Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
12.1.15 10:51

@rozmary

Dej si ty děti z profilu ven a to hned. Někdo je pozná a udělá jim guláš v hlavě. Tedy jestli jsou to tvoje děti.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
12.1.15 15:09
@Kobliha51 píše:
@rozmaryDej si ty děti z profilu ven a to hned. Někdo je pozná a udělá jim guláš v hlavě. Tedy jestli jsou to tvoje děti.

Tatínek jim to všechno vysvětlil, jsou dokonale v obraze. :?

• Citovat
  • Upravit
9757
12.1.15 15:59
@rozmary píše:
Tatínek jim to všechno vysvětlil, jsou dokonale v obraze. :?

mě přijde, že jste si oba moc jistí svým správným/oprávněným chováním, žádný respekt k partnerovi/partnerce, žádná zpětná vazba na své jednání… ho nechápu, že se tak ponižuje, co se týče tebe, tak pokud si vzpomínám, měla jsi v práci úlet nejen se šéfem, ale i s nějakým mladým kolegou, píšeš, že by tě šéf chtěl i po tom úletu s kolegou, upřímně tomu nevěřím, pokud je to chlap, nebude „dojíždět“ zbytky po svých podřízených… ostatně sex na pracoviště nepatří, většinou to dopadne pochopitelně blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.1.15 16:11
@rozmary píše:

musite sve deti velmi milovat. Oba :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
12.1.15 16:14
@sissi79 píše:
musite sve deti velmi milovat. Oba :zed: :zed:

No mě její odpoveď vyrazila dech. Už předtím mi bylo divné, že se o dětech ani jeden nemzmiňují. Já bych je takhle nevystavovala a to ani u méně trapných témat.

• Citovat
  • Upravit
26270
12.1.15 16:22

@sissi79 škoda, že děti nemůžou dát své rodiče do polepšovny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.1.15 16:26
@Kobliha51 píše:
No mě její odpoveď vyrazila dech. Už předtím mi bylo divné, že se o dětech ani jeden nemzmiňují. Já bych je takhle nevystavovala a to ani u méně trapných témat.

Me uz jeji odpoved, ze deti do toho netahaji, ale ukazala dceri ukazala jeho profil na seznamce.. holt kazdej ma jinou predstavu :roll:

• Citovat
  • Upravit
2940
12.1.15 16:27
@rozmary píše:

tak to je fajn, aspoň nebudou ve škole za pitomce až jim to někdo vpálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.1.15 16:27
@Malaga píše:
@sissi79 škoda, že děti nemůžou dát své rodiče do polepšovny…

Bohuzel..

• Citovat
  • Upravit
káťa
12.1.15 16:43

Je fakt, že nejideálnější (bohužel utopistické) řešení by bylo dát děti do nějaké hodné zodpovědné rodiny a oni dva ať se navzájem třeba utrápí a uštvou. To ty děti tak nenávidíte, že je takhle trápíte??? ne nevěra, ale takovéhle trápení dětí by mělo být trestné… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
26270
12.1.15 16:47

Asi to hrotim, ale není to skoro už ohrožení mravní výchovy, když tatínek vypráví holkám o mamince a maminka jim ukazuje tatínka na seznamce?…asi není, no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.1.15 16:49

Hele, tohle je nějaká reality show, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.15 16:56

Vy jste opravdu oba na chocholouska…pravda pan zarlivec možná i na hospitalizaci v ústavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
12.1.15 17:10
@prostě chlap píše:
Vy jste opravdu oba na chocholouska…pravda pan zarlivec možná i na hospitalizaci v ústavu.

oba a na doživotí, jako tohle jsem už dlouho neviděla :nevim: spíš nikdy neviděla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.1.15 17:12
@Malaga píše:
Asi to hrotim, ale není to skoro už ohrožení mravní výchovy, když tatínek vypráví holkám o mamince a maminka jim ukazuje tatínka na seznamce?…asi není, no… :think:

Idealni reseni, pro detske duse urcite..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky