Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
11.1.15 09:19

Santosi, tak pokud vím, tak Rozmary psala, že se s tebou chce definitivně rozejít a ptala se tu na nějaké detaily ohledně rozvodu.
Takže zřejmě jste se domluvili na tomto. Víš, já se jí vůbec nedivím, ono totíž žít s chorobným žárlivcem se prostě nedá a i sebevěrnější ženu stejně nakonec tou svojí nesnesitelností k nevěře dožene. Pokud vím, tak se chováš jako vůl, děláš jí přepadovky, kontroluješ všechno, počítač, telefon, jedeš na neurolu a zmlátil jsi jí.
Už jsem to psala i jí a tobě to píšu taky : chudáci vaše děti, měli byste se oba stydět za to, co si s vámi musí prožívat.
A čím dřív od sebe budete, tím lépe pro vás pro všechny, hlavně pro děti!!!

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 09:37
@káťa píše:
Santosi, tak pokud vím, tak Rozmary psala, že se s tebou chce definitivně rozejít a ptala se tu na nějaké detaily ohledně rozvodu.
Takže zřejmě jste se domluvili na tomto. Víš, já se jí vůbec nedivím, ono totíž žít s chorobným žárlivcem se prostě nedá a i sebevěrnější ženu stejně nakonec tou svojí nesnesitelností k nevěře dožene. Pokud vím, tak se chováš jako vůl, děláš jí přepadovky, kontroluješ všechno, počítač, telefon, jedeš na neurolu a zmlátil jsi jí.
Už jsem to psala i jí a tobě to píšu taky : chudáci vaše děti, měli byste se oba stydět za to, co si s vámi musí prožívat.
A čím dřív od sebe budete, tím lépe pro vás pro všechny, hlavně pro děti!!!

Svou ženu jsem nadlicky miloval a to byl ten problém. Snažil jsem se, aby vypadala co nejlépe a ono se to obrátilo proti mě. Snažili jsme se to vrátit oba, leč já to prostě z hlavy nedostanu. Nepochopim, že neulítla, ale takovou dobu to táhla s někym kdo ji mohl dělat tátu-fuj a já nevědomky chodil do práce, jezdil po nákupech a občas pomohl s domácností. Jsou věci, který bych možná věděl asi dřív než si na ně přijdu náhodně sám. To je asi to nejhorší co může bejt, když se bláhově snažíte žít společným životem a skutečnost je někde jinde a nevíte o tom.Zas tak špatný to mezi náma nebylo a jsem zastánce pravdy-minimálně jednou týdně jsem se ptal, zda je v práci všechno v poho. Prej bylo, ale jak pro koho.

• Citovat
  • Upravit
134
11.1.15 09:45

@santus pokud někoho miluješ, tak chceš být s ním, protože ti je vedle něho dobře, ale tvojí ženě je evidentně vedle tebe dost těžko. Jinak tvoje nadlidská láska to je fakt peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.1.15 09:47
@santus píše:
Svou ženu jsem nadlicky miloval a to byl ten problém. Snažil jsem se, aby vypadala co nejlépe a ono se to obrátilo proti mě. Snažili jsme se to vrátit oba, leč já to prostě z hlavy nedostanu. Nepochopim, že neulítla, ale takovou dobu to táhla s někym kdo ji mohl dělat tátu-fuj a já nevědomky chodil do práce, jezdil po nákupech a občas pomohl s domácností. Jsou věci, který bych možná věděl asi dřív než si na ně přijdu náhodně sám. To je asi to nejhorší co může bejt, když se bláhově snažíte žít společným životem a skutečnost je někde jinde a nevíte o tom.Zas tak špatný to mezi náma nebylo a jsem zastánce pravdy-minimálně jednou týdně jsem se ptal, zda je v práci všechno v poho. Prej bylo, ale jak pro koho.

Hele, ale ono u patologických žárlivců to tak je - že ruku v ruce s tou patologickou žárlivostí jde nadlidská láska k partnerovi.
Ono nezlob se na mě, ale žárlení u partnera, kontrolování, přepadovky, lustrace, agresivita a vyslýchání - to nemůže nikdo vydržet dlouhodobě, to nemůžeš mít své ženě za zlé.
Já bych vztah odpískala (stejně se nedokážeš chovat jinak) a vyhledala bych být tebou odbornou pomoc, aby ses toho mohl v příštím vztahu vyvarovat a zničit si ho stejně jako ten současný.

• Citovat
  • Upravit
170
11.1.15 09:53

@santus no chudák tvoje zena, tebe uz bych vykopla dávno..mit doma slidila, zarlivce a nevernika to je teda fakt vyhra. Nedivim se ze hledala utechu nekde jinde..bez se leclt a ji nech dychat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.1.15 09:54

@santus vy jste takový ublížený bolestínek…
k tomu vašemu - svou ženu jsem nadlidsky miloval - slyšel jste někdy o bezpodmínečné lásce?
Vy nemilujete - vy vyžadujete poslušnost a toužíte vlastnit.
Souhlasím s @káťa, svou ženu nechte jít a zapracujte na sobě, ať vám ten příští vztah vyjde lépe. Máte to ve svých rukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
11.1.15 09:57
@momi33 píše:
Kdybych se měla 2× dívat na manžela, jak mi zahýbá, tak bych mu to nejdřív vrátila stejně, tak, aby to viděl

Dobrej nápad. Aspoň by se pak nemusel ptát na ty detaily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
11.1.15 09:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
11.1.15 10:05

Jen pro doplnění a možná částečnou obhajobu.
Nikdy jsme si nežili nad poměry, manželka měla občas víkendové brigády žili jsme jak to šlo. V polovině srpna 2014 nastoupila na 4 hodiny do zaměstnání, kde na ní šéf po 14 dnech udělal nájezd po kterém se zbalila a odešla. Druhý den po omluvné SMS jela do práce znovu. 8.9.2014 jsem nastoupil na tři týdny do lázní, protože mám DIČ. Hned 9.9.2014 se opet šéf neudržel a po manželce vyjel, ale to už se jí líbilo. 12.9.2014 další románek tentokrát na dámských záchodkách, sice nebyla ochrana, ale bylo to jak sama píše „JO“. 16.9.2014 se romantika stupňovala a prej málem došlo na to co má žena nazívá zápichem a dodává, že už se schyluje a brzy k tomu dojde. A 26.9.2014 se v jiné diskuzi akutně ptá kde a jak dlouho trvá vyšetření krve na pohlavní choroby. Tvrdí že došlo jen k orálu a to toho 9.9. jinak prý nic. Co si o tom myslíte vy??? Je to všechno nalezený v diskuzích, tak bud vám všem psala pohádky, nebo nevim.

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.1.15 10:07
@santus píše:
Jen pro doplnění a možná částečnou obhajobu.
Nikdy jsme si nežili nad poměry, manželka měla občas víkendové brigády žili jsme jak to šlo. V polovině srpna 2014 nastoupila na 4 hodiny do zaměstnání, kde na ní šéf po 14 dnech udělal nájezd po kterém se zbalila a odešla. Druhý den po omluvné SMS jela do práce znovu. 8.9.2014 jsem nastoupil na tři týdny do lázní, protože mám DIČ. Hned 9.9.2014 se opet šéf neudržel a po manželce vyjel, ale to už se jí líbilo. 12.9.2014 další románek tentokrát na dámských záchodkách, sice nebyla ochrana, ale bylo to jak sama píše „JO“. 16.9.2014 se romantika stupňovala a prej málem došlo na to co má žena nazívá zápichem a dodává, že už se schyluje a brzy k tomu dojde. A 26.9.2014 se v jiné diskuzi akutně ptá kde a jak dlouho trvá vyšetření krve na pohlavní choroby. Tvrdí že došlo jen k orálu a to toho 9.9. jinak prý nic. Co si o tom myslíte vy??? Je to všechno nalezený v diskuzích, tak bud vám všem psala pohádky, nebo nevim.

A co získáš nějakým slíděním???
Nech jí být.
Pokud jí nadlidsky miluješ, jak píšeš, tak jí nech jít. Věř mi, že to je to nejlepší, co pro ní můžeš udělat.

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 10:08

A takhle strašně jsem začal žárlit až když nastoupila do té osudné práce, i když jsem ji prosil ať tam nenastupuje.

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 10:10
@káťa píše:
A co získáš nějakým slíděním???
Nech jí být.
Pokud jí nadlidsky miluješ, jak píšeš, tak jí nech jít. Věř mi, že to je to nejlepší, co pro ní můžeš udělat.

S ní bych se naučil žít, ale jde mě hlavně o děti.

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.1.15 10:11

Nezjišťuj, nenadávej jí, nemlať, nevyslýchej, nedělej dusno…prostě jí nech jít.
To by bylo projevem nadliské lásky. ;)

• Citovat
  • Upravit
26270
11.1.15 10:14

@santus kdyby vám šlo o děti, tak se nechováte tak, jak tu prezentujete…
Možná by bylo fajn si najít vedlejšák - nějakou hodně fyzicky náročnou práci, abyste neměl čas vymýšlet, jaká je manželka mrcha a jak vám ublížila…
Když je to taková strašná mrcha, tak si domluvte pravidla ohledně dětí a rychle od ní pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.1.15 10:17

https://www.emimino.cz/…vodu-214076/

tahle diskuse vaší zoufalé ženy mluví za vše

Já být jí, tak už s vámi Santusi dávno nebydlím, nechtěla bych dopadnout, jako Simona Monyová. Jste regulérní blázen a jediná má rada pro vás je vyhledat odbornou pomoc!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky