Partnerova kariéra vs já a náš syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kvetinka56
12.1.15 17:54
@Blackova.K píše:
já vím ;) a taky to je v pořádku, důležitý aby byla spokojenost na obou stranách.

Přesně tak, univerzální návod na život není a proto je tady na světě taková sranda :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4400
12.1.15 20:24

Zakl. na dite si pravdepodobne cas udela, toho bych se. tolik nebala.Ale,ze by se zasadne zmenil jeho ziv.cil a hobby-podnikat a byt uspesny, to uz neni zdaleka.tak jiste. Vsechno je „neco za neco“.

Chlap, ktery vydelava nadprumerne a prijde.domu ve 4?Utopie.

I pro zenu je tezke najit praci do 4,aby stihla. vyzvednout deti ze skolky.

Je. spousta chlapu, ktteri v te praci musi byt furt a extra prachy za to neberou, kdyz maji stesti, tak je to alespon bavi…

Uprimne muz, ktery ma.jako konicek praci a sport muze byt velmi perspektivni a dobry otec.Pro.mne lepsi nez ten, ktery bere malo a jeho hobby je nakupovani vybavicky…,a kazdy den je s detmi v MC, znam takove muze, na muj vkus jsou takovi moc zensti, jemni,nepritahuji.mne.
Byt tebou vyuziju priznive situace,po.MD.si zajistim praxi pres. manzela, pri RD si poridim. chuvu a parkrat tydne chodim. cvicit, vzdelavam se, s ditetem. cestuju.
A pokud by chlap. opravdu vubec.netravil.cas s ditetem,tak.ja,ackoliv s tim mnohe nebudou souhlasit, bych dala. jasne ultimatum-typu jeden.den.v tydnu jen pro. rodinu nebo jednou mesicne cely vikend apod..Ale.na to je casu dost!!!Rozjet mezinarodni business chce cas, cas a cas…a tvou trpelivost ;).A dokud se dite nenarodi, tak. nevis dopredu, jak se bude chovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
12.1.15 20:24

Po přečtení nadpisu jsem získala dojem, že synovi je minimálně už na světě. Popravdě si myslím, že v prvních několika týdnech, i měsících je tomu prckovi jedno, kdo kolem něj pobíhá. A hlavně, aby ta osoba měla jako výbavu prsa nebo láhev s um. A do té doby, než malej bude víc vnímat, se třeba Váš manžel zaběhne v práci, trochu zbrzdí a budete spokojení oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
12.1.15 20:40

Můj muž se taky vrací z práce pozdě, často maká o víkendech. Během mého posledního těhotenství stavěl náš dům, já k tomu měla na starost starší kousky, k tomu chodila do práce. U porodu byl jen proto, že nestačil odjet. Z porodnice mě teda dovezl a šup hned na stavbu. Neříkám, že to bylo idylické období, ale byl to čas, kdy dítě stejně potřebuje hlavně matku. Na miminka v bříšku nikdy nebyl, z novorozenců měl panickou hrůzu. Kluci odrostli, a i když času nepřibylo, mají společné zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106869
12.1.15 20:57
@Blekota píše:
Máš chlapa, co tě zabezpečí, má 2 firmy, peněz zřejmě také dostatek, daří se mu očividně v podnikání.
A ty chceš, aby s tebou seděl doma? 24hodin denně?

o 24. hodinách denně jsem nic nečetla? Hlavně, že vydělává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106869
12.1.15 20:57
@Blekota píše:
Máš chlapa, co tě zabezpečí, má 2 firmy, peněz zřejmě také dostatek, daří se mu očividně v podnikání.
A ty chceš, aby s tebou seděl doma? 24hodin denně?

o 24. hodinách denně jsem nic nečetla? Hlavně, že vydělává :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106869
12.1.15 21:05
@Blekota píše:
No tak za lásku a sezení doma asi těžko koupí pleny a jídlo pro dítě. Na vše bude potřebovat peníze. Tady slečna má schopného muže, kterému se daří, finančně je schopen zabezpečit rodinu a jí se to nelíbí, že s ní bude jen večery.

komu by se to líbilo, to může být rovnou sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106869
12.1.15 21:10
@jalemina píše:
jo všechno má svoje pro a proti. Buď mu budeš oporou, spokojíš se s tím minimem času který s vámi bude a s penězi, které vydělá. Nebo se s tím nespokojíš, půjdeš o dům dál i s dítětem a budeš ráda že z mateřské vyjdeš… :nevim: V tomhle směru to chlapům moc nezávidím, chtějí něco dokázat a za zadkem jim stojí ufňukaná žena (myslím dost nadneseně jo, bez urážky) a ještě na ně tlačí, bu´d práce nebo oni. kamarádka má muže na vyšším postu, jezdí denno denně přes půl republiky do práce a domů. přijíždí večer, a ještě má plno pracovních hovorů, když se něco pos** musí jet. K tomu nějaké ty firemní večírky a pod. Občas si chce vyjít s chlapama, nebo na fotbal a k tomu rodina. Zvládají to už několik let, a do toho ještě staví barák. Ona mu je prostě oporou a nefňuká, i když je to pro ní těžký. jak to jde, o víkendu spolu někam jako rodina vyrazí…mmch idealizovat si, že chlap bude po narození potomka celej hin a bude ho ńunat a starat se a hlídat a uspávat a hrát si do večera a tak.. to není zrovna ideál :D Ono často uřvaný mimino chlapům nic moc neříká ;)

tak hlavně ten, kdo chce dělat kariéru a vydělávat, tak by měl mít dost rozumu a nepořizovat si rodinu, kterou stejně skoro neuvidí… takhle je to opruz pro všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106869
12.1.15 21:14
@Blackova.K píše:
Dítě je ještě v břiše a ty už víš že se nebude starat.
Vydělává, zajistí tě a víkendy s tebou tráví co chceš ještě víc?

tak to ani spolu nemusí bydlet ne, mohl by jen občas zajít o víkendu na návštěvu a odevzdat peníze… efekt bude stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
12.1.15 21:49
@Venetia píše:
tak hlavně ten, kdo chce dělat kariéru a vydělávat, tak by měl mít dost rozumu a nepořizovat si rodinu, kterou stejně skoro neuvidí… takhle je to opruz pro všechny

A ty jsi kdo, ze soudis, kdo by si mel ci nemel porizovat rodinu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106869
12.1.15 22:03
@Gorlami píše:
A ty jsi kdo, ze soudis, kdo by si mel ci nemel porizovat rodinu? :roll:

je to pouze můj názor… pokud preferuje jiný způsob života kariéra, ženský apod… není to vůči manželce a dětem fér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
12.1.15 22:23
@Venetia píše:

Tak to chce snad každý! Dle tvé logiky by měli mít děti jen povaleči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106869
12.1.15 22:25
@vilda1 píše:
Tak to chce snad každý! Dle tvé logiky by měli mít děti jen povaleči.

Co chce každý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
12.1.15 22:34

Zakladatelko, chápu, že tě to trápí, ale zatím nemůžeš vědět, jaké to bude, až se dítě narodí (a ani podle prvních měsíců, kdy se všechno usazuje, nemůžeš moc soudit), a až povyroste (to často chlapy bere o dost víc). Protože ale víš, jakého máš chlapa, je potřeba asi už ze začátku nastavit pravidla, prostě akceptovat - do jisté míry - vysoké pracovní zatížení, ale vydobýt si v tom čas, který bude jen pro tebe a syna, dát mu najevo, že ho potřebuješ. TO, co řekl, hezké rozhodně není, ale na druhou stranu v tom jsou rozdíly mezi těhotnou ženskou a chlapem dost markantní - on si to zatím asi pořádně neumí představit, pouto s dítětem zatím nemá, vidí to prostě úplně jinak, navíc neodhadne tvé rozpoložení. Tak se drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
13.1.15 05:00

Chceš mít úspěšného chlapa, který je doma sice málo, ale donese peníze a je spokojený, protože je pro něj práce důležitá, a bude se dítěti maximálně věnovat, když to půjde? Nebo otráveného chlapíka, který by se chtěl realizovat profesně, a místo toho „kvůli malému“ z donucení musí odříkat schůzky a mazat v půl pátý domů?

Podle mě děti nejsou blbé. Spokojený otec, který se jim věnuje, když je (a není to jen v úterý a v dubnu), je pro ně větší hodnota, než tatínek, co sedí doma, protože ho matka a žena donutily.

Jestli si ale fakt myslíš, že to je pro dítě nejlepší, mít jednoho tatínka „na peníze“, co si ho bude brát o víkendu, a druhého doma „na hraní“, tak mu vesele vyraž nějakého hledat…

Položila jsem zakladatelce několik dotazů, na které neodpověděla. Tak se ptám znova. Protože myslím, že to je naprostej základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí