Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tigy66
11.1.15 11:23

@santus
najdu někde, jak to celé začalo? 8o pokud možno stručněji? :D
třeba by Ti pomohl mužský názor na věc 8)

• Citovat
  • Upravit
26270
11.1.15 11:25

@tigy66 tak ten mě taky zajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.1.15 11:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
11.1.15 11:32
@geilens píše:
Já se neptám tvé ženy, já se ptám tebe!

Docela často o mě psala ale skusím se popsat sám.
Myslim, že o domácnost jsem se dokázal kromě žehlení postarat o celou. Co se nakupování týče, tak to je moje doména, takže zásoby jsem taky neustále udržoval. Ač mám strašně rád svoje děti, tak tam bych se moc nechválil, toho času jsem asi mohl věnovat víc. A k té zmiňované žárlivosti-to taky neni tak jak se tady píše, nemůžu se sám posuzovat, ale vim že žárlivej jsem, myslim že v mezích normy, jen ten poslední půlrok jsem rapidně přidal. Jsem už od mala takovej, že pokud nemám jistotu, tak jsem nervní, a s tím zaměstnáním jsem neměl pocit nejistoty, ale strach.

• Citovat
  • Upravit
4620
11.1.15 11:34

@santus dobře, a myslíš, že ještě někdy tu jistotu mít budeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
11.1.15 11:36
@geilens píše:
@tigy66 https://www.emimino.cz/…m-to-212776/

To je jen jedna diskuze, ale třeba „SPALA JSTE ŇEKTERÁ SE SVÝM ŠÉFEM“ tam je toho taky dost. A najdou se i větičky jinde, je to tady docela dot roztahaný.

• Citovat
  • Upravit
tigy66
11.1.15 11:41
@santus píše:
A najdou se i větičky jinde, je to tady docela dot roztahaný.

to je no,, nebudu se v tom hrabat a číst kde co, jen mě zajímá kdo začal zahýbat a proč myslíš, že tomu tak bylo??

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 11:43
@geilens píše:
@santus dobře, a myslíš, že ještě někdy tu jistotu mít budeš?

To už asi nebudu, jen bych nechtěl bořit rodinu. Ona si to v dětství sama zažila a já ještě hůř, v 11 letech se mě oběsil otec. Tim nechci psát, že bych něco podobného udělal taky to ne, ale nechci to udělat holkám. Vopravdu jsme si žili jako ukázkovej pár. Alespoň na pohled, samo že nějaký problémy jsou všude, ale nemyslim že něco extrémě vážnýho.

• Citovat
  • Upravit
2183
11.1.15 11:46
@tigy66 píše:
jen mě zajímá kdo začal zahýbat

To je v tomto případě asi celkem jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
11.1.15 11:47
@tigy66 píše:
to je no,, nebudu se v tom hrabat a číst kde co, jen mě zajímá kdo začal zahýbat a proč myslíš, že tomu tak bylo??

Tak na mimino chodim pravidelně velmi krátkou dobu. Takže sem nelídil ani nehledal. Přihlašoval jsem se přes manželku. A náhodou jsem ji v diskuzi jako anonyma poznal-smolík.

• Citovat
  • Upravit
4620
11.1.15 11:48

@santus V tom případě se na to vyklašlete. Pokud jak píšeš, pokud nemáš duvěru slídíš, tak běžte od sebe a ušetřete si zbytečný trápení. Tohle by dlouhodobě nevydržela ani svatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
11.1.15 11:48

@Anonym X :nevim: :nevim:
mě to jen zaujalo, když tady je na to tolik reakcí :think:

• Citovat
  • Upravit
4620
11.1.15 11:49
@tigy66 píše:
to je no,, nebudu se v tom hrabat a číst kde co, jen mě zajímá kdo začal zahýbat a proč myslíš, že tomu tak bylo??

Prvně on 2 jednorázovky, pak ona se šéfem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
11.1.15 11:51

@santus
Přihlašoval jsem se přes manželku. A náhodou jsem ji v diskuzi jako anonyma poznal-smolík.

8o 8o :mrgreen: / reakce na to přihlašování /
a ve které teda diskuzi, pokud si tady z toho ovšem s manželkou oba neděláte levnou zábavu nebo jen Ty??

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 11:59
@tigy66 píše:
@santus
Přihlašoval jsem se přes manželku. A náhodou jsem ji v diskuzi jako anonyma poznal-smolík.8o 8o :mrgreen: / reakce na to přihlašování /
a ve které teda diskuzi, pokud si tady z toho ovšem s manželkou oba neděláte levnou zábavu nebo jen Ty??

Ta výše jmenovaná s tim ŠÉFEM. Alevný to je ale sranda pro mě určitě ne. Ale ted co s váma píšu tak nad tim tak nepřemejšlim a spracovávám i jiné názory. Takže za mě dobrý, pomáháte mě. Díkas!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky