Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.1.15 12:34
@Blackova.K píše:
ach jo, víš co zkus si fakt najít jiné bydlení. Jinak drahá asi nebude uplně v pořádku když ti vypravuje jakej byl chlap :roll:
A ještě taková mini rada, nevypisuj se tady. Ty jsi četl její komentáře, ona čte tvoje. To podle mě není dobrý.

Ona to mozno vypravovala v hadke… proste lietaju taniere, dojdu argumenty, tak este vysteknes ze milenec je aspon obdareny, alebo nejaku inu hovadinu.
Nie ze by to bolo spravne, ale clovek si obcas streli aj do vlastnej brany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
11.1.15 12:35

@santus
tohle je od ní?

„Já vim :kytka: Měla jsem spoustu kluků a žádnej mi věrnej nebyl, můj muž, opíchal mou nejlepší kamarádku v naší posteli. Já trubka byla všem věrná a teď když mě někdo fakt chce, mám cuknout? Asi jo, je to morální, ale…no nechce se mi do toho, ale budu zas ta hodná, blbá tolerantní holka.“

• Citovat
  • Upravit
19609
11.1.15 12:37
@tigy66 píše:
@santus
tohle je od ní?"Já vim :kytka: Měla jsem spoustu kluků a žádnej mi věrnej nebyl, můj muž, opíchal mou nejlepší kamarádku v naší posteli. Já trubka byla všem věrná a teď když mě někdo fakt chce, mám cuknout? Asi jo, je to morální, ale…no nechce se mi do toho, ale budu zas ta hodná, blbá tolerantní holka.

Dík, nemusím to hledat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
11.1.15 12:42

@Catus
nemáš zač ;), jestli je to ovšem ono, z toho moře anonymů :lol:

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 12:45
@Catus píše:
No jo, ale to přece není vztah :nevim: Opravdu jsem nečetla všechno, takže to přesně nevím, ale nepsala náhodou jen, že ji přitahuje, ale neudělá to, protože doma všechno klape? To přece mluví v její dobro. Tak pokud spolu nespali, ani se nijak sexuálně nestýkali, tak přece neměla poměr, ne 8o
Víš kolik chlapů to běžně v práci na ženskou zkusí, blbě kecají, občas se zkusí dotknout, ale to ještě neznamená, že ta žena je chce :zed:

To že ji několikrát dal pusu a taky se i nejednou líbali vim přímo od své ženy. O orálním sexu mě taky řekla sama a o zásunu jak to sama nazvala se jen píše, ale datumově to perfektně zapadá a nakonec akutní potřeba vyšetření krve na pohlavní choroby???

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 12:47
@Catus píše:
Dík, nemusím to hledat :mavam:

Běž do tý diskuze a čti dál, stačí číst anonym.

• Citovat
  • Upravit
11.1.15 12:47
@santus píše:
Protože mě to sama doma řekla, že ji za dobu působení v jeho firme čas od času(myslim že spíš častěji) ji pozval na cigárko a prohodil u toho pár zbytečnejch plků(sama to někde psala) a běžně když ji potkal na pracovišti tak dostala (asi pracovní) pusu. Je to normál?

Ty si sa dvakrat vyspal s inou, a ona 4 mesiace dostavala pusu na licko? 8o 8o 8o A Ty si ten LEPSI co ma toho masla na hlave MENEJ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
11.1.15 12:50
@geilens píše:
@rozmaryať to máme teda z první ruky

Nespala, přesto že jsem hodně chtěla, tak prostě ne. Jednou došlo k orálu až do plnejch, proto jsem někde řešila ty pohlavní nemoci, ale to prostě doma nevysvětlim. Stejně je to jedno, možná jsem si to s ním měla rozdat, ve výsledku by to vyšlo stejně, pro manžela je těžká nevěra i blbe polibek. Rozmary

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 12:52
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty si sa dvakrat vyspal s inou, a ona 4 mesiace dostavala pusu na licko? 8o 8o 8o A Ty si ten LEPSI co ma toho masla na hlave MENEJ?

Nedostávala jen pusi, taky je to dobrá kuřačka a polikačka.

• Citovat
  • Upravit
26270
11.1.15 12:55

@santus tyjsi fakt marnej…
dobrovolně ničíš život nejen sobě ale i dětem… možná ti jednoho dne poděkujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
11.1.15 12:57

@santus
odpovíš mi nebo ne? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
59426
11.1.15 13:00

@santus no můžeš si za to sám ;), ty jsi nevěrnej a to je ok, ještě vás u toho vidí :? a spíš flirtovala no, na samotný sex ani nedošlo. Divim se že s nim ten sex neměla. Pokud by mě manžel bylnevěrneja ještě ho u toho viděla tak by byl okamžitý konec a kdyby náhodou ne tak bych využila první příležitosti. Je to blbej pocit vid ;), alespon vidíš jaké to je. V té posteli už bych nespala :poblion: :poblion: Podělal sis manželství sám, ted zkus tu psychiatrii. Píšeš že finančně nic moc takže do práce asi nastoupit musela ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 13:00
@santus píše:
Nedostávala jen pusi, taky je to dobrá kuřačka a polikačka.

A Ty? Ako by si dvoma slovami charakterizoval sam seba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
11.1.15 13:03

„Já vim :kytka: Měla jsem spoustu kluků a žádnej mi věrnej nebyl, můj muž, opíchal mou nejlepší kamarádku v naší posteli. Já trubka byla všem věrná a teď když mě někdo fakt chce, mám cuknout? Asi jo, je to morální, ale…no nechce se mi do toho, ale budu zas ta hodná, blbá tolerantní holka.“

Jo to je od ní. Ale tyhle dva průsery já versus má žena se tu řeší od začátku. To dodávám abych nemusel znovu něco vysvětlovat.

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 13:07
@Bábi Zlopočasná píše:
A Ty? Ako by si dvoma slovami charakterizoval sam seba?

Slepej a blbej

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí