Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@katyna1984 píše:
Děláš si to sama. A kdy to asi přestane chlapa bavit, vidět doma vecne nas… ženskou, která si pořád stěžuje?Věř mi, že je stokrát důležitější pustit si s mužem po uspání film, než s ublizenym pocitem ja tu kmitam, ty se tu valis, jit lestit kuchynskou linku.
Tak, horší je, když jí tu nenaleštěnou kuchyňskou linku během dne vyčte. Já bych se s ním docela dohadovala, pokud se ona 15 minut sprchuje a on už z toho má nervy a vyčte jí, že není dobře uklizeno a že je unavená.
@hopsalka píše:
@Netopirek tak třeba ne ocenění, ale jindy by si od cesty nechat mohl ne
Tak jasně, že mohl. A když si ona odpustí stěžovaní. Tak budou na stejno
@Anonymní píše:
Hezký večer, potřebuju jen upustit páru. Sejří me chlap. On je od přírody šnek, já fretka. Máme roční chodící dítě a od tý doby co chodí, je to fičák. Neustále jí hlídat, neustále se jí věnovat (protože ted má nějaký divný období kdy si ani na chvili nemužu sednout, to jinak hned řve a sápe se po mne) do toho uklid obr baráku, starat se částečně o tátu, o zahradu všem žehlit, prát, jezdit na nákupy atd…On klídeček pohoda jazz. Celej den v práci, po práci jezdí bráchovi na stavbu, a o víkendech si jezdí přivydělávat, potřebujeme peníze. Má toho taky dost, ale prostě večer muže vypnout a v klidu chrápat až do rána, narozdíl ode me. No a doma neni skoro vubec. A když je doma, tak si jede ten svuj klídeček a pořád mi cpe, že mateřská musí bejt super atd a nedej bože kdybych si chtěla postěžovat. Já si ani nemůžu dojít v klidu na wc, natož abych tam trůnila jako on půl hodiny, sprchu dávám za 3 minuty, on je v koupelně snad 20 minut, já jím v běhu a většinou stoje, on v klídečku, ještě si u přečte noviny atd… No a samozřejmě, když jsem doma s malou sama, tak jsem z toho někdy urvaná, vyčerpaná, fyzicky i psychicky, a taky naštvaná a někdy prostě prohlásim větu typu že se zcvoknu, nebo že to byl zase den…atd…Jenže chlap to prostě nedokáže pochopit a ještě naopak, dává mi najevo, jak jsem neschopná a že on by to na mateřský zvládnul levou zadní, že si pořád jen stěžuju a že jsem děsná. A před chvíli mi to řekl znova. |Chtěl kafe a dort, tak jsem nám udělala kafe a uřízla kus dortu,, a těšila jsem se, že si k tomu v klidu konečně za celej den sednu a v klidu si to snim. A zase hov… Jakmile jsme si sedli, tak malá přilezla samozřejmě ke mne, začala se po mě sápat a řvát… Snažila jsem jí nejdřív ignorovat, tak zase odešla, ale za minutu byla zase zpátky… no prostě me chvíli nenechá v klidu no, tak jsem si dovolila prostě říct, že se nemužu ani v klidu najíst a že si připadám jak dostihová kobyla a to byl hned ohen na střeše! Že jsem hrozná, že malá je hodná, jen já že to nezvládam, že on by šel na mateřskou klidně hned, kdyby mohl a že by si rozhodně takhle nestěžoval a abla bla bla…no a mezitim přilezla malá, čapla mi dort, celej ho rozpatlala po zemi, takže všude bordel, špinavý oblečení, křeslo, koberec… Takže jsem měla po dortu a po chuti na kafe a ještě jsem v chlapovejch očích klesla někam na dno, protože jsem si zase dovolila postěžovat… Holky já si připadám jako neschopná matka. Celej den něco dělám, nezastavim se, takže jsem večer věčně vyčerpaná a prostě někdy si musim postěžovat, ale on to prostě nedokáže pochopit, nechápe, že s dítetem to prostě lážo plážo neni, že matka pracuje nonstop 24hodin denne! A co mě vždycky dodělá nejvíc je jeho otázka večer (když teda přijede včas domu): Zlato, a na co se budeme dívat??? A já říkám: Na ho.v.no asi!!! Do prd… mně je to uplně jedno, když stejne pujdu uspávat a uspávání u nás fakt nezabere 5 minut! takže na nějaký filmy kašlu, protože i kdyby usnula rychle, tak já prostě nemužu dřepet u telky, čeká mě další šichta, úklid, nebo se tu v bordelu ztratíme… Má to nekdo podobně?
Debil, idiot…
@Annabela11 píše:
@bse.pedro![]()
Já budu chválit chlapa i za to že se hezky vykakal.
A utřít prdelku ještě.