Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
10.1.15 21:41
@santus píše: Číst pořádně. Já ulítnul pokaždý jen jednou, ale ona v tom lítala 4 měsíce a na mé otázky jestli je všechno v poho, tak prej že jo, přece by si šéf nedovolil opakovat něco jako tenkrát.

promiň a to mění na bolesti co :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.1.15 21:42
@Malaga píše:
@sissi79 to jo ;), ale je to Sisyfovská práce…
snad se nějak dohodnou a moc to nepoškodí jejich holčičky…

myslím že je to marný.. on je podle sebe svatej, dokud neotevře oči, nemá to cenu..
přijde o rodinu :roll:

• Citovat
  • Upravit
26270
10.1.15 21:42

@sissi79 to mě taky zaujalo -ulítnul jsem pokaždý jen jednou… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.1.15 21:44
@Malaga píše:
@sissi79 to mě taky zaujalo -ulítnul jsem pokaždý jen jednou… 8o 8o 8o

vidíš to taky co :zed: :zed: :zed: počet na ztracené důvěře nic nemění ale asi jak u koho no..

• Citovat
  • Upravit
26270
10.1.15 21:46
@sissi79 píše:
myslím že je to marný.. on je podle sebe svatej, dokud neotevře oči, nemá to cenu..
přijde o rodinu :roll:

spíš to na mě působí - jako udělal jsem chybu, ale moje manželka větší, já bych to i řešil, ale ona nechce…prostě můžou za to všichni ostatní kolem jen ne přispěvatel…
je to pořád dokolečka…kazí to víc než to je…podle mě je to už tak moc rozbitý, že to snad ani opravit nejde…
mě by zajímalo, jestli řeší i svoje děti nebo jen sami sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.1.15 21:48
@Malaga píše:
spíš to na mě působí - jako udělal jsem chybu, ale moje manželka větší, já bych to i řešil, ale ona nechce…prostě můžou za to všichni ostatní kolem jen ne přispěvatel…
je to pořád dokolečka…kazí to víc než to je…podle mě je to už tak moc rozbitý, že to snad ani opravit nejde…
mě by zajímalo, jestli řeší i svoje děti nebo jen sami sebe…

no na druhou stranu, chlapa co mi nevěří a furt ho musím mít za zadkem protože mě MUSÍ hlídat bych nechtěla a nechci ani omylem..
Snad se teda dohodnou ale aspoň s ohledem na děti ať už to dopadne jakkoliv, protože ti budou trpět a trpí nejvíc :(

• Citovat
  • Upravit
26270
10.1.15 21:51

@sissi79 to už jsem taky psala, že být neustále pronásledována a výslýchána svým chorým manželem, tak by mi asi houklo a v rámci zachování zdravého rozumu bych s největší pravděpodobností vzala holky a odešla, ať se žárlivostí třeba zalkne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.1.15 21:54
@Malaga píše:
@sissi79 to už jsem taky psala, že být neustále pronásledována a výslýchána svým chorým manželem, tak by mi asi houklo a v rámci zachování zdravého rozumu bych s největší pravděpodobností vzala holky a odešla, ať se žárlivostí třeba zalkne…

znám to, právě proto :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
santus
10.1.15 21:57
@sissi79 píše:
no na druhou stranu, chlapa co mi nevěří a furt ho musím mít za zadkem protože mě MUSÍ hlídat bych nechtěla a nechci ani omylem..
Snad se teda dohodnou ale aspoň s ohledem na děti ať už to dopadne jakkoliv, protože ti budou trpět a trpí nejvíc :(

Děti doufáme oba netrpět nebudou a myslim, že to slepit ještě tůjde, ovšem že to bude trvat delší dobu, ale snahu určitě mít budu. Mrzí mě jen ta poradna, že manželka nechce.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.1.15 21:59
@santus píše:
Děti doufáme oba netrpět nebudou a myslim, že to slepit ještě tůjde, ovšem že to bude trvat delší dobu, ale snahu určitě mít budu. Mrzí mě jen ta poradna, že manželka nechce.

a chce vůbec lepit??

• Citovat
  • Upravit
25324
10.1.15 22:16

Kdybych se měla 2× dívat na manžela, jak mi zahýbá, tak bych mu to nejdřív vrátila stejně, tak, aby to viděl, a pak ho kopla do zadele.
Bez pardonu ;)
Když je chlap takovej pitomec, a nechá se přistihnout, tak si nic jiného nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
10.1.15 22:41
@momi33 píše:
Kdybych se měla 2× dívat na manžela, jak mi zahýbá, tak bych mu to nejdřív vrátila stejně, tak, aby to viděl, a pak ho kopla do zadele.
Bez pardonu ;)
Když je chlap takovej pitomec, a nechá se přistihnout, tak si nic jiného nezaslouží.

Přesně tak, pomsta je sladká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.1.15 22:57
@jipo píše:
Přesně tak, pomsta je sladká :mrgreen:

už jsem to tak kdysi udělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
10.1.15 23:05

@jipo
ku.va jak Tě vidím se vždy leknu :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.1.15 23:07
@santus píše:

Můžeš tamm jit i bez ní. Třeba ti to něco dá. A ty detaily po ní nechtěj. Přece si nebudete vyprávět o svých záletech navzájem. A neřeš jestli je ona horší než ty. To se nikam nedohrabete. Udělejte tlustou čáru a myslete taky na děti a ne pořád na svůj boj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky