Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženy pomoc…jak poznáte,že je vám chlap nevěrnej?Jsem s přítelem 4 roky,teď máme 8 měsíčního syna.Nikdy mi přítel nedal jedinou záminku,abych ho byť jen trochu podezírala z nevěry,ani nejsem žárlivá,jak to ve spoustě případů bývá..Poslední dobou už jsem ale začínala mít pochybnosti,doma chodí zarostlej jak křovák,ale sotva má jít po víkendu do práce (dělá kuchaře) ,tak se holí-to mi přišlo divný,ale teda včera když přišel z práce,tak se svlíkal do sprchy a já zírám a on má na zádech cucáka,tak sem na něj okamžitě vystartovala,co to tam má a on že prej modřinu!!!Je fakt že to bylo takový větší,ale podle mě prostě cucák,tak jsem mu řekla,ať se okamžitě zpakuje a táhne mi z očí-měla jsem tmu,tak já se mu doma staram o děcko a on se bude někde kurvit?!?!? On to samozřejmě popírá,ale já fakt nevim-tvrdí,že je to modřina,ale od čeho si uděláte modřinu na zádech,ještě tak strašně podobnou cucáku…POMOC,co mám dělat???Máte s nevěrou zkušenosti??Jsem zoufalá,celej den brečim…
A když jsi na něj takhle vystartovala, tak jak se zachoval? (Třeba je to fakt jen modřina a holí se, protože už mu ty viousy vadí - můj chlap se taky holí jen když jde do práce a doma chodí zarostlý…)
No já nevím, ale holení ti podle mě nic moc neřekne, a cucák na zádech? Nevím teda, kde přesně je, ale představa, jak se tvoří cucák na zádech, mi připadá fakt divná…
Asi se toho za posední dobu nashromáždilo víc, že? Není jen ta „modřina“ . Ta byla jen takový ten spouštěč. Problém s důvěrou je ten, že jak je jednou nalomená špatně se to vrací zpátky. Být tebou chtěla bych vědět na čem jsem. Ovšem jak to zjistit, neurazit - pokud to opravdu nic není, a nedělat ze sebe hysterku, to neporadím. Ale pokud na to někdo máte fintu sem s tím. Zatím ovšem žádný důkaz nemáš (mimochodem můj se holí jen jednou za týden v pondělí ráno když jde do práce). Tak utři slzičky a pokud ti to nedá spát zkus zapátrat.
Zrovna včera jsem manželovi vyčetla, že od té doby, co jsem těhu, se holí téměř každý den, když před tím se holil až když jsem řvala nebo už mu to bylo nepříjemný. Sex totiž za těhu je u nás vzácnost, tak jsem si to hned spojila s nevěrou. Nicméně tvůj muž se holí nejspíš proto, že dělá kuchaře a ti musí splňovat nějaké hygienické požadavky ne? Moje mamka dělala v potravinářství a musela mít zakrytý vlasy. Nicméně modřina na zádech se udělá snadno, můžeš do něčeho narazit apod. Jinak si nedovedu představit, jak bych dělala manželovi cucáka na zádech:-)) Možná mu ho udělal nějaký milenec, ten by k němu přístup zezadu měl častější než nějaká milenka ![]()
Heled pochybuju že by mu milenka dělala cucáka na zádech, od toho jsou jiná místa. Co se týká holení tak myslím, že to může mít jako rutinu. Např u nás se dětem v neděli stríhají nehty a čistí uši. On to může mít taky tak. Potom ho to třeba i bolí. Asi si vyjela zbytečně, a co se týká modřiny na zádech mohl do něčeho nacouvat nebo se bouchnout. U mé šikovnosti bych se nedivila na modráka na zádech. I když by byl červený, tak je asi čerstvý ne?
Anonymní píše: Ženy pomoc…jak poznáte,že je vám chlap nevěrnej?Jsem s přítelem 4 roky,teď máme 8 měsíčního syna.Nikdy mi přítel nedal jedinou záminku,abych ho byť jen trochu podezírala z nevěry,ani nejsem žárlivá,jak to ve spoustě případů bývá..Poslední dobou už jsem ale začínala mít pochybnosti,doma chodí zarostlej jak křovák,ale sotva má jít po víkendu do práce (dělá kuchaře) ,tak se holí-to mi přišlo divný,ale teda včera když přišel z práce,tak se svlíkal do sprchy a já zírám a on má na zádech cucáka,tak sem na něj okamžitě vystartovala,co to tam má a on že prej modřinu!!!Je fakt že to bylo takový větší,ale podle mě prostě cucák,tak jsem mu řekla,ať se okamžitě zpakuje a táhne mi z očí-měla jsem tmu,tak já se mu doma staram o děcko a on se bude někde kurvit?!?!? On to samozřejmě popírá,ale já fakt nevim-tvrdí,že je to modřina,ale od čeho si uděláte modřinu na zádech,ještě tak strašně podobnou cucáku…POMOC,co mám dělat???Máte s nevěrou zkušenosti??Jsem zoufalá,celej den brečim…
hele a co když mu křivdíš???
Ahoj všechny,
tak bohužel i mě se už týká partnerova nevěra a nevím co bude dál. Jsme spolu skoro 9 let a já jsem v 5. měsíci. Zhruba měsíc zpátky jsem začla mít podezření (začal si brát mobil i na záchod, najednou začal jezdit za kamarádem, za kterým nikdy nejezdil)a o víkendu se mi to potvrdilo. Tvrdil mi, že jde za kamarádem na kafe, ale přišla mu sms od ní, že má přijet později jestli chce. Tak jsem na něj uhodila, nepřiznal to na rovinu, ale něco tam bylo. Řekla jsem mu, že nechci vědět kdo to je, co s ní měl a jsem ochotna (už kvůli malé) na to zapomenout, pod podmínkou, že to ukončí, a ať si vybere buď mi nebo ona. Řekl mi, že chce zůstat s námi, a že to skončí. Je to už asi 4 dny a když se ho zeptám, tak mi tvrdí, že to opravdu skončil. Je fakt, že chování vůči mě se nezměnilo, je pořád stejný a teď bych řekla, že možná ještě všímavější. Nevím jestli mu mám věřit, že to opravdu ukončil a co jestli to ještě vytahovat nebo na to zkusit zapomenout a zkusit mu znova věřit. Teď jsem na víkend odjela k rodičům, tak uvidíme.
Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala, ale potřebovala jsem to ze sebe dostat. Děkuji
Je to těžká situace a těžko v tom radit.Já zažila neco podobného,ale nebyla jsem tehu.Přítel se přiznal,že se zamiloval,ale sex prý žádný nebyl.Navíc jezdil na týden do penzionu(je kuchař) a ona tam dělala brigadu.Odpustila jsem mu,ale musím se přiznat,že i tedka mě občas hloda cervik.Snad bych mu snáze odpustila jednorazovi sex než zamilovaní.Každý vztah je jiný.S mimcem to musí být ještě tezsi.Každopádně držím palecky ať vse dobře dopadne pro vás všechny.
no ja bych na vikend k rodicum urcite nejela,porad bych na to musela myslet,co asi prave dela a kde je ty myslenky by me nicily kazdou minutu......ale kazda jsme jina…proc nejel s tebou?
Nemohl jet se mnou kvůli práci. Je fakt, že mi tvrdí, že mu ona nestojí za ztrátu rodiny, tak uvidíme. Snad se vzpamatuje. Aspoň jsem si pročistila hlavu a urovnala myšlenky. Dnes pro mě přijede a uvidíme co bude. Chci mu zase věřit ale vím, že to bude těžké. Snad bude zase konečně lépe
ahoj, bohužel ti nemohu poradit, jako asi nikdo. Jsou situace , kdy člověk přesně ví , co má dělat, ale udělat to nedokáže. Ale možná ti pomůže, že nejsi sama, co se nedokážeš k ničemu radikálnímu rozhoupat. Mám taky problém, manžel je zcela v područí manažerky PR jednoho nejmenovaného knižního nakladatelství. Nejde o sex a intimnosti(jejich). Paní si s ním jen hraje, píše mu sms , kdykoliv ji napadne, víkendy neuznává, posmívá se naší životní úrovni (jsme na úrovni její ukrajinské uklízečky). Vím dobře, že manžel je vlastně chudák, když ve 46 letech se nechá okouzlit podstatně starší, finančně zajímavou paní. Teď vím, že ho musím vytěsnit z mysli. Snažím, se na tom usilovně pracovat. Ale je to děsné, když vím, že veškeré naše problémy a intimnosti vykládal té skvělé dámě, co ze všeho měla úžasnou bžundu. Nepotřebuji popradit, co s ním, vím to, jen nevím , kdy to zvládnu. Spíš potřebuji poradit, jak bránit svou mysl před arogancí rádoby bohatých a úspěšných. Na rovinu, nejvíce, ze všeho mě štve, když řekla, že auto co jsem si koupila chce koupit své ukrajinské uklízečce, ať pošle informace (tím myslím toho zatím stále mého blba), kde ho objednat
Páni, to je ale velmi zajimavý názor a pohled…má to něco do sebe…je pravda, že když začnu žárlit a má to podstatněný důvod, říkám si vždy, že přeci chlapa neopustím proto, ž je od přírody na ženský a že ho přitahujou…nikdo z nás neovlivníme, koho nám osud přinese do cesty a je fakt, že pokud to nenarušuje vztah a nejsouv tom city, tak se to snad i dá překousnout, pokud na to člověk má povahu…navíc v tomhle případě platí, co oči nevidí srdce nebolí, já jsem ale jiná, chci vše vědět, tak slídím a pak se trápím, přijde mi totiž nefér, že si může případně užívat jen ten chlap a já nesmím, ptž je to prý nepatřičné, pokud ho miluji
Davmi, no jo, to je hnus ten přístup užívání si, to sprostá nevěra z nízkejch pohnutek… pak si z toho udělaj životní filozofii, posháněj si pár podobných „užívačů života“, aby se utvrdili ve svý pravdě, ale neuvědomujou si, že stále a pořád je jediná normální věrnost a že i kdyby si sehnali milion přívrženců, že jsou v nepravdě oni
, takže radim tyhle užívače, i když jich je fůra, nebrat jako normál, protože jsou abnormál 
třeba moderní sexuologie je vlastně nemravný zneužívání těla právě v duchu tohoto principu - ty jejich sexuologické rady o nevěře a užívání si rozkoší života - a upřímná láska se jim tam skrývá někde na posledním místě - ono ale logicky na užívače dojde, jednoho dne vypoví jim službu tělo a přestanou mít schopnost konzumovat ty životní slasti, a pak se po té lásce začnou ptát…
byl výstižný příběh v televizi na téma „Trapasy“, jak to pak vypadá, když jsou si za zády nevěrní a berou to jako součást životního stylu - člověk pak nechápe, proč teda spolu vůbec vlastně jsou - prostě že uzavřeli společenskou finanční smlouvu asi…no fuj
P.