Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tigy66 píše:
No ale, aby tady zas to nebylo úplně sto na jednoho, tak za sebe říkám na rovinu, že spíš bych asi překousnul jednorázovou nevěru v podobě šuškání než vykouření až do konce![]()
, takže k ničemu víc nedošlo asi neni podstatný
![]()
A jaký je rozdíl proboha v šukačce a v orálu, teď myslím z pohledu nevěry?
@Meha píše:
Jo, tak to by mě taky zajímalo
Byli sme jako pár neustále spolu a to bylo O. K. Ve fabrice kde maká teď asi není tolik času na nějaký zálety, tak taky O. K. Ale to co bylo byl od začátku velkej problém, je strašný něco tušit a zároveň se toho bát a ono vás to nakonec úplněsrazí k zemi arozmete. Kde jsou v tu chvíli vzpomínky, plány a tužby v pr…li.
@Meha
právě že žádný, spíš mi to přijde horší a ona argumentuje tím, že nic víc než to, že ho vyblafla AŽ DO KONCE nebylo ![]()
@santus píše:
Byli sme jako pár neustále spolu a to bylo O. K. Ve fabrice kde maká teď asi není tolik času na nějaký zálety, tak taky O. K. Ale to co bylo byl od začátku velkej problém, je strašný něco tušit a zároveň se toho bát a ono vás to nakonec úplněsrazí k zemi arozmete. Kde jsou v tu chvíli vzpomínky, plány a tužby v pr…li.
Ale to přece také není normální, že jste byli pořád spolu.
Pokud je vztah založený na zdravých základech, tak k němu patří i určitá dávka důvěry.
Já rozhodně s manželem netrávím veškerý volný čas, ale nestíhám ho, nepodezírám, prostě mu VĚŘÍM.
@santus píše:
Těch 18 chlapů byl ten spouštěč k tý mí žárlivosti, ale nejhorší je, že to rosek vedoucí společně mě nasazovali parohy 4 měsíce a já doma nevědomky všechno připravoval pro mou ženušku, která spokojeně přijela domů a na dotaz jestli se v práci něco neděje jen podotkla že to už si on nikdy nedovolí…a dovolil.
Seš primitiv a pořádnej
![]()
Když bude chytrá, počká si až ty odejdeš do práce, pěkně se navoní, obleče a šup s nějakým frajerem ven. Nic nezjistíš. Všechno si bude mazat, v tvojí přítomnosti nebude žádná konverzace po sms. A věř že to tak funguje ![]()
Takže kecy o tom, že někdo v práci je hovadina na entou a může to vyplodit jen chorý mozek ![]()
Příspěvek upraven 11.01.15 v 15:08
@Catus píše:
Seš primitiv a pořádnej![]()
Když bude chytrá, počká si až ty odejdeš do práce, pěkně se navoní, obleče a šup s nějakým frajerem ven. Nic nezjistíš.
to je pravda, ale většina z vás ženských by taky nebyla nadšená, kdyby váš chlap měl dělat v pracovním kolektivu 18 dam a on
![]()
@Meha píše:
A jaký je rozdíl proboha v šukačce a v orálu, teď myslím z pohledu nevěry?
Oral je pro me intimnejsi.. to uz bych lip asi rozdychavala zasun bez niceho nez tohle..
Ale to nic nemeni na tom ze najit svyho chlapa v nasi posteli s jinou ze bych tu postel nepodpalila a v tom soku klidne i s obsahem.. kdybych mu ho „jen“ urvala tak muze mluvit o stesti ![]()
@Catus píše:
Seš primitiv a pořádnej![]()
Když bude chytrá, počká si až ty odejdeš do práce, pěkně se navoní, obleče a šup s nějakým frajerem ven. Nic nezjistíš. Všechno si bude mazat, v tvojí přítomnosti nebude žádná konverzace po sms. A věř že to tak funguje
Takže kecy o tom, že někdo v práci je hovadina na entou a může to vyplodit jen chorý mozekPříspěvek upraven 11.01.15 v 15:08
Tak zrovna tadle hovadina nám úplně změnila život a nemyslim že stoprocentně k lepšímu. Sama mě o tom řekla, protože jsem narazil na zdejší diskuze a poznal ji. Chtěl jsem všechno vědět, asi sem neměl tak naléhat, protože ke kýžené úlevě to stejně nedošlo, akorát jsme se několikrát zbytečně pohádali. Výsledek je stejnej jako kdybych nevěděl skoro nic. Z hlavy to nedostanu, takže děkuji alespoň za dnešní den, protože ta disuze mě dost pomohla a loučim se s vámi zase někdy až bude nějakej prů..r, nebo naopak něco se zdaří. čau čau santus
@Pesimista
bylo by to rychlé
,asi bych nešla s prvnim to zase ne ale zábrany bych teda neměla
. ale vim že nevěru bych nepřekousla takže by byla blbost něco udržovat když jen při pohledu na něj by se mě chtělo
, tak at si jde k milence ne, když spolu můžou spát tak i bydlet. nm by si manžel milenku asi nevzal, tady je pořád někdo doma
@santus tys taky nasazoval parohy tak v čem je problém
. nejlepší jít od sebe, stejně si věřit nebudete a ty každé raději dopředu řekni že věrný nejsi a at tě neseznamuje se svojí nej kamarádkou ![]()
No ale, aby tady zas to nebylo úplně sto na jednoho, tak za sebe říkám na rovinu, že spíš bych asi překousnul jednorázovou nevěru v podobě šuškání, než vykouření až do konce
, takže k ničemu víc nedošlo asi neni podstatný