Partner - věkový rozdíl 20-30 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
24.6.15 19:57
@free333 píše:
@doggydog
To Ti přeju, at to v budoucnu zvládneš s o 14.let mladší partnerkou…
Ono v 45. už budeš řešit různé zdrav. problémy, možná začnou i problémy s erekcí, tak hlavně, abyste to ustáli, držím palce ;)

ja vim ze mi prejes to nejlepsi;) muzi nestarnou, jsme stale atraktivni:) samozrejme ne ti pecburti, kteri nemaji na vyber a vzali si neatraktivni zeny stejneho veku. ti konci u piva a salamu. ale tech par vyvolenych ma krasny zivot plny deti, milenek, cestovani, penez, gastronomickych zazitku, gadgetu..porad mame co objevovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40463
24.6.15 20:10

@doggydog
Právě že ze svého okolí mi přijde, že po 45. to s nima jde kolikrát z kopce…
Na těch ženských mi to tak nepřijde, nevím proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
24.6.15 20:23
@doggydog píše:
Holky tady pisou hnusne o starych chlapech, ale nevim kdo bude chtit je ve 40ti.. to uz je davno za zenitem a zcela jinak vypadajici clovek, nebo spis „baba“. Pro mne je treba strop 30 let, protoze na starsi se nedokazu ani podivat. Kdyz nejaka na mna koukne v tramvaji, tak si myslim, ze je pedofilni. Pritom me uz tahne na 40 ;) Manzelku mam o 14 let mladsi a mame skvele manzelstvi. Holkam bych doporucoval vzdycky starsi partnery, jinak skonci v diskuzich na tema „muj muz se po porodu zmenil“, „muz chlap si me nevsima“, „muj chlap je egoista“, „muj muz vysedava po hospodach“. Proc mit mladeho lempla, kdyz muzete mit zkuseneho se zazemim a dusevni integritou :)

to manzelce chybi do te tricitky 4 roky a co pak, kdyz na starsi se nedokazete ani podivat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
24.6.15 20:26
@doggydog píše:
ja vim ze mi prejes to nejlepsi;) muzi nestarnou, jsme stale atraktivni:) samozrejme ne ti pecburti, kteri nemaji na vyber a vzali si neatraktivni zeny stejneho veku. ti konci u piva a salamu. ale tech par vyvolenych ma krasny zivot plny deti, milenek, cestovani, penez, gastronomickych zazitku, gadgetu..porad mame co objevovat:)

kde se vzala mezi muzi ta domnenka, ze jsou stale atraktivni netusim. V urcitem veku je tech atraktivnich mizive procento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
24.6.15 20:27
@free333 píše:
@doggydog
Právě že ze svého okolí mi přijde, že po 45. to s nima jde kolikrát z kopce…
Na těch ženských mi to tak nepřijde, nevím proč :nevim:

ja to vidim stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40463
24.6.15 20:32
@Venetia píše:
ja to vidim stejne

přemýšlela jsem, čím to je a možná mám vysvětlení
moje dr. na gyndě mi říkala, že u chlapů začíná přechod prokazatelně ve 40.,ale spousta ženských, pokud se těší dobrému zdraví, ho může mít až po 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
24.6.15 20:33
@free333 píše:
přemýšlela jsem, čím to je a možná mám vysvětlení
moje dr. na gyndě mi říkala, že u chlapů začíná přechod prokazatelně ve 40.,ale spousta ženských, pokud se těší dobrému zdraví, ho může mít až po 50.

za zeny to mohu potvrdit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.6.15 20:39
@Venetia píše:
kde se vzala mezi muzi ta domnenka, ze jsou stale atraktivni netusim. V urcitem veku je tech atraktivnich mizive procento.

Někde jsem četla, že muži mají tendence nadhodnocovat svůj vzhled, takže tvrdí-li tady pán, že je atraktivní, bude to spíš slabší průměr 8) :D

• Citovat
  • Upravit
40463
24.6.15 20:39

@Venetia
tak to je fajn ;)
tak taky nevím, kde se berou ty fámy o stálé atraktivitě chlapů :nevim:
asi nějaké scifi :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
24.6.15 20:40
@Sonarka píše:
Někde jsem četla, že muži mají tendence nadhodnocovat svůj vzhled, takže tvrdí-li tady pán, že je atraktivní, bude to spíš slabší průměr 8) :D

tipla bych si to same.. jsem totiz v tom postizenem veku a vazne jsem si zadne atraktivity u muzu nevsimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
24.6.15 20:46
@Sonarka píše:
Někde jsem četla, že muži mají tendence nadhodnocovat svůj vzhled, takže tvrdí-li tady pán, že je atraktivní, bude to spíš slabší průměr 8) :D
:mrgreen: mám takovou zkušenost, že když se chlap vychvaloval, byl to normální průměr, který mě nijak neohromil, zatímco ten, který se považoval za „obyčejného chlapa“, mě přitahoval nadprůměrně; ale možná to byla jen taktika :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Lana Lanová
24.6.15 20:47
@Venetia píše:
tipla bych si to same.. jsem totiz v tom postizenem veku a vazne jsem si zadne atraktivity u muzu nevsimla.
:lol: :lol: :lol: oni to dělají za tebe :lol:
  • Citovat
  • Upravit
66845
24.6.15 20:51
@Sonarka píše:
šmankote, mám chuť se zeptat toho svého :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.6.15 21:17
@Venetia píše:

Oni vůbec muži mají tendence přehánět, o velikosti penisu, o počtu milenek, o výši platu :lol:…a pod. mají to dané od přírody, takovou tu soupeřivost, vychvalování předvádění se tom nejlepším světle :D

• Citovat
  • Upravit
54
24.6.15 21:56
@Sonarka píše:
Oni vůbec muži mají tendence přehánět, o velikosti penisu, o počtu milenek, o výši platu :lol:…a pod. mají to dané od přírody, takovou tu soupeřivost, vychvalování předvádění se tom nejlepším světle :D

teda holky se zas uvedli do sve reality :D nj je to Vase forum, takze mate vasi pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí