Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
16.6.08 14:20

to Jaruna: dobře, tedy upřesním. Za sedum let co jsme spolu s mým mužem jsem mu já byla nevěrná dvakrát a on mi jednou. Naposledy on před rokem a půl. Já během prvních dvou let vztahu.

Opravdu tohle beru jako vyjímečnou nevěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
16.6.08 14:25

Už raději odcházím, to je MAZEC, možná jsem divná já, ale Jamap připadá ti (Vám) to normální?
To je jako ta „Výjimečná nevěra“?
Kam ten svět spěje :! :?: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
16.6.08 14:33

Všem, co odsoudili Janu Marii: neříkejte mi, že pokud by, nedejbože, váš chlap někde náhodou zahnul, tak okamžitě balíte kufry a děti a jdete pryč. V tom okamžiku vstupují do hry jiné věci než to, že prožil orgasmus v náručí jiné ženy. Máte s ním děti a spoustu jiných závazků, společných zájmů, milujete ho a on vás. To, že prostě někde jednou ujel, ještě neznamená, že vás nemá rád. Jak je známo, chlapi odlišují sex a lásku.
A rozhodně si myslím, že vyhánět dětem tátu z domova jenom kvůli tomu, že jsem hrdá žena a nebyla jsem schopna odpustit, je celkem sobectví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
16.6.08 14:35

jamap,at ti byl manžel věrný nebo nevěrný,at ty jsi byla jemu věrná nebo ne,já nevěru nepochopím nikdy.Mě je 29 let,jsem s jedním partnerem 12 let a za tu dobu jsem neměla ani jednou nějaké touhy nebo chutě na jiného chlapa.Mě pořád vzrušuje a vyhovuje můj partner,nemám potřebu ba ani na jednu noc si najít chlapa,já osobně nevím k čemu je to dobré,nebo v čem bych byla po zkušenosti s nevěrou lepší (nebo partner),kdyby se to stalo.
Za hezkým klukem se samozřejmě otočím,pochválím ho (v duchu),ale to je vše.
Taky nemůžu dát samozřejmě ruku do ohně za partnera,ale nikdy jsem neměla ani jeden důvod ho podezřívat z nevěry.Pokud to někdy udělal,udělal to tak,že jsem se to nedozvěděla a tak je to určitě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
16.6.08 14:42

Evikku,jak už bylo tady řečeno,každý jsme jiný,co člověk,to názor.
Nemá cenu se tady dohadovat,stejně to k ničemu nevede,každá si budeme stát za svým.
A to,že vyhnat dětem tátu z domova je taky docela legrace.To si měl uvědomit ten táta,když lezl s jinou slečnu do postele,že má doma děti a manželku,která na něho s dětma čeká doma.Ten táta jim hlavně zůstane,neznamená,že když se partner odstěhuje,už ho děti nikdy neuvidí.Stojím si za tím,že pokud bych se dozvěděla o partnerově nevěře,okamžitě bych odešla já nebo on.
Nestojím doma o slabocha,ale o vyrovnaného partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
16.6.08 14:52

Martino pokud to byl jen úlet, tak bych se pokusila zapomenout. I když to může dost dlouho trvat, tak to časem přejde… Hlavně pokud je jinak dobrým otcem i manželem. Pokud potřebuješ vydechnout, tak třeba zajeď za rodiči, odpočiň si, vykřič se, vybreč, dostaň to ze sebe…

Jaruno supr, jsi téměř svatá. Řešení balím kufry mi ale příjde s prominutím uvalené. Pokud by se zamiloval a zanedbával, co má doma, tak je to použitelné, ale za úlet? Kdysi jsem taky zastávala tyhle názory, ale neznáš dne ani hodiny, kdy ti někdo tak zamotá hlavu, že máš sama problém to ustát. To je asi vše z mé strany…

Příspěvek upraven 11.01.15 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
16.6.08 15:05

Ahoj holky, no opravdu mě překvapuje jak některé z nás vidí svět černobíle. Já jsem rozvedená, utekla jsem od prvního manžela s jiným chlapem . Bylo to po 10 letech manželství. Jen díky tomu že se nakonec oběvil ten pravej jsem sesbírala odvahu odejít. Ono odejít s dítětem od chlapa je opravdu hodně uvalený. Není to jednoduchý ani když ten chlap je zmetek a mizera jako byl můj první muž, natož pokud je to vzornej táta , chová se k vám hezky a má vás rád.
Pokud svýho muže opravdu miluješ, nesnaž se v tý jeho nevěře pátrat ani babrat. Budeš tím ubližovat jen sama sobě. Nejhorší je že pokud budeš vyzvídat, dotazovat se , jak se říká snažit se u toho nebýt za vola. Tak je jistota že u toho za vola budeš. Je to hodně těžký , ale myslím že jediný rozumný je nedělat scény, usmívat se dbát o sebe a pokud možno nenuceně dokazovat, že ty jsi ta hvězda, ta pravá tolerantní a inteligentní. Je to hodně těžký tohle všechno zvládat, s grácií a elegancí kráčet vedle někoho kdo tě asi podvádí, ale určitě to funguje. Udělat ze sebe histerickou kravku je naopak to nejsnadnější , tam člověk ujede ani neví jak. Podle toho co píšeš jsi hodně rozumná ženská, nenech se ovlivnit tím co cítíš. Je to hodně těžký obzvlášť v těhotenství , člověk si připadne nemotornej a má pocit že se nemá jak bránit, ale určitě to dokážeš.
Svého druhého manžela moc a moc miluju, a kdybych se dozvěděla o jeho nevěře, určitě by mě to moc a moc ranilo. Rozhodně bych nechtěla aby se náš vztah kvůli tomu rozpadl, takže bych nejspíš zvolila všechny možné zbraně a těch my ženský přeci máme , abych si ho udržela, případně nějak nenápadně shodila tu pipinu co mi to udělala, ale rozhodně bych mu nedala najevo že o něčem vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.08 15:28

Katrinko, klid, divná nejseš - nevěra určitě není normální jev na světě, ale holt pro někoho je to běžné jednání, který se snaží ospravedlnit si všelijak, ale stejně jednoho dne zákonitě po různých kopancích dojde k tomu, že věrnost je ta správná cesta. V lásce nejde o kvantitu, ale o kvalitu a hloubku, že. On tu úroveň lásky každej momentálně vidí jinak, tak ať si každej teda žije po svým a zkouší si ty svý sexuální teorie v praxi. Radím je ale neposlouchat, a žít si to, co říká hlas vlastní duše.

Martina si to musí probrat sama v sobě, tady nikdo její život nežije.

P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.6.08 15:31

Jaruno, protiřečíš si. Tady píšeš, že bys po nevěře hned odešla, ty nebo on, a předtím jsi psala, že bys to radši nechtěla vědět. Tak to mi nejde do hlavy.

P.

• Citovat
  • Upravit
Gabika
16.6.08 15:46

Jamap, Pusik - úplny súhlas! Snáď žiadny tvor na svete nie je monogamný, a tváriť sa, že to tak nie je, je trochu sebeklam.

Jaruna - to, že máte po 12 rokoch krásny monogamný vzťah, a stále po sebe túžite nezmenšeným apetítom je obdivuhodné, veľmi ti to prajem. Ale je trochu nefér sa tváriť, že akýkoľvek iný vzťah proste nemá cenu.

Martin_a - verím, že to pre teba bol šok (obzvlášť ako tehulku). Ale rovnako ako iné radím, aj keď to máš teraz pekelne ťažké, hormóny pracujú na plné pecky, skús to elegantne prejsť. Možno pomože na týždeň-dva odísť k vašim, len sa ukľudniť a usporiadať si myšlienky. Ja sama som neverná nikdy nebola, verím, že ani manžel mne nie, ale som presvedčená o tom, že keby z jeho strany k niečomu došlo, nezbalila by som sa a neodišla od inak perfektného manžela a otca, ktorý náhodou niekde „zblúdil“. Asi by som mu na tvojom mieste len nejakým sposobom dala najavo, aby sa nabudúce (už nikdy!) nedopustil toho, aby si sa to ty alebo tvoji známi dozvedeli a neranil tak tvoju dostojnosť. Ty zas na druhú stranu zbytočne nepátraj, nepodozrievaj…

Prajem veľa sily!

Gabika

• Citovat
  • Upravit
550
16.6.08 16:08

Ještě pro uplnost, musím napsat proč jsem odešla od prvního manžala a co jsem myslela tím že byl mizera. Byl to chorobně žárlivej magor, vysokej policejní důstojník. S oblibou mně neustále kontroloval,podezíral, nechával mě kontrolovat svýma kolegama. Kamkoli jsem šli vždycky vše skončilo scénou. Nesnesl abych se bavila s kýmkoli , neustále mě ponižoval , urážel a shazoval. léčil si tak asi nějaký svý komplexy. Nikam jsem nesměla, stokrát za den mě vyvolával domů i do práce, pak když jsem dostala svůj první mobil, tak byl šílený a neustále mi ho odebíral a prohlížel.
Neumíte si představit jak obrovská satisfakce a radost pro mě byla když jsem ho potom začala doopravdy podvádět. Doslova si to svým chováním vykoledoval :! Musím říct že ani jeho sebelepší sledovací metody na mou vynalézavost nestačily :-) Ještě teď s radostí vzpomínám jak mu padla čelist když jsem mu oznámila že jsem podala žádost o rozvod.
Chci říct to nejdůležitější , tím jak mě pořád podezíral , stíhal , ponižoval, pak zase zahrnoval dárakama péčí, tím to nakonec prostě prohrál. Kdyby mě nechal jen trochu žít tak by se to nikdy nestalo a já byla do dneška věrnou manželkou. Nebo nakonec třeba taky nebyla , možná bych ho nakonec podvedla stejně, ale nikdy by se to nedozvěděl a pravděpodobě bychom žili spokojeně dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.08 16:30

Martino, rozhodně bych mu odpustila, ale ne tak, jakože po tom nebudeš pátrat a vyzvídat a prostě že to přejdeš. To se ten chlap bude cítit jako vítěz a zvedne mu to sebevědomí a příště to udělá prostě zas /nebo třeba ne, bez urážky k tvýmu manželovi/. Já bych Ti radila sednout si s ním a dát mu vědět, že o tom víš /pokud to teda víš jistě/. Prostě mu ukázat, že seš nad věcí, že se shodil on, Ty že se nějakýma scénama shazovat nebudeš, ale ani ať z tebe nedělá blázna a ať ti řekne co má ta druhá co ty nemáš, a že pokud by to chtěl zopakovat, tak ne u vás doma a jestli máš opravdu nějaký nedostatky, přes který on se nepřenese, tak že se rozejdete. Všechno ale v dobrým, žádnej zvýšenej hlas, bylo by fajn i bez slz, i když to možná těžko půjde. Tak nějak bych to asi zkusila udělat já. Tak přeji, ať se domluvíte, ať vše dopadne OK. nepřihlášená Anik

• Citovat
  • Upravit
267
16.6.08 17:00

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.08 17:31

Martino, ja se musim fakt smat. Pred par lety jsi tu resila, ze jsi ulitla, bala ses, zes otehotnela a resila tu jestli lze zjistovat otcovstvi, protoze sis nebyla jista, jestli je dite pritele nebo „uletu“.
A dnes tu places, ze ti byl manzel neverny. Bozi mlyny melou spravedlive, holka. Co nechces, aby ti delali ostatni, nedelej ty jim. :lol:
Ja myslim, ze by sis mela sahnout do svedomi a trosku se nad vsim a hlave nad sebou zamyslet.
Hodne stesti! 8)

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
926
16.6.08 17:55

Tak to je docela síla … takové pokrytectví :?
Takové máslo na hlavě a ještě řekne, že už svému příteli rozhodně věřit nebude … přitom ani jí se očividně nedá věřit, jenže to on chudák asi ani neví, protože jí naivně věří. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí