Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
11.1.15 15:21
@santus píše:
Byli sme jako pár neustále spolu a to bylo O. K. Ve fabrice kde maká teď asi není tolik času na nějaký zálety, tak taky O. K. Ale to co bylo byl od začátku velkej problém, je strašný něco tušit a zároveň se toho bát a ono vás to nakonec úplněsrazí k zemi arozmete. Kde jsou v tu chvíli vzpomínky, plány a tužby v pr…li.

Co takhle duvera? Neustale spolu a to bylo OK..
Hmm, na to leceni jdes kdy?

• Citovat
  • Upravit
59480
11.1.15 15:21
@tigy66 píše:
to je pravda, ale většina z vás ženských by taky nebyla nadšená, kdyby váš chlap měl dělat v pracovním kolektivu 18 dam a on 8o :D

to je fakt, ještě nějaké mladice :mrgreen:, manžel dělá v kolektivu chlapů, jedna ženská tam je ale tam nic nehrozí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.1.15 15:31

Takhle, přiznala jsem mu, že jsem s ním něco měla, byl vyřízenej z toho, že neví co, ani v nejmenším jsem mu nechtěla nic popisovat, samotný mi z toho nebylo nejlíp. Ale škemral s tím, že to potřebuje VŠECHNO vědět, že se mu strašně uleví a pojedeme zase v pohodě dál, od začátku a jinak. A vytáh ze mě naivky fakt všechno. Nezměnilo se nic, nastalo daleko horší peklo a všechno co jsem mu řekla využil pouze k tomu aby to obratem poslal mému šéfovi, že jsem mu všechno řekla, bombardoval ho smskama s detailama pořád dokola. Nevím co čekal že mu odepíše, nakonec ho sám šéf po několika odpovědích odpálil s tím ať se jde léčit, že je normální magor.No jinak, nevidím rozdíl mezi zásunem a orálem, je to oboje hodně intimní věc, která se prostě mimo manželství nedělá, stalo se. Možná proto, že jsem potkala člověka, kterej si se mnou povídal, poslouchal mě, nebyl permanentně nasra. j a nedusil mě a chápal mě. Doma období jeho permanentní nasranos. i trvalo zhruba dva roky s tím, že jsem se to pořád snažila nějak přehlížet, k tomu se pak přidala ta chorobná žárlivost a už se to vezlo.

• Citovat
  • Upravit
19609
11.1.15 15:34
@tigy66 píše:
to je pravda, ale většina z vás ženských by taky nebyla nadšená, kdyby váš chlap měl dělat v pracovním kolektivu 18 dam a on 8o :D

Tak nadšení a stíhání se jaksi nedá srovnat. Jen jsem mu chtěla napsat, že dělat se to dá i jinak a nervovat kvůli práci nemá smysl ;)
Každopádně podělali to oba, kdo víc je asi jedno, protože když už, tak to měli dělat tak, aby se to nikdo nedozvěděl. Teď se s tím budou muset poprat a samozřejmě nejvíc to odnesou děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.1.15 15:36

@rozmary
No a s šéfem to vypadá jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.1.15 15:44

@rozmary holka, je mi tě líto :hug: já být tebou tak se zbalím a jdu (i za cenu, že budu žebrat na socce aby ze začátku nějak vyžila). Tenhle magor tě bude jen deptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.1.15 15:46
@Catus píše:
@rozmary
No a s šéfem to vypadá jak?

Donutil ji z té práce odejít a teď ji hlídá na každém kroku, takže asi nijak ;).

• Citovat
  • Upravit
26270
11.1.15 15:56
@tigy66 píše:

tak tohle je třeba dost častý jev ve školství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.1.15 16:08
@Meha píše:
Donutil ji z té práce odejít a teď ji hlídá na každém kroku, takže asi nijak ;).

Odešla jsem na jeho popud z práce, vylítla jsem jak cukrář, nikomu neřekla ani čau, protože na mě venku čekal, nestála jsem o nějakou další trapnou zcénu. Přetrhala všechny kontakty.Od nějakého 28 prosince jsem poslušná jak pejsek, neznám nic než práci a fain domácnost a pořád to nestačí. Vím že šéf by o mě stál, ten chlap mě měl fakt rád, dlouho se snažil, abych tam zůstala, ale nemělo by to žádnou budoucnost, Byl to jen románek, kde jsem měla pocit, že mě má někdo normálně rád, nic víc.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
11.1.15 16:18
@rozmary píše:
Odešla jsem na jeho popud z práce, vylítla jsem jak cukrář, nikomu neřekla ani čau, protože na mě venku čekal, nestála jsem o nějakou další trapnou zcénu. Přetrhala všechny kontakty.Od nějakého 28 prosince jsem poslušná jak pejsek, neznám nic než práci a fain domácnost a pořád to nestačí. Vím že šéf by o mě stál, ten chlap mě měl fakt rád, dlouho se snažil, abych tam zůstala, ale nemělo by to žádnou budoucnost, Byl to jen románek, kde jsem měla pocit, že mě má někdo normálně rád, nic víc.

Odejdi od nej, ani bydleni v jednom byte neni to prave orechove, hodne stesti :kytka:
On se nezmenil a nezmeni, neztracej optimismus, zivot je prilis kratky travit ho v pekle po boku nekoho takovyho :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3232
11.1.15 16:20
@tigy66 píše: @Meha :D pěkná kočička jinak :palec: :D

ze, mi to pripomina ten obrazek, kde je nakreslena v karikature „Monika Lewinska zadrzuje dukazy“ z ery Billa Clintona :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
11.1.15 16:24
@Catus píše: Seš primitiv a pořádnej :roll: :mrgreen:
Nic nezjistíš. Všechno si bude mazat, v tvojí přítomnosti nebude žádná konverzace po sms. A věř že to tak funguje :mrgreen:
Takže kecy o tom, že někdo v práci je hovadina na entou a může to vyplodit jen chorý mozek :kytka:

mazani sms a dalsi manevry nepomohou, protoze clovek, ktery je v nevere meni celkove svoje chovani,, pokud jeho partner neni „slepy“ a vnima ho, tak si toho okamzite vsimne, pokud ji doma ignoruje, tak si niceho skutecne nevsimne, :zed: že někdo v práci je hovadina na entou, presne tak, je to hovadina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
11.1.15 16:38
@rozmary píše: Byl to jen románek, kde jsem měla pocit, že mě má někdo normálně rád, nic víc.

taaak, a konecne tu mame tu syrovou pravdu, kde je ten tvuj problem, presne tam, proc spousty zenskych se nechavaji zblbnout k romanku, ne pro tu potrebu si zasoulozit, ale presne pro tohle, co jsi napsala, pro ten krasny, nadherny, nebesky pocit, ze nejaky falesnik te ma opravdu uprimne rad, jenze tohle asi tomu svemu tezko vysvetlis, kdyz doma premysli, proc je ti sefuf ud milejsi nez ten jeho mrnousek :D
spatne pises „nic vic“, to je opravdu to hlavni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 16:43

@santus Zvedá se mi z tebe kufr a upozorňuju tě, že o „chlapa“, jako jsi ty, bych si ANI KOLO NEOPŘELA. Jsi totálně mimo realitu, ničíš všechno kolem sebe a ještě se tváříš jak mistr světa. Takovým jako jsi ty bych zakázala navazovat dlohodobé vztahy, natož s dětmi. Běž se zavřít někam do jeskyně a zpytuj svědomí, tam aspoň nikomu neublížíš, ty frajírku pitomý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.1.15 16:47
@Pesimista píše:
@rozmary píše: Byl to jen románek, kde jsem měla pocit, že mě má někdo normálně rád, nic víc.
taaak, a konecne tu mame tu syrovou pravdu, kde je ten tvuj problem, presne tam, proc spousty zenskych se nechavaji zblbnout k romanku, ne pro tu potrebu si zasoulozit, ale presne pro tohle, co jsi napsala, pro ten krasny, nadherny, nebesky pocit, ze nejaky falesnik te ma opravdu uprimne rad, jenze tohle asi tomu svemu tezko vysvetlis, kdyz doma premysli, proc je ti sefuf ud milejsi nez ten jeho mrnousek :D
spatne pises „nic vic“, to je opravdu to hlavni

Ale tady vážně o nic jinýho nešlo, byla tam obrovská oboustraná přitažlivost, ale to podstatný bylo fakt to, že se se mnou někdo normálně baví a poslouchá mě. Kdybych chtěla, mohly se tam dít pořádný orgie, ale proč? Mě stačil ten božskej klid a pochopení, on to bral stejně. Vůbec nešlo o nějakej úd. I když se jednou blbě stalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky