Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
@rozmaryDej si ty děti z profilu ven a to hned. Někdo je pozná a udělá jim guláš v hlavě. Tedy jestli jsou to tvoje děti.
Tatínek jim to všechno vysvětlil, jsou dokonale v obraze. ![]()
@rozmary píše:
Tatínek jim to všechno vysvětlil, jsou dokonale v obraze.
mě přijde, že jste si oba moc jistí svým správným/oprávněným chováním, žádný respekt k partnerovi/partnerce, žádná zpětná vazba na své jednání… ho nechápu, že se tak ponižuje, co se týče tebe, tak pokud si vzpomínám, měla jsi v práci úlet nejen se šéfem, ale i s nějakým mladým kolegou, píšeš, že by tě šéf chtěl i po tom úletu s kolegou, upřímně tomu nevěřím, pokud je to chlap, nebude „dojíždět“ zbytky po svých podřízených… ostatně sex na pracoviště nepatří, většinou to dopadne pochopitelně blbě…
@rozmary píše:
musite sve deti velmi milovat. Oba
![]()
@sissi79 píše:
musite sve deti velmi milovat. Oba![]()
No mě její odpoveď vyrazila dech. Už předtím mi bylo divné, že se o dětech ani jeden nemzmiňují. Já bych je takhle nevystavovala a to ani u méně trapných témat.
@sissi79 škoda, že děti nemůžou dát své rodiče do polepšovny…
@Kobliha51 píše:
No mě její odpoveď vyrazila dech. Už předtím mi bylo divné, že se o dětech ani jeden nemzmiňují. Já bych je takhle nevystavovala a to ani u méně trapných témat.
Me uz jeji odpoved, ze deti do toho netahaji, ale ukazala dceri ukazala jeho profil na seznamce.. holt kazdej ma jinou predstavu ![]()
@rozmary píše:
tak to je fajn, aspoň nebudou ve škole za pitomce až jim to někdo vpálí.
Je fakt, že nejideálnější (bohužel utopistické) řešení by bylo dát děti do nějaké hodné zodpovědné rodiny a oni dva ať se navzájem třeba utrápí a uštvou. To ty děti tak nenávidíte, že je takhle trápíte??? ne nevěra, ale takovéhle trápení dětí by mělo být trestné… ![]()
Asi to hrotim, ale není to skoro už ohrožení mravní výchovy, když tatínek vypráví holkám o mamince a maminka jim ukazuje tatínka na seznamce?…asi není, no… ![]()
Vy jste opravdu oba na chocholouska…pravda pan zarlivec možná i na hospitalizaci v ústavu.
@prostě chlap píše:
Vy jste opravdu oba na chocholouska…pravda pan zarlivec možná i na hospitalizaci v ústavu.
oba a na doživotí, jako tohle jsem už dlouho neviděla
spíš nikdy neviděla ![]()
@Malaga píše:
Asi to hrotim, ale není to skoro už ohrožení mravní výchovy, když tatínek vypráví holkám o mamince a maminka jim ukazuje tatínka na seznamce?…asi není, no…
Idealni reseni, pro detske duse urcite..
@rozmary
Dej si ty děti z profilu ven a to hned. Někdo je pozná a udělá jim guláš v hlavě. Tedy jestli jsou to tvoje děti.