Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@geilens píše:
Prvně on 2 jednorázovky, pak ona se šéfem
Pěkná famílie ![]()
@santus
Je hezký, že se snažíš zachránit rodinu…Držím palce, snad se to srovná. ![]()
@santus
trochu jsem to pročetla, ne teda všechno…ale kde se píše, že tvoje žena měla poměr se šéfem celé čtyři měsíce? Všude píše, že s ním nic neměla, že se snažil, ale nic. Tak proč pořád zmiňuješ, že tys jen jednorázovky, ona dlouhodobý vztah ![]()
@Catus píše:
@santus
trochu jsem to pročetla, ne teda všechno…ale kde se píše, že tvoje žena měla poměr se šéfem celé čtyři měsíce? Všude píše, že s ním nic neměla, že se snažil, ale nic. Tak proč pořád zmiňuješ, že tys jen jednorázovky, ona dlouhodobý vztah
Protože mě to sama doma řekla, že ji za dobu působení v jeho firme čas od času(myslim že spíš častěji) ji pozval na cigárko a prohodil u toho pár zbytečnejch plků(sama to někde psala) a běžně když ji potkal na pracovišti tak dostala (asi pracovní) pusu. Je to normál?
@Slečna Ferka píše:
@santus Asi tuším, kdo jsi. Za mě: dojdi si k doktorovi přes hlavu a prober to s tím. Pomůže Ti to překonat jinak než probíráním anatomických detailů, které bys pak ženě otloukal o hlavu nebo nevím co bys s tím dělal…Jinak nevěra je svinstvo, to je fakt, ale na druhou stranu, ničit kvůli zásunu vztah, kterej jinak funguje (pokud se teda máte rádi a chcete spolu s dětma být), to je podle mě ukvapenost.
Ten vztah mozno ‚inak‘ funguje, ale nici jeho. Dost by ma teda zaujimalo, ako moze fungovat vztah, ktory jedneho z protagonistov nici, ale budiz. Je teda prvorade nenicit vztah, alebo nenicit chlapa? Vsak ked sa ten vztah znici, tak to zase moze znicit tu zenu, a to by uz bolo sakra nefer, ze?
@santus píše:
Protože mě to sama doma řekla, že ji za dobu působení v jeho firme čas od času(myslim že spíš častěji) ji pozval na cigárko a prohodil u toho pár zbytečnejch plků(sama to někde psala) a běžně když ji potkal na pracovišti tak dostala (asi pracovní) pusu. Je to normál?
Mimo to dokonce jsem našel komentář, že je zamilovaná.
@santus píše:
Udělal sem to co sem asi udělat neměl, ale na obranu to byl pouze úlet, kdežto ona to s ním táhla 4 měsíce. Úlet bych možná skousával líp.
Neskousaval.
@santus píše:
No jo, ale to přece není vztah
Opravdu jsem nečetla všechno, takže to přesně nevím, ale nepsala náhodou jen, že ji přitahuje, ale neudělá to, protože doma všechno klape? To přece mluví v její dobro. Tak pokud spolu nespali, ani se nijak sexuálně nestýkali, tak přece neměla poměr, ne ![]()
Víš kolik chlapů to běžně v práci na ženskou zkusí, blbě kecají, občas se zkusí dotknout, ale to ještě neznamená, že ta žena je chce ![]()
Přečetla jsem diskuzi a nechápu o co ti jde. Buď už tvoje žena s tebou být nechce, což bych se ani divila a v tom případě se rozveďte nebo chce zůstat, tak hoď všechno za hlavu a pokračujte dál ve „zpokojeném“ vztahu. Hlavně si ale z hlavy vyžeň že tvoje nevěra je v pořádku a ta její je špatná. Špatné jsou obě.
@santus píše:
Už jen proto, že sem to samí udělal sám a bohužel né jednou, tak bych to asi líp pochopil. Takže neni ta jediná špatná to netvrdim, ale já sem prostě takovej pitomej detailista a eště k tomu nevěřící. Tak asi fakt nic jinýho než poradna a doktor pro mě jako východisko nevidim.
Nepochopil. Ziarlis. Ziarlis tak, ze to vyzaduje riesenie. Ja mam za to, ze takto ziarlia len ti, co maju maslo na hlave. Ty ho mas poriadne. Cely zivot sa bojis, ze je Tvoja zena ako Ty, a preto vysilujes. Teraz sa Ti potvrdilo ze si mal pravdu. Potvrdilo by sa Ti, ze si mal cely ten cas pravdu aj keby to bol len jednorazovy ulet. Tak ako sa citis v prave teraz, citil by si aj pri jednorazovom ulete. Pretoze si o nej myslis, ze je rovnaka ako Ty, a ze vyuzije kazdu prilezitost rovnako ako Ty.
@adgamka píše:
Tak spala s tím šéfem nebo nespala? To je docela podstatné.
ať to máme teda z první ruky
@santus píše:
Poradna zřejmě neklapne, protože moje žena má dle svého názoru vše vyřešené. Já k tomu Dr půjdu protože žárlim pořád a momentálně asi i víc. Manželka má novou práci, ale ve stejném městě jako byla ta osudová, takže když má víkendové směny, vozím ji do práce i z práce autem a to je samo sebou taky špatně, ona přece může přijed sama vlakem, ale cekala by skoro hodinu na nádraží a ta osudová firma se stále přítomným šéfem je hned naproti.Tak to bych se asi doma zbláznil, nonéé???
Ano, ziarlis viac, pretoze vies, a vzdy si vedel, ze vernym byt nezvladnes. No a kym si ju doteraz len podozrieval, ze je ako Ty, teraz v tom uz mas istotu.
Ja zase verim jej. Ze to uz ma vyriesene. Nie ze by som dala ruku do ohna ze uz bude verna, ale vidim vacsiu pravdepodobnost ze si najde niekoho ineho nez ze sa vrati do ‚osudnej firmy‘.
@Anonymní píše:
Tomu nevěřím ani náhodou. Nepochopil bys to líp. Můj manžel je nevěrník, podvedl mě opakovaně. A také má záchvaty žárlivosti. Je to šílený. Jednou mě k nevěře opravdu málem dohnal. Utnula jsem to včas, neodpustila bych to sama sobě. Ale kdo ví, co jednou přijde. I tak si můj manžel prostě nějakého mého milence vymyslel, udělal ze mně dě*vku před celou mou i jeho rodinou a nenechal si vysvětlit, že jsem ho nikdy nepodvedla. Dokud podvádí on, je to v pořádku. Ale kdybych já se na jiného jen podívala, je oheň na střeše. A tuším, že ty to budeš prožívat podobně
Takto ziarlia len kurevnici. Staci jedina ziarliva scena a mozes dat ruku do ohna za to, ze ON uz podviedol.
@Blackova.K píše:
ach jo, víš co zkus si fakt najít jiné bydlení. Jinak drahá asi nebude uplně v pořádku když ti vypravuje jakej byl chlap
A ještě taková mini rada, nevypisuj se tady. Ty jsi četl její komentáře, ona čte tvoje. To podle mě není dobrý.
Ona to mozno vypravovala v hadke… proste lietaju taniere, dojdu argumenty, tak este vysteknes ze milenec je aspon obdareny, alebo nejaku inu hovadinu.
Nie ze by to bolo spravne, ale clovek si obcas streli aj do vlastnej brany ![]()