Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
16.6.08 18:13

No tak holky…nebuďte zlé. :?

Příspěvek upraven 11.01.15 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
16.6.08 18:20

Koukám že tady se sešly samé světice , co :?: ,
Tak si tu větu milá anonimní, o božích mlýnech hezky zapamatuj. Ono totiž opravdu na každýho jednou dojde. Soudit druhý je to nejjednodušší, to si každej moc rád při:,–(í.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.08 18:25

Pusiku - jako nezlob se na me, ale psat tady prispevek o tom jak jsem nestastna, ze mi byl manzel neverny a sama mu udelat to samy (ne-li horsi, protoze dotycna nevedela, s kym vlastne je nebo neni tehotna), to je hodne velky pokrytectvi, nemyslis?

To jako ted ji mam litovat jaky je chudak, kdyz vidim, co sama vyvadi? To bych musela byt fakt padla na hlavu.

Martino - zamysli se nad sebou. Nejsi svata ty ani tvuj manzel. Myslim, ze si muzete podat ruce a zit spolu stastne dal. Jste totiz oba dva stejni!

• Citovat
  • Upravit
3787
16.6.08 18:33

A Slečna Anonymní má svatozář nad hlavou, ve všem se rozhoduje správně a nikdy v životě neudělala chybu… Proč je tedy anonymní? :twisted: :? :nevim:
A k tomu všemu má spoustu času, když si dala tu práci, aby vyhledala 3 roky starou diskusi 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
16.6.08 19:16

Děvčátka,jsem zpátky z venku…

GABIKO:já se netvářím,že jakýkoliv vztah nemá cenu,to jsem natvrdila,tady se bavíme o nevěře,ne o vztahu,ne?

ANONYMNÍ P.: :lol: :lol: nenapsala jsem,že bych jeho nevěru nechtěla vědět…napsala jsem uplně něco jiného,prosím čti lépe.Napsala jsem,jestli mi byl partner nevěrný,udělal to tak,že jsem se to dodnes nedozvěděla,což je určitě lepší.

TINUVIEN:svatá určitě nejsem.Uletí jednou,uletí i podruhý,potřetí.Nechápu proč by měl ulítávat.To co měl s tou slečnou na tom uletu nemá se mnou v posteli?Nebo je v něčem jiném než já,když šlo jen o sex na jednu noc?To samé platí u mě pro chlapa.Je stejný jako ten,co na mě čeká doma.Jediné co je u obou pohlaví jiné je obličej.A kvůli hezkému obličeji bych nešla s jiným chlapem do postele.A neboj,není mi 13 let,stojím nohama pevně na zemi na to,abych si nechala zamotat hlavu.

Svého partnera si vážím,je to skvělý manžel,táta,kamarád a nechápu proč bych měla ulítávat někde jinde.

Tady je spíš problém ten,že v dnešní době asi nechápete,nebo nevěříte,že člověk dokáže být věrný a milovat jen jednoho partnera.Asi tak…podle sebe,soudím tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
16.6.08 19:25

Já nemám ráda nevěru, ale nemůžu 100% říct jak bych se zachovala, kdybych v té situaci byla. Takže asi co oči nevidí, to srdce nebolí. Ale zajímalo by mě co je to za divnou ženskou ta skorošvagrová. Dělat takové zmatky v rodině a ještě se s tím chlubit. Zajímalo by mě, proč to vlastně prozradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
16.6.08 22:11

Jaruno - prostě neznáš, nechceš znát, nepochopíš…mimochodem mi taky není 13 a z manželem jsme spolu 7 let. U úletu nebo nevěry vůbec nejde o to, co máš doma v posteli, nejde ani o to, jak úžasný je ten, koho momentálně máš. Prostě třeba najednou cítíš něco, ani sama nevíš co k někomu, kdo není tvůj partner… se asi moc při večeru rozepisuju. Prostě mi vadí, když někdo moralizuje o něčem, o čem nemá moc páru.

Příspěvek upraven 11.01.15 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
16.6.08 22:16

No jo, já taky nemusím černo-bílé názory. A už vůbec ne striktní postoje notabene po netu. Ale zase takovou životní vyhraněnost závidím. Asi se pak žije líp… ovšem možná jen dotyčnému ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.08 22:25

Tak ja jsem ten anonym, co vystrachal na chudaka Martinu jeji minulost.
Verte nebo ne, ja si ji jen proste pamatovala. Jeji nick, kdyz to tenkrat psala, jmenuje se totiz stejne jako ja. Jinak by me samozrejme vubec nenapadlo neco takoveho hledat. Takze kdyz jsem dnes cetla, co se ji chudakovi prihodilo, musela jsem se fakt smat.

Naprosto souhlasim s Jarunou. Citim to stejne jak ona.

Netvrdim, ze pokud mi bude pritel neverny, 100% je konec i se vztahem. Zalezi na spouste okolnosti, na to se proste neda jednoznacne odpovedet. Ale vim jiste, ze urcite mu za to jeste nepoplacam po ramenou jaky je kabrnak, coz mam z nekterych prispevku pocit, by nektere z vas nejradsi udelaly.

Na neveru mame kazdy jiny meritko, to je naprosto v poradku. Ale tento konkretni pripad je trosku jiny tim, ze vime, ze ani sama „podvedena“ neni tak docela svata a ublizena jak tu pise. Ja bych to prala vsem nevernikum - aby se jim stalo to same, co oni delaji. Presne jak se to stalo ten Martine. Zivot ji nastavil zrcadlo. :-)

neprihlasena Martina.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.08 07:50
Jaruna píše:
ANONYMNÍ P.: :lol: :lol: nenapsala jsem,že bych jeho nevěru nechtěla vědět…napsala jsem uplně něco jiného,prosím čti lépe.Napsala jsem,jestli mi byl partner nevěrný,udělal to tak,že jsem se to dodnes nedozvěděla,což je určitě lepší.

tak to je prašť jak uhoď :-)

Jéje, klid, holky, Martina třeba mezitím od roku 2005 prodělala hnutí mysli a už chtěla bejt opravdu věrná, ne že by to měla na denním pořádku jako tenkrát, tak tři roky stará věc se nemá vytahovat - ale je to zajimavý, že pak Martino nemáš pochopení k poklesku druhého, zvlášť vůči němuž jsi byla taková. To se kvůli tomu neužírej a odpusť mu, vzpoměň si na svý mládí, třeba máš manžela též ještě v pubertě :-). Možná se mu samotnýmu ze sebe udělalo blbě a už to též nebude opakovat. Hlavně mysli na miminko a na to hezký mezi váma.

P.

• Citovat
  • Upravit
5255
17.6.08 08:33

Tak na tvém místě bych asi odpustila.Jinak já možná bohužel patřím do skupiny,která nevěru nezvládne,tím myslím,že kdybych se dozvěděla,že mi byl partner nevěrný,tak bych to asi nevydýchala,nemyslím,že bych hned balila kufry,zvlášť kdybych věděla,že o nic nešlo,ale asi bych neuměla odpustit,ten pocit,že „skákal“ po nějaké jiné.Nevím,na to mám asi moc citlivou povahu,pořád si prostě myslím,že nejsme zvířata,co lítají za každou hárající fenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.08 10:19

Davmi, máme jednoho známého, co je hrozně nabitej energií. On je hrozně zodpovědnej a šikovnej, rodina nadevše. Ale nezvládá své hormony, neustále se mu plašej a nemůže se kloudně ani soustředit na práci. První žena se s ním rozvedla. Teď má druhou ženu, která tak horkokrevná asi není, a on, aby vydržel ten svůj neklid, tak se myslím občas schází se vyventilovat s jednou „kamarádkou“, která je na tom doma podobně. Nechce právě určitě bořit rodinu, tak si se svýma problémama hormonálního původu poradil takto divně - no ale když to jinak neumí?

Já vím, že je to hnusný a pro mě též nepochopitelný, ale pořád mi to připadá lepší, než aby tejral svou ženu, aby mu sloužila jako sexuální otrokyně. On je na ni hodnej a má ji rád, a řekla bych, že tu nevěru dělá právě kvůli jejímu dobru a dobru jejich děcka.

Teď si vem, že kdyby se to dozvěděla a neodpustila mu, tak by přišla o hodného muže. Tak já nevim - co je lepší - lpět na partnerově absolutní věrnosti, a nebo na soudržnosti rodiny?

Jinak teda je pěkně hnusná nevěra za účelem zpestření milostného života. To je hnus, ale o tom tady snad řeč není, o nějakém páření opic. Tady se spíš snad řeší, když se sejdou dva, mají k sobě dobrou vůli udržet vztah, ale vyskytne se nějaký problém mezi nimi, nebo orzdíl, že se ten jeden zakouká jinde, zhřeší, ale pak toho lituje a určitě nechce bořit rodinu. Někdo rád upřímnost, někdo spíš se radši nic dozvědět nechce.

Já bychs e přimlouvala, aby se dělala radši prevence před nevěrami. Aby si partneři spolu otevřeně komunikovali a svoje problémy snažili překonávat spolu - a nemuseli se utíkat do náruče jiného.

P.

• Citovat
  • Upravit
5255
17.6.08 12:46

anonymní P :lol: :
Já mám taky takového kamaráda,jenže ten to zase dělá proto,že mu to jednou prošlo a přítelkyně se nic nedozvěděla,tak to vyzkoušel ještě několikrát,taky pořád mele něco o tom,že co oči nevidí,srdce nebolí,žiješ jen jednou,tak si užívejme apod.-jenže já mám právě pocit,že jak píšeš,lidi spolu neumí komunikovat,tak hups hned do náruče někomu jinému a je to přece úplně normální ti ještě řeknou,však nejsme monogamní.Takže nakonec to dopadne tak,že v téhle společnosti budou „divní“ ti,co jsou věrní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
17.6.08 13:17

4etla jsem jen pár prvních komentů, ale v první řadě bych byla nas*** na tu slečnu/paní nevěrnici která mi to řekla. … copak ona se s tím nedokázala vyrovnat? To musela kazit normálně fungující šťastný vztah, byť v něm byla jistá nevědomost?Na alkohol něco svádět, je dle mého ubohé, když se neumí chovat ať nechlastá.
No manželovi bych řekla že o tom vím, a víc to neřešila … myslím že to byl prostě jen okamžik, který pro něj nic neznamenal, a je s vámi a tobě se nic nemění.
Vím že to bolí … a určitě to přebolí …

mimo mísu - znám pěknou „poučku“ od babičky - když čuba nedá pes nebere. ?Myslím že je na tom něco pravdy … kdyby se slečny/paní našim manželům a přítelům nepodvolovali, nepodbízeli a pod. tak by se naši partneři k nevěře neuchýlili bo by neměli příležitost.Ale to je kdyby …

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.08 13:24

kočky, já jsem monogamní a věrná, přesto máme uplně stejná „pravidla“ jaká popisovala marie. jsme spolu 11 let a za tu dobu jsem muže nikdy nepodvedla. on toto pravidlo využil jednou a to ještě „akci“ nedotáhl do konce. budete se divit, ale jsem si ve vztahu tak jistá sama sebou, že náhodnou nevěru svého muže vnímám jako JEHO problém.
abychom si rozumněly, tak pod pojmem „náhodná nevěra“ si nepředstavuju to, že manžílek nahání cizí slečny pokaždé když si přihne alkoholu - to není náhodná nevěra, ale notorické sukničkářství-a to by mi už vadilo.

rozhodně bych neřešila mužovu náhodnou nevěru scénou, odchodem, slzama a výčitkama.
a pokud bych měla sama „máslo na hlavě“, tak není o čem diskutovat - prostě bych to přešla, snad bych byla trošku opatrnější a ostražitější - přece jen pokud mám doma sukničkáře, je to něco jiného než náhodně ulétnuvší manžel :-)

elda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí