Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a dál?
Přínosnou částí je možná tak prostředek vašeho komentáře ![]()
BTW: čeština asi taky nebude tvá silná stránka
, když už jedeme tykačku
@Marietka.Mia
Co dal? Snad jen že corgi neporidis za 5 tisic. Rádo se stalo.
@Marietka.Mia píše: Více
Tak třeba proto na tebe působí tak „přeslazeně“, jak píšeš. Třeba je to taková ta osoba, co chce pořád konat dobro ( to, že to často dobro z pohledu ostatních není, je druhá věc).
Nemusí za tím, jak vystupuje, hned být něco podezřelého, jako že je vy. caná apod. Může to být jen hloupá naivka. Možná si myslí i jak tvého bratra předělá k lepšímu. Jsou takový ženský, no…
@guineapig Dle vyprávění ji přitahují typy, jako její táta. Táta nevěrník, psycho… Její ex ji snad i mlátil. Víc o tom nevím…
Jak říkám, jestli je přeslazena s dobrým úmyslem, klidně… Ale spojení s mým bráchou mě chladnou nenechává ![]()
Jsou spolu chvilku, on čas ještě ukáže. Třeba spolu nakonec ani nevydrží…
Co by mě štvalo, je ten pes. To je fakt blbý celý, od původu toho psa až po to, že ho pořídili bez vědomí prarodičů až téměř proti jejich vůli..
@guineapig Tak to u mě byl největší spouštěč celého mého slohu.
Takhle suverénně jedná bratr ohledně mých prarodičů neustále. A najde si takhle svědomitou slečnu a neřekne mu, že je to hloupost? Navíc při zaplněnosti útulků, berou štěně. Měli 5 štěňat (ras) na výběr ![]()
No, jako tohle jednání - nezeptat se a někoho postavit před hotovou věc, taky nemám ráda.
A s tou svědomitostí - však jak jsem psala, ona může být taková ta „vykonavatelka dobra“ - tedy ta myšlenka " jé, pořídíme stařečkům pejska, to bude krásný, nebudou tak sami bla bla" jí může připadat úžasná a u toho končí, dál to nedomyslí, protože je hloupoučká naivka. Tedy může být, netvrdím, že to tak je. Uvádím to jako variantu, protože v tom úplně vidím jednu osobu z blízkého okolí, určitě není zlá a ani prohnaná, naopak se dá říct, že vše myslí dobře, s každým chce vycházet, chce aby všem bylo hezky…jen to téměř vždy skončí fiaskem právě z důvodů, že se jen umí nadchnout pro nějakou „krásnou myšlenku“, ale rozum už tam není, aby to trochu zkorigoval
A konkrétně má na svědomí něco podobného jako toto s tím psem… ![]()
To, že chce být za dobrou, že si pamatuje narozeniny mamky svého přítele, ještě neznamená, že je kdovíjak svědomitá…
Ať je bratr jaký chce, tebe je teda taky dost.
Slečně bych poradila ať prchá, od takové famílie ![]()
@azaleila píše: Více
Nevím jestli víc žárlí nebo spíš má zálusk na barák ![]()
Každopádně bůh chraň před těmihle vidláckými morálními policajtkami ![]()
@Liberalissima Milá, svědomitá a spravedlivá. S mužem jsme oba ajtaci, máme dům a firmu v zahraničí.
Myslím, že mně osobně o žádné zisky nejde. Já mám jen ráda místo, kde to můžu nazývat mým domovem.
Takze ty se zlobis na ni, ze podporila rozhodnuti o psovi, ale na bratra, který to vymyslel ne, protoze ona mu mela rict a přesvědčit ho…jsi hodne zaujata. Na bratra se obracej, ne na ni.