Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím všechnyS přítelem už nějakou dobu jsme. Přestěhovala jsem se za ním z Ostravy do Brna, bydlíme spolu přes rok a všechno vypadalo v pořádku. Je na homeoffice, takže veškerý čas tráví doma. A zbytek volného času věnuje hrám na xboxu. Vždy jsem já byla ta, která byla víc zamilovaná. Kupovala jsem mu dárečky, když jsem třeba šla z práce domů. On ven nechodil, takže jsem nic nedoatavala. Ale potom mi nic nedal k vánocům. Pak ani k narozeninám, svátku ani valentýnu, i když jsem mu to vyčítala pokaždé, když to udělal a pro jistotu ještě týden před událostí se zmínila, že budu mít třeba narozeniny, tak nic. Hledala jsem problém v sobě. Měla jsem pár kilo navíc, které jsem zhubla, ale asi si ani nevšiml. Sex spolu moc často nemáme, nechce se mu. A nedávno mi řekl, že se do mě prostě nezamiloval. Ale že mu vyhovuje, že vařím, uklízím a starám se o domácnost. Pořídili jsme si pejska, abych měla aspoň nějakou společnost a pozornost, ale ukázalo se, že má alergii a psa nesnáší, když nejsem doma tak ho zavírá na chodbě a pak se zlobí, že štěká. Už jsem se rozhodla, že se odstehuju i se psem, ale jsem prostě pořád zamilovaná a nedokázala bych se s ním rozejít. Jaký je prosím vás názor? Mám s ním zůstat a doufat, že si uvědomí, že mě miluje, když spolu nebudeme denně, nebo ho nechat jít a překonat ti, I když ho miluju?
Děkuji všem.
Chceš-li být chodící a prudící hadr na loužičky, tak zůstaň. Ale radila bych sbal se a vypadni i se psem.
Že si uvědomí, že tě miluje? Ale on tě nemiluje! Kašle na tebe a má tě za služku. Pryč od něj!
@Russet píše:
Chceš-li být chodící a prudící hadr na loužičky, tak zůstaň. Ale radila bych sbal se a vypadni i se psem.
A navždy zůstane sama.. Teda s tím psem.
Pochybuju, že k sobě najde lepšího.
Neřeknu, kdybys z něj něco měla, ale jak můžeš bejt zamilovaná do týpka, kterej dělá jako bys neexistovala, sedí celé dny doma a hraje hry? Měla bys něco dělat se svým sebevědomím. Uteč… ![]()
@Wendy.C94 píše:
A navždy zůstane sama.. Teda s tím psem.Pochybuju, že k sobě najde lepšího.
Proč by zůstávala sama?
@Wendy.C94 To myslis vazne?
Zakladatelka je mozna nezrala a ma nizky sebevedomi, ale toto…
On si ale nemá co uvědomit, přesně ví co pro něj jsi „paní domácí“ co mu dělá servis. Jediný kdo je tu ve fázi uvědomění jsi ty… Děláš mu služku, omlouváš ho a zcela naivně doufáš, že se něco změní. Nezmění se nic. Vem psa a jdi. Tvoje láska je zcela irelevantní, když žiješ s někým, kdo na tebe kašle. Nejsme v pohádce a zamilovaná princezna opravdu nic nezmění.
Ja bych urcite nedoufal, ze si uvedomi, ze te miluje. Ono to takhle v zivote nefunguje, ale ty budes jeste moc mlada, abys to vedela.
Proste ber to tak, ze ti rika pravdu. Je s tebou z ryze praktickych duvodu - ma te na uklid, uvareni, neplati celej najem a mate sex, to jsou pro nej fajn veci, ale jinak jsi mu dost lhostejna.
Ve tvem veku je skoda se zakopat v takovem pseudovztahu, protoze lepsi to s nim nebude.
On je s tim jak zije a sam se sebou spokojenej, zato ty ne, takze Ty s tim musis neco udelat! ![]()
Proč myslíš, že by si měl uvědomit, že tě miluje, když ti řekl že tě nemiluje a i se tak chová?? Jsi pro něj taková laciná paní na úklid…
Pryč od něj, řekni sama sobě - co ti vztah s ním dává. Sex nic moc, nikam ndchodí, nic ti nekoupí, nemiluje tě, má tě jako hospodyni, kde jste se vůbec seznámili?
To jako vážně? Holka odstehuj se i se psem a toho hnupa pošli do oběhu.. 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️
Zdravím všechny
S přítelem už nějakou dobu jsme. Přestěhovala jsem se za ním z Ostravy do Brna, bydlíme spolu přes rok a všechno vypadalo v pořádku. Je na homeoffice, takže veškerý čas tráví doma. A zbytek volného času věnuje hrám na xboxu. Vždy jsem já byla ta, která byla víc zamilovaná. Kupovala jsem mu dárečky, když jsem třeba šla z práce domů. On ven nechodil, takže jsem nic nedoatavala. Ale potom mi nic nedal k vánocům. Pak ani k narozeninám, svátku ani valentýnu, i když jsem mu to vyčítala pokaždé, když to udělal a pro jistotu ještě týden před událostí se zmínila, že budu mít třeba narozeniny, tak nic. Hledala jsem problém v sobě. Měla jsem pár kilo navíc, které jsem zhubla, ale asi si ani nevšiml. Sex spolu moc často nemáme, nechce se mu. A nedávno mi řekl, že se do mě prostě nezamiloval. Ale že mu vyhovuje, že vařím, uklízím a starám se o domácnost. Pořídili jsme si pejska, abych měla aspoň nějakou společnost a pozornost, ale ukázalo se, že má alergii a psa nesnáší, když nejsem doma tak ho zavírá na chodbě a pak se zlobí, že štěká. Už jsem se rozhodla, že se odstehuju i se psem, ale jsem prostě pořád zamilovaná a nedokázala bych se s ním rozejít. Jaký je prosím vás názor? Mám s ním zůstat a doufat, že si uvědomí, že mě miluje, když spolu nebudeme denně, nebo ho nechat jít a překonat ti, I když ho miluju?
Děkuji všem.