Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
santus
10.1.15 20:14
@Malaga píše:
@santus jasně, ona je ta jediná špatná…neskousával byste to lépe, vyváděl byste úplně stejně jako to děláte teď

Už jen proto, že sem to samí udělal sám a bohužel né jednou, tak bych to asi líp pochopil. Takže neni ta jediná špatná to netvrdim, ale já sem prostě takovej pitomej detailista a eště k tomu nevěřící. Tak asi fakt nic jinýho než poradna a doktor pro mě jako východisko nevidim.

• Citovat
  • Upravit
2129
10.1.15 20:17
@santus píše:
Udělal sem to co sem asi udělat neměl, ale na obranu to byl pouze úlet, kdežto ona to s ním táhla 4 měsíce. Úlet bych možná skousával líp.

Tak to sem nějak nepobrala, že to trvalo tak dlouho. Každopádně pěkný hnus je obojí. Buď uděláte tlustou čáru a začnete znova bez jakéhokoliv připomínání si minulosti a bez výčitek(pokud to dokážete-klidně i s tou pomocí)nebo to holt nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.1.15 20:17

@santus tak snad vám tento přístup s tou poradnou a lékařem vydrží!
Držím palce, ať to s vaší paní ustojíte! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
10.1.15 20:30

Poradna zřejmě neklapne, protože moje žena má dle svého názoru vše vyřešené. Já k tomu Dr půjdu protože žárlim pořád a momentálně asi i víc. Manželka má novou práci, ale ve stejném městě jako byla ta osudová, takže když má víkendové směny, vozím ji do práce i z práce autem a to je samo sebou taky špatně, ona přece může přijed sama vlakem, ale cekala by skoro hodinu na nádraží a ta osudová firma se stále přítomným šéfem je hned naproti.Tak to bych se asi doma zbláznil, nonéé???

• Citovat
  • Upravit
2940
10.1.15 20:37
@santus píše:
Poradna zřejmě neklapne, protože moje žena má dle svého názoru vše vyřešené.Já k tomu Dr půjdu protože žárlim pořád a momentálně asi i víc. Manželka má novou práci, ale ve stejném městě jako byla ta osudová, takže když má víkendové směny, vozím ji do práce i z práce autem a to je samo sebou taky špatně, ona přece může přijed sama vlakem, ale cekala by skoro hodinu na nádraží a ta osudová firma se stále přítomným šéfem je hned naproti.Tak to bych se asi doma zbláznil, nonéé???

tak jste v prde.. pochybuju že vy dva to zvládnete bez pomoci. Protože nejde o úlet ale dlouhodobý tentononc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.15 20:53
@santus píše:
Už jen proto, že sem to samí udělal sám a bohužel né jednou, tak bych to asi líp pochopil. Takže neni ta jediná špatná to netvrdim, ale já sem prostě takovej pitomej detailista a eště k tomu nevěřící. Tak asi fakt nic jinýho než poradna a doktor pro mě jako východisko nevidim.

Tomu nevěřím ani náhodou. Nepochopil bys to líp. Můj manžel je nevěrník, podvedl mě opakovaně. A také má záchvaty žárlivosti. Je to šílený. Jednou mě k nevěře opravdu málem dohnal. Utnula jsem to včas, neodpustila bych to sama sobě. Ale kdo ví, co jednou přijde. I tak si můj manžel prostě nějakého mého milence vymyslel, udělal ze mně dě*vku před celou mou i jeho rodinou a nenechal si vysvětlit, že jsem ho nikdy nepodvedla. Dokud podvádí on, je to v pořádku. Ale kdybych já se na jiného jen podívala, je oheň na střeše. A tuším, že ty to budeš prožívat podobně :zed:

• Citovat
  • Upravit
santus
10.1.15 20:54
@Blackova.K píše:
tak jste v prde.. pochybuju že vy dva to zvládnete bez pomoci. Protože nejde o úlet ale dlouhodobý tentononc :think:

Já si to myslim taky, že to je jen otázka času, ovšem ne tak že by to odnes čas ale bohožel ende. Moje drahá má svůj názor navíc ten její flirt nebo co mě la s člověkem kterýmu zřejmě nešahám ani po kotníky. :D I tak bych mu na něj asi dostal-podle vylíčení mé drahé, je to prej fakt pořádnej chlap :D

• Citovat
  • Upravit
5533
10.1.15 20:56
@santus píše:
Poradna zřejmě neklapne, protože moje žena má dle svého názoru vše vyřešené. Já k tomu Dr půjdu protože žárlim pořád a momentálně asi i víc. Manželka má novou práci, ale ve stejném městě jako byla ta osudová, takže když má víkendové směny, vozím ji do práce i z práce autem a to je samo sebou taky špatně, ona přece může přijed sama vlakem, ale cekala by skoro hodinu na nádraží a ta osudová firma se stále přítomným šéfem je hned naproti.Tak to bych se asi doma zbláznil, nonéé???

Tvá žena to má vyřešené a ty ji stejně chceš táhnout do poradny. A proč? Když jsi podvedl ty ji, v poradně jste byli?
Jsi nemocný člověk a měl bys to opravdu hodně rychle řešit, protože vaši rodinu nerozbíjí manželčina nevěra, ale tvoje žárlivost. Nech jí dýchat, dej jí trochu volnosti. Ona udělala blbost, ale asi věděla proč. To jí opravdu budeš v práci vyzvedávat jen proto, že jsi žárlivý týpek bez sebevědomí? Chudák ženská :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
10.1.15 20:59
@santus píše:
Já si to myslim taky, že to je jen otázka času, ovšem ne tak že by to odnes čas ale bohožel ende. Moje drahá má svůj názor navíc ten její flirt nebo co mě la s člověkem kterýmu zřejmě nešahám ani po kotníky. :D I tak bych mu na něj asi dostal-podle vylíčení mé drahé, je to prej fakt pořádnej chlap :D
@santus píše:
Já si to myslim taky, že to je jen otázka času, ovšem ne tak že by to odnes čas ale bohožel ende. Moje drahá má svůj názor navíc ten její flirt nebo co mě la s člověkem kterýmu zřejmě nešahám ani po kotníky. :D I tak bych mu na něj asi dostal-podle vylíčení mé drahé, je to prej fakt pořádnej chlap :D

ach jo, víš co zkus si fakt najít jiné bydlení. Jinak drahá asi nebude uplně v pořádku když ti vypravuje jakej byl chlap :roll:
A ještě taková mini rada, nevypisuj se tady. Ty jsi četl její komentáře, ona čte tvoje. To podle mě není dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
10.1.15 21:00
@Anonymní píše:
Tomu nevěřím ani náhodou. Nepochopil bys to líp. Můj manžel je nevěrník, podvedl mě opakovaně. A také má záchvaty žárlivosti. Je to šílený. Jednou mě k nevěře opravdu málem dohnal. Utnula jsem to včas, neodpustila bych to sama sobě. Ale kdo ví, co jednou přijde. I tak si můj manžel prostě nějakého mého milence vymyslel, udělal ze mně dě*vku před celou mou i jeho rodinou a nenechal si vysvětlit, že jsem ho nikdy nepodvedla. Dokud podvádí on, je to v pořádku. Ale kdybych já se na jiného jen podívala, je oheň na střeše. A tuším, že ty to budeš prožívat podobně :zed:

Myslim že ty prožitky by byly asi odlišný, protože jak i moje drahá psala v jiných diskuzích, já se fakt dal dohromady, dost věcí si uvědomil a změnil sem se, žil jsem jen pro ty moje tři holky(manželka+dcery).

• Citovat
  • Upravit
26270
10.1.15 21:04
@santus píše:

nejen, že jí každodenně týráte a chcete v rámci sebetrýznění vědět detaily, ale ještě ji stavíte do špatného světla před kolegy s jakým týpkem to žije, když ji takhle omezuje a nevěří…
vy jí nevozíte z lásky k ní, abyste jí to ulehčil, ale proto, že jí chcete mít pod kontrolou jak jen to bude možné…tohle se fakt nedá vydržet moc dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
10.1.15 21:08
@tterka píše:
Tvá žena to má vyřešené a ty ji stejně chceš táhnout do poradny. A proč? Když jsi podvedl ty ji, v poradně jste byli?
Jsi nemocný člověk a měl bys to opravdu hodně rychle řešit, protože vaši rodinu nerozbíjí manželčina nevěra, ale tvoje žárlivost. Nech jí dýchat, dej jí trochu volnosti. Ona udělala blbost, ale asi věděla proč. To jí opravdu budeš v práci vyzvedávat jen proto, že jsi žárlivý týpek bez sebevědomí? Chudák ženská :,(

To vyzvedávání v práci jsem dělal i v době mé hluboké nevědomosti(tu víkendovou práci má už rok)a bylo to jen z lásky a jsem prostě takovej, že ji lituju když tam musí hodinu čekat(teď už je to asi z větší míry žárlivost)

• Citovat
  • Upravit
santus
10.1.15 21:12
@Blackova.K píše:
ach jo, víš co zkus si fakt najít jiné bydlení. Jinak drahá asi nebude uplně v pořádku když ti vypravuje jakej byl chlap :roll:
A ještě taková mini rada, nevypisuj se tady. Ty jsi četl její komentáře, ona čte tvoje. To podle mě není dobrý.

Na obhajobu zatim ještě své ženy můžu dodat, že na to jakej byl sem se ptal sám.

• Citovat
  • Upravit
2940
10.1.15 21:14
@santus píše:
Na obhajobu zatim ještě své ženy můžu dodat, že na to jakej byl sem se ptal sám.

jsi vůl :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.15 21:19
@santus píše:
Na obhajobu zatim ještě své ženy můžu dodat, že na to jakej byl sem se ptal sám.

jéjda, tak to jsi měl napsat hned na začátku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria