Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rozmary píše: Ale tady vážně o nic jinýho nešlo, byla tam obrovská oboustraná přitažlivost, ale to podstatný bylo fakt to, že se se mnou někdo normálně baví a poslouchá mě. Kdybych chtěla, mohly se tam dít pořádný orgie, ale proč? Mě stačil ten božskej klid a pochopení, on to bral stejně. Vůbec nešlo o nějakej úd. I když se jednou blbě stalo.
„podstatný bylo fakt to, že se se mnou někdo normálně baví a poslouchá mě.“ a tak to mam konecne pekne cerne na bilem potvrzene, co jsem napsal i s tim, ze ten ud resi doma porad dokola ten tvuj domaci milacek, presne ![]()
@káťa píše: @rozmary
No, ber to jako boží mlýny za to, že jsi …
bozi mlyny, znam, znam velmi dobre, ale take to rikam jinak, vystizneji, ale vzhledem k tomu, ze tato diskuse je vedena velmi decnetne, zdrzim se uvadeni nejakych drsnejsich prislovi ![]()
@káťa píše:
Hele, ale ono u patologických žárlivců to tak je - že ruku v ruce s tou patologickou žárlivostí jde nadlidská láska k partnerovi.
Ono nezlob se na mě, ale žárlení u partnera, kontrolování, přepadovky, lustrace, agresivita a vyslýchání - to nemůže nikdo vydržet dlouhodobě, to nemůžeš mít své ženě za zlé.
Já bych vztah odpískala (stejně se nedokážeš chovat jinak) a vyhledala bych být tebou odbornou pomoc, aby ses toho mohl v příštím vztahu vyvarovat a zničit si ho stejně jako ten současný.
Tak pod tohle se fakt podepíšu. Od začátku našeho manželství se moje upřímnost začala postupně krčit před tím, že jsem se dočkala jen podezírání a útoků (ne tedy fyzických), až mě naučil lhát první ligu - raději lhát než věčné žárlivé scény. Nakonec mě v podstatě k nevěře dohnal ( i když vím že mě to neomlouvá, jednala jsem sama za sebe). Po více než dvou desítkách manželství jsme prošli rozvodem a pak jsme znovu spolu byli, v současné době to funguje trochu v klidu leda tím, že si to v sobě obrátil a jede si po své vlastní koleji, našel si nějaké vztahy atd. Spolu tedy intimně nežijeme. Mě se to nelíbilo, ale nikdo se neptal, řešit také nic nechce. Takže sice spolu jsme, myslím že už mě nesleduje, nešpehuje, nepřehrabuje mi kabelku nebo šuplíky - aspoň o tom nevím - a nakonec i když z toho nejsem teda happy, tak je mi možná lehčeji než dřív. Jak to řešit do budoucna nevím, opravdu nevím, žiji prostě pro ten okamžik přítomnosti a snažím se aby mi bylo aspoň trochu dobře. Nejsem ve věku abych šla začínat znovu, ani nemám s kým. Žárlivost je podle mě nemoc a jak už někdo psal, žárlivost jde v ruce s tou dusící láskou. A od lásky je jen krůček k nenávisti.
@káťa jo, pokud vztah začne nevěrou, vědí oba partneři, čeho je ten druhý schopen. Samozřejmě je lepší budovat vztah na důvěře.
@santus píše:
Jen pro doplnění a možná částečnou obhajobu.
Nikdy jsme si nežili nad poměry, manželka měla občas víkendové brigády žili jsme jak to šlo. V polovině srpna 2014 nastoupila na 4 hodiny do zaměstnání, kde na ní šéf po 14 dnech udělal nájezd po kterém se zbalila a odešla. Druhý den po omluvné SMS jela do práce znovu. 8.9.2014 jsem nastoupil na tři týdny do lázní, protože mám DIČ. Hned 9.9.2014 se opet šéf neudržel a po manželce vyjel, ale to už se jí líbilo. 12.9.2014 další románek tentokrát na dámských záchodkách, sice nebyla ochrana, ale bylo to jak sama píše „JO“. 16.9.2014 se romantika stupňovala a prej málem došlo na to co má žena nazívá zápichem a dodává, že už se schyluje a brzy k tomu dojde. A 26.9.2014 se v jiné diskuzi akutně ptá kde a jak dlouho trvá vyšetření krve na pohlavní choroby. Tvrdí že došlo jen k orálu a to toho 9.9. jinak prý nic. Co si o tom myslíte vy??? Je to všechno nalezený v diskuzích, tak bud vám všem psala pohádky, nebo nevim.
Já bych tedy tuto obhajobu trochu brala. Ono číst někde na webu to co zakladatelka napsala, to co prožívala, jak to nazývala, to je prostě fakt silný kafe. To i pro partnera který není žárlivec. Jen si to zkuste představit. Na druhou stranu, kdyby taky Santus nebyl takový žárlivec, tak tady nešmejdí v diskuzích a nehledá důkazy. Ono to je vždycky tak - nehledej, nebo něco najdeš. A často to co člověk najde (teď tedy fakt nemyslím tu zpropadenou diskuzi to tu ta kočka psala, protože to by porazilo vola) někdy co člověk najde nemusí být úplně důkazem o čemkoliv, ale fantazie jede na celé obrátky a rázem je z toho začarovaný kruh…
Nechci se vyptávat ale rozmary a santus jsou ten pár o který se tady jedná?!
@santus píše:
Pracovnici už maj novouyale nevim jestli taky tak atraktivní a vstřícnou jako byla moje žena, tak kdyby nějaká měla zájem?
firma: ELPLAST Přelouč
velký šéf: TOMČÍK PETRAle pozor u něj nevíte co čekat, spočátku hrrr a potom vás nechá pěkně vycukat.
Myslím že tohle ale vážně přeháníš.
Fakt nejsi úplně v pořádku. Ani trochu.
Ale já tohle znám, je mi to tak známý, až je mi z toho špatně ![]()
@tigy66 píše:
@Meha
právě že žádný, spíš mi to přijde horší a ona argumentuje tím, že nic víc než to, že ho vyblafla AŽ DO KONCE nebylo
A to má bejt jako polehčující okolnost? ![]()
@Anonymní píše:
Nechci se vyptávat ale rozmary a santus jsou ten pár o který se tady jedná?!
Ano.
Je zajímavé tady číst jak to vidí jeden a jak to vidí i ten druhý.
A hlavně jsou oba nechutní, popisovat tady zásuny-nezásuny, polykání apod. Snad se ty holčičky na profilovce nnevvygoglujou.
@Anonym X píše:
A to má bejt jako polehčující okolnost?
Samozřejmě že není, nic to neomlouvá. Nikdy bych mu to neřekla, kdyby táááák netlačil, myslím si že bohatě stačilo říct že něco se stalo a dál se v tom nešťourat, ale on to prostě chtěl vědět za každou cenu chtěl slyšet pravdu, aby byl mezi náma čistej stůl a ani tohle mu nestačilo, chtěl slyšet úplný detaily i při tom orálu, na který už jsem teda vážně odmítla odpovídat. Jasně že to ničemu nepomohlo, stejně do mě pořád hustí, že neví všechno, že chce slyšet pravdu
Kolikrát já už jsem slyšela tu otázku, oprcal tě, kdy a kolikrát? ![]()
ty voe na kole, to je hustý teda. Oba dva jste jebnutý něčím po palici. Já udělat tohle tak se tím určitě chlubím na netu, popisuju a mám děti v profilovce. Běžte od sebe, nerada to píšu ale lituju vaše holky.Ani jeden nejste normální.
@rozmary
No, ber to jako boží mlýny za to, že jsi to táhla se ženáčem a odtáhla ho od rodiny, válela se v manželské posteli jeho ženy…
Pravdou je, že trest v podobě sdílení závazků a střechy nad hlavou s takovýmhle magorem je snad až příliš krutý…
Nejvíce jsi pomohla jeho původní manželce. Teď se modli, aby na té seznamce třeba natrefil na nějakou další, která tu nechutnou štafetu bude ochotná převzít po tobě. Jedině tzak by ti snad mohl dát alespoň relativně pokoj. Z představy s takovouto kreaturou sdílet jeden byt mi úplně běhá mráz po zádech. Chudáci vaše děti