Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@santus píše:
Byt bych klidně i přenechal, ale inkaso, hypotéka, poplatky do fondu oprav a společné půjcky, to zřejmě neutáhne a já bych podpořit taky nemohl.
Myslim ze bez tebe za prdelou se bude mit lip a vetsi sanci najit si poradnou praci, bez tvyho omezovani..
Kdy ji das pisemne cestne doznani ze nebudes delat problemy pri sverovani deti do pece apod??
Ber to jako gesto z lasky pro ni
@santus píše:
Sorry
To se neomlouvej me, ale dotycnemu panovi.. v dnesni dobe se velmi ceni dobre jmeno firmy a jeho umyslne poskozovani.. mas na pokutu?? Takovej jsi zaskepenej frajer??
@sissi79 píše:
To se neomlouvej me, ale dotycnemu panovi.. v dnesni dobe se velmi ceni dobre jmeno firmy a jeho umyslne poskozovani.. mas na pokutu?? Takovej jsi zaskepenej frajer??
Ber to jako že sem věděl o volném místě a chtěl sem někomu třeba pomoct a ne někoho poškodit.
Současná situace u nás doma. Manžel je nevím od kdy na seznamce, vyměňuje si zprávy a fota s jinýma slečnama, což já mám tolerovat. Nelezu mu do telefonu, jen jsem ráno po nájezdu dcery, jak jsem strašná, že všechno ničím jí chtěla dát přečíst zprávu, kterou jsem tatínkovi posílala v pátek. Zjistila jsem, že mě tam má vedenou jako EX, to je lásky.
@santus píše:
Ber to jako že sem věděl o volném místě a chtěl sem někomu třeba pomoct a ne někoho poškodit.
Jak to beru ja je uplne jedno, ale jak by to vzal dotycny po anonymnim udani
![]()
Urazka na cti, poskozeni dobreho jmena firmy..hmmm
![]()
@santus píše:
tak jistě to tady čte většina dementních
a nikomu to nedošlo ![]()
@santus @rozmary vy oba mate velky problem.. neumite spolu komunikovat. Ublizujete detem! Co kdyby jste si misto toho ze oba blejete do ruznych diskuzi si vse vyrikali z oci do oci? Nebylo by to lepsi uz jen s ohledem na deti?? Nikdo vas tu nezna? Nedostane se tahle spina k nim?! To je tak moc milujete ze jeden o jejich matce rekne ze je dobra polykacka a do druhe diskuze radsi nelezu.. PROBOHA PROBERTE SE!!! OBA!!
@santus píše:
To byly takový blbý opilecký orgie který sme kdysi doma pořádali. A s mojí manželkou jsem se seznámil v době, kdy sem byl ještě stále ženatej se svojí první ženou a naše první společná noc(i první milenecká noc) proběhla sice bez účasti, ale v posteli mojí a mé první ženy.
příznám se, že musím dost přemýšlet jak to vůbec teda bylo,, podle tohoto si teda nepodvedl doma ve svý posteli tuhle současnou, ale tu bejvalou právě s touhle???
![]()
@tigy66 píše:
příznám se, že musím dost přemýšlet jak to vůbec teda bylo,, podle tohoto si teda nepodvedl doma ve svý posteli tuhle současnou, ale tu bejvalou právě s touhle???![]()
Minulou se soucasnou, soucasnou s jeji kamaradkou..
Vyborny namet na ty konecne serialy.. tam taky kazdej s kazdym.. beztak berou inspiraci tu ![]()
Edit: a vdycky v posteli v tu dobu soucasne ![]()
@káťa píše:
Fuj - a ty bys s tímhle individuem chtěla něco rovnat??? Chtěla bys s ním mít vztah ty sama???
Je fakt, že jsem to tak moc nestudovala…Ted už se v tom ztrácím a nevím, kdo s kým a proč…
Já sama bych vztah mít tedy nechtěla, asi by to skončilo vraždou… ![]()
Ale osobně ho neznám a nemám ani sílu tady tu diskusi podrobně prostudovávat, takže se asi nemůžu k tomu moc vyjadřovat…
Akorát chudáci děti, jestli mají…
@333lucie píše:
Je fakt, že jsem to tak moc nestudovala…Ted už se v tom ztrácím a nevím, kdo s kým a proč…
Já sama bych vztah mít tedy nechtěla, asi by to skončilo vraždou…
Ale osobně ho neznám a nemám ani sílu tady tu diskusi podrobně prostudovávat, takže se asi nemůžu k tomu moc vyjadřovat…
Akorát chudáci děti, jestli mají…
Proc tedy davas rady nekam kde to nectes? ![]()
@sissi79 píše:
Proc tedy davas rady nekam kde to nectes?
@sissi79 píše:
@santus @rozmary vy oba mate velky problem.. neumite spolu komunikovat. Ublizujete detem! Co kdyby jste si misto toho ze oba blejete do ruznych diskuzi si vse vyrikali z oci do oci? Nebylo by to lepsi uz jen s ohledem na deti?? Nikdo vas tu nezna? Nedostane se tahle spina k nim?! To je tak moc milujete ze jeden o jejich matce rekne ze je dobra polykacka a do druhe diskuze radsi nelezu.. PROBOHA PROBERTE SE!!! OBA!!
Z očí do očí jsem to zkoušela nesčetněkrát, vyblila jsem mu na sebe úplně všechno, chtěl to slyšet, řekla jsem mu totálně celou pravdu, ale jemu to nestačí, pořád tomu nevěří že k ničemu víc nedošlo. Ve chvíli, kdy už to mě totálně nasra. jsem mu řekla, tak jak chceš, píchal mě denně, jsi spokojenej, je to to co chceš slyšet? Taky se mu to nelíbí, tak co víc k tomu říct. Jinak co se týče dětí, já jsem před nima po tatínkovi nikdy neplivala, už jen proto že je mám moc ráda na to abych jim přidělávala ještě větší trápení. Myslím si o něm svoje, ale děti do toho netahám.
Sorry