mi co dá a nedá. Co by ti jako furt měli dávat? Proč by měli zajišťovat svoje děti? Ať si sám opatří a vydělá na to, co chce. Čeká, že se mu na blahobyt složí tvoje a jeho rodina? Je fakt mimo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.6.18 14:24

@inkakřivák mrzi me jestli to nedava smysl,snazim se to nejak sepsat jak to je.. a je to cely pravda a ne vymysl,uz mam diky nemu i zaznam u policie,jelikoz jsem sla.na firemni vecirek bez jeho svoleni,kde jsem nic nedelala,prisla pak domu a on zavolal policii,ze jsem v jeho byte proti jeho vuli… uvazuju ze uz pujdu za psyhologem,na me se to uz dost podepsalo za posledni rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
27.6.18 14:26

@aajda30 ty tam nemáš ani trvalý pobyt nebo co? no za psychologem jdi a taky jdi od tohohle magora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.6.18 14:31

@Monchichik protoze jsme cekali na hypoteku dalsi cast a hodily se na stavbu a on penize mel,takze hned,ze to doplatime z ty hypo..

Jj on porad si mysli,ze se jezdi.k nemu rekreovat,on nechape,ze nas jedou navstivit…

A ano kvuli my rodine si me nevezme…

Prave uz moc nedokazu s nim zit,uz je toho na me prilis… Vecne poslouchat jak mu ma kazdy davat penize neco kupovat atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.6.18 14:33

Nemam trvalej pobyt,ten mi nabizel,ale ten trvalej pobyt dnes uz nic taky neresi…

A menit vsechny doklady,kdyz se chova takhle… to se mi fakt nechce..

Kdyby to bylo tak lehky,tak jdu do pronajmu nekde v Pze,jelikoz k nam se vracet nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
27.6.18 14:33

@aajda30 já už bych byla pryč, tohle fakt není chování, které bych mohla akceptovat :think: a nevěř tomu, že to bude někdy jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.6.18 14:35

@Monchichik verim uz dva roky,ze to bude jinak… a uz prestavam… naivita me prechazi.. a samozrejme,ze jsem blba a muzu si za to sama.. ja necekam chvalu,naopak.. ja se jen potrebovala vypsat..

Me je 27,jemu 36..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 15:58

@aajda30 Hm,to je fakt tezky tohle,jste zkratka kazdy z jinych pomeru.u nas je to podobne,manzel a jeho bratr dostali kazdy do zivota byt a rodice je stale pomerne podporuji,nasi naopak hospodari tak tak.Ale manzela by nikdy nenapadlo to vycitat me,obcas ho treba prekvapi,kdyz odmitnou nejaky spolecny vikend s nami a detmi,protoze na to nemaji,to on nezna.Nicmene novy byt mame spolecne na hypoteku a naopak on do nej cpe mnohem vic,nez momentalne ja.Reci,ktere ma tvuj pritel,bych nesnesla.A uz vubec ne jakekoli omezovani kontaktu s prateli ci rodinou,at uz jsou jakykoli..
Anonym kvuli fin.situaci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová