Partner - věkový rozdíl 20-30 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35917
16.6.13 00:20

Takoveho chlapa bych nechtela a neni to jen otazka veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900

Já si myslím, že když už takovýho starýho exota, tak ať má aspoň pořádnej balík a ne 8 koliku jako hlídač. sorry, ale seš mladá baba a tohle prostě nepochopím. spíš mi to prijde, že si tu někdo dělá srandu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917

@Knihomyš nejseš, taky sem to měla v požadavcích na chlapa nehledě na věk… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
16.6.13 00:40

Kočko prober se! Invalidní důchodce, přes 50 tku…no teda to by si musela být hodně moc zoufalá. přečtení tvé první diskuse by ti mělo otevřít oči. ono je mu za těžko dát 1000kc na možnost mít Vaše dítě…no dál ani nechci pokračovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.13 00:52
@Arturus píše:
Aha, takže kdyby ti mohl nabídnout prachy, tak by jsi všechno ostatní přehlédla a byla s ním? Tomu se teda říká prvotřídní vychcanost.

8o 8o mě nejde o prachy ale o to, že když už mě nemá co nabídnout, mohl by se chovat alspon' slušně, kdyby mě dával najevo lásku, dával mě na jevo jak je semnou štastný a ne se tvářil jak když mu trhám zuby, kdyby se semnou dokázal zasmát, dal mě pocit bezpečí a zázemí, tak mě je jedno, že nemá prachy! Byla by jsem s ním štastná i bez peněz a myslím, že už jsem to tady někde psala, jako chlap v jeho věku nemusí být milionář ale když už nemá peníze a chce mladou slečnu, měl by se alspon' umět chovat a ne hrát komedii, slibovat hory doly a potom se na všechno vykašlat :zed: a ještě být nasranej a dotčenej, že se s ním chci pomazlit nebo nedejbože jednou za rok jít na oběd do jídelny(ano protože tam je to nejlevnější a jinam pan dospělák prostě nepůjde) :zed: šla jsem do toho vztahu a věděla jsem, že si nemůže finančně vyskakovat, že peníze nemá ale čekala jsem prostě víc, myslela jsem. že je vyzrálej a bude mě mít rád, bude semnou štastný ale když není schopnej mě ani zabezpečit, ani se mnou jednat jako s partnerkou kterou má rád, vulgárně mě urážet, řvát na mě kvůli kravině a kašlat na mě tak se nezlob ale tohle by nevydržela žádná žena od chlapa co by mohl být její otec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.13 01:01
@martina0310 píše:
Kočko prober se! Invalidní důchodce, přes 50 tku…no teda to by si musela být hodně moc zoufalá. přečtení tvé první diskuse by ti mělo otevřít oči. ono je mu za těžko dát 1000kc na možnost mít Vaše dítě…no dál ani nechci pokračovat :nevim:

Já vím :(
A to ještě jak platil to IUI 1000kč, tak jsem mu na to dala 500kč(ted' tvrdí, že to není pravda :( ) i ten pobyt v sanusu(operace cisty na vaječníku-1400kč) jsem si platila sama, protože zrovna neměl :zed: a pak všem tvrdil, že mě to zaplatil :pocitac: jo a do kabinky jsem s nim pokaždý musela jít mu to udělat :oops: protože mě řekl, že pokud tam s ním nepůjdu, tak se na to vykašle, že nebude dělat vola :zed: naštěstí to bylo jen dvakrát(spermiogram a pak kvůli inseminaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
16.6.13 01:07

@Enciklopedie No tak to si snad děláš pr.del ne? on je o víc jak 20 let starší a ještě dělá takový fóry? bych mu namydlila schody, dědkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.13 01:26
@martina0310 píše:
@Enciklopedie No tak to si snad děláš pr.del ne? on je o víc jak 20 let starší a ještě dělá takový fóry? bych mu namydlila schody, dědkovi :mrgreen:
:mrgreen:
Bohužel, pr.d.el si nedělám :( proetě řel, že pokud s ním do té kabinky nepůjdu a neudělám mu to :oops: tak si tam ocas jak nějakej bužo honit nebude 8o
A to bylo dokonce chvilku po tom, co mě pan doktor řekl, že musím na operaci kvůli té cistě a jemu řekl, že potřebuje vzorek spermatu…nezájem, že jsem vystresovaná a vykulená, že musím na operaci, nezájem, že nemám náladu mu ho šmajchlovat někde v kabince prostě si to vydupal :zed:
S těma schodama :think: ale jo, dneska by to šlo :palec: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
16.6.13 01:38

A to furt přemýšlís že s ním budeš? nemůžeš na tom bejt tak špatně!? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
16.6.13 07:04

@Enciklopedie

Já se přiznám, že chlap o tolik starší by mě nejen musel,,nosit na rukou,,, ale mít barák a minimálně 5 mega na účtu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
16.6.13 07:27

Holka, to seš tak zoufalá, že žiješ s takovým chlapem? Jdi od něj, co vůbec čekáš, že se změní? Představ si ho za 5,10 let, bude s ním k nevydržení. Přiznám se, že v životě nepochopím, co ty holky na těch starcích vidí. Copak nejsou schopny si aspoň trošku představit, jaké to bude za pár let? Jo, kdyby měl prachy, tak snad, ale žít s někým, kdo je plonk a ještě hulvát. Děvče, prober se.Jo,ve 45. může mít chlap charisma, ale za 20 let z něj bude otrávenej důchodce, stále ubrblanej a nespokojenej.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
16.6.13 08:02

@Virginia Myslis, ze ma prachy??? :-D

• Citovat
  • Upravit
1265
16.6.13 08:11

Tiež by som som s takým chudobným hulvátom nežila. Snád len ak by som bola bezdomovkyna, tak hej, aj to len do času. Máš moj obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.6.13 09:25

No nevim, prijde mi, ze to nema cenu;) a ty tu spis hledas jen nejake duvody..:-)) ale jak jsi sama psala, nejsi moc spokojena. Ja bych do toho osobne nesla, kdyz uz ted to neni ono..Kazdopadne hodne stesti v rozhodovani;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
16.6.13 10:08

Se starým chudým chlapem bych nebyla..navíc pokud by mě už ted štval..chlapi jak stárnou tak jsou víc a víc protivnější, takže bych zdrhla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí