Partneři našich sourozenců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.1.25 12:23

@K. Rocánková

a dál?

Přínosnou částí je možná tak prostředek vašeho komentáře :palec:

BTW: čeština asi taky nebude tvá silná stránka ;), když už jedeme tykačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
9.1.25 12:32

@Marietka.Mia
Co dal? Snad jen že corgi neporidis za 5 tisic. Rádo se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.25 12:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
9.1.25 13:54

A co studovala ta studovaná přítelkyně, že jsem tak zvědavá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.25 13:57

@guineapig Má Bc. pajdu Snad se nepletu. Pracovala ve školce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
9.1.25 14:04
@Marietka.Mia píše: Více

Tak třeba proto na tebe působí tak „přeslazeně“, jak píšeš. Třeba je to taková ta osoba, co chce pořád konat dobro ( to, že to často dobro z pohledu ostatních není, je druhá věc).
Nemusí za tím, jak vystupuje, hned být něco podezřelého, jako že je vy. caná apod. Může to být jen hloupá naivka. Možná si myslí i jak tvého bratra předělá k lepšímu. Jsou takový ženský, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.25 14:08

@guineapig Dle vyprávění ji přitahují typy, jako její táta. Táta nevěrník, psycho… Její ex ji snad i mlátil. Víc o tom nevím…

Jak říkám, jestli je přeslazena s dobrým úmyslem, klidně… Ale spojení s mým bráchou mě chladnou nenechává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
9.1.25 14:12

Jsou spolu chvilku, on čas ještě ukáže. Třeba spolu nakonec ani nevydrží…

Co by mě štvalo, je ten pes. To je fakt blbý celý, od původu toho psa až po to, že ho pořídili bez vědomí prarodičů až téměř proti jejich vůli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.25 14:20

@guineapig Tak to u mě byl největší spouštěč celého mého slohu.

Takhle suverénně jedná bratr ohledně mých prarodičů neustále. A najde si takhle svědomitou slečnu a neřekne mu, že je to hloupost? Navíc při zaplněnosti útulků, berou štěně. Měli 5 štěňat (ras) na výběr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
9.1.25 14:29

No, jako tohle jednání - nezeptat se a někoho postavit před hotovou věc, taky nemám ráda.
A s tou svědomitostí - však jak jsem psala, ona může být taková ta „vykonavatelka dobra“ - tedy ta myšlenka " jé, pořídíme stařečkům pejska, to bude krásný, nebudou tak sami bla bla" jí může připadat úžasná a u toho končí, dál to nedomyslí, protože je hloupoučká naivka. Tedy může být, netvrdím, že to tak je. Uvádím to jako variantu, protože v tom úplně vidím jednu osobu z blízkého okolí, určitě není zlá a ani prohnaná, naopak se dá říct, že vše myslí dobře, s každým chce vycházet, chce aby všem bylo hezky…jen to téměř vždy skončí fiaskem právě z důvodů, že se jen umí nadchnout pro nějakou „krásnou myšlenku“, ale rozum už tam není, aby to trochu zkorigoval :mrgreen: A konkrétně má na svědomí něco podobného jako toto s tím psem… :mrgreen:
To, že chce být za dobrou, že si pamatuje narozeniny mamky svého přítele, ještě neznamená, že je kdovíjak svědomitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
9.1.25 14:33

Ať je bratr jaký chce, tebe je teda taky dost.

Slečně bych poradila ať prchá, od takové famílie  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
9.1.25 14:41
@azaleila píše: Více

Nevím jestli víc žárlí nebo spíš má zálusk na barák :mrgreen:

Každopádně bůh chraň před těmihle vidláckými morálními policajtkami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.25 15:02

@Liberalissima Milá, svědomitá a spravedlivá. S mužem jsme oba ajtaci, máme dům a firmu v zahraničí.

Myslím, že mně osobně o žádné zisky nejde. Já mám jen ráda místo, kde to můžu nazývat mým domovem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.25 15:02

@Liberalissima a na to jste přišla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21500
9.1.25 15:03

Takze ty se zlobis na ni, ze podporila rozhodnuti o psovi, ale na bratra, který to vymyslel ne, protoze ona mu mela rict a přesvědčit ho…jsi hodne zaujata. Na bratra se obracej, ne na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová