Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
11.1.15 10:18

Santus: S těma „detailama“ tě chápu, já to měl před pár lety podobné. Nezajímaly mě pí. oviny typu: „Bylo to zepředu nebo zezadu?“ nebo „A měl ho většího než já?“ :mrgreen:, ale kde to bylo, jak k tomu došlo, a tak - prostě jsem chtěl zamezit tomu, aby se to opakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 10:23
@santus píše:
Jen pro doplnění a možná částečnou obhajobu.
Nikdy jsme si nežili nad poměry, manželka měla občas víkendové brigády žili jsme jak to šlo. V polovině srpna 2014 nastoupila na 4 hodiny do zaměstnání, kde na ní šéf po 14 dnech udělal nájezd po kterém se zbalila a odešla. Druhý den po omluvné SMS jela do práce znovu. 8.9.2014 jsem nastoupil na tři týdny do lázní, protože mám DIČ. Hned 9.9.2014 se opet šéf neudržel a po manželce vyjel, ale to už se jí líbilo. 12.9.2014 další románek tentokrát na dámských záchodkách, sice nebyla ochrana, ale bylo to jak sama píše „JO“. 16.9.2014 se romantika stupňovala a prej málem došlo na to co má žena nazívá zápichem a dodává, že už se schyluje a brzy k tomu dojde. A 26.9.2014 se v jiné diskuzi akutně ptá kde a jak dlouho trvá vyšetření krve na pohlavní choroby. Tvrdí že došlo jen k orálu a to toho 9.9. jinak prý nic. Co si o tom myslíte vy??? Je to všechno nalezený v diskuzích, tak bud vám všem psala pohádky, nebo nevim.

Sorry, ale jste oba blázni. Ty větší. Běž k psychologovi a neustále neomlouvej svoje jednání, kecama typu: ASI jsem to neměl dělat, ZŘEJMĚ mladej a blbej, přijmi ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ CHOVÁNÍ PROBOHA :cert: To jsou vážně kecy, bože.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.1.15 10:46

@santus
Tak udělej gesto a nech se hospitalizovat DOBROVOLNĚ na psychiatrii. Pokud opravdu stojíš o zachování vztahu a máš termín na ambulanci až za tak dlouho, tak běž a nech se léčit na oddělení. Ty máš evidentní problém, omlouváš si ho, lituješ se a šmíruješ.
To není chování chlapa, ale nuly, která se chce hojit na vlastní rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
11.1.15 10:50
@Malaga píše:
@santus kdyby vám šlo o děti, tak se nechováte tak, jak tu prezentujete…
Možná by bylo fajn si najít vedlejšák - nějakou hodně fyzicky náročnou práci, abyste neměl čas vymýšlet, jaká je manželka mrcha a jak vám ublížila…
Když je to taková strašná mrcha, tak si domluvte pravidla ohledně dětí a rychle od ní pryč.

Domluvit se můžem, ale sem regulérní magor tak tady můžu všem napsat, že už sice nemůžu mít fizický kontakt(postelový) se svou ženou, ale přes to přezevšechno ji miluju a nechci žít bez ní.

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 10:52
@Catus píše:
@santus
Tak udělej gesto a nech se hospitalizovat DOBROVOLNĚ na psychiatrii. Pokud opravdu stojíš o zachování vztahu a máš termín na ambulanci až za tak dlouho, tak běž a nech se léčit na oddělení. Ty máš evidentní problém, omlouváš si ho, lituješ se a šmíruješ.
To není chování chlapa, ale nuly, která se chce hojit na vlastní rodině.

Opakuji, že jsem to nedělal, alespon né v takové míře. Všechno se pokazilo až tím blbim zaměstnáním.

• Citovat
  • Upravit
4620
11.1.15 10:55

Promiň, ale to se nedá číst. Já byl sice nevěrnej, ale míň :zed: - není žádné míň, tvoji ženu to bolelo stejně jako teď tebe (a dokonce dvakrát) a přenesla se přes to.
Ale já byl mladej a blbej? Proboha, to má být jako výmluva???
Opravdu do toho taháš i děti a manželčiny rodiče, jak píše tvoje žena v jiné diskuzi? Pokud ano tak je to na :poblion:
Co bys měl udělat? Nech ji dýchat, dej jí prostor (viz ježdění pro ni do práce), najdi si nějaké přechodný azyl a nech sebe i ženu chvíli v klidu, rozmyslíte si, co chcete a co jste ochotní pro to udělat, určitě jdi k tomu doktorovi a pak si prostě řeknete co dál…

Já na místě tvé ženy bych utekla a nikdy tě nechtěla vidět, protože tím jak tu situaci (ne)zvládáš, jak se svým chováním ponižuješ, stalkujes atd. bys ve mě zabil poslední zbytky respektu k tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.1.15 10:57
@santus píše:
Opakuji, že jsem to nedělal, alespon né v takové míře.

Takže dělal. Tohle není normální ani v menší míře. To není láska, ale touha vlastnit!
Viz citace tvé ženy
Víš co je největší průser, že už nemám nikoho, nemám vůbec žádný kamarády, kamarádky, od všech mě odříznul, chtěl žít jen se mnou. Mám otce a bráchu, od kterých jsem se neodřízla i když snaha byla, teď mě u nich postavil do toho nejlepšího světla, takže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.1.15 11:04
@santus píše:
Domluvit se můžem, ale sem regulérní magor tak tady můžu všem napsat, že už sice nemůžu mít fizický kontakt(postelový) se svou ženou, ale přes to přezevšechno ji miluju a nechci žít bez ní.

Jestli jí milujete - tak jí necháte jít.
To, že bez ní nechcete žít - zase sobecky stavíte dopopředí své zájmy.
Píšete, že jste regulérní magor - proč by vaše žena (nebo jakákoliv jiná) měla chtít s vámi sdílet svůj život?
To přece po nikom nemůžete chtít, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
11.1.15 11:07

Ešte poslední vstřícná gesta kterých je už bohužel pomálu, jsou ta, že se tady v naprostý pohodě střídáme u compu a oba napjatě čekáme, co komu kdo napíše. Vycházim z toho asi určitě hůř, ale ono to u nás taky nebylo tak strašný, zas tak hroznej jak myšlenky popouštějí po přečtení manželčiných diskuzí, jsem fakt nebyl.

• Citovat
  • Upravit
4620
11.1.15 11:09
@santus píše:
Ešte poslední vstřícná gesta kterých je už bohužel pomálu, jsou ta, že se tady v naprostý pohodě střídáme u compu a oba napjatě čekáme, co komu kdo napíše. Vycházim z toho asi určitě hůř, ale ono to u nás taky nebylo tak strašný, zas tak hroznej jak myšlenky popouštějí po přečtení manželčiných diskuzí, jsem fakt nebyl.

Co znamená „zas tak hroznej sem nebyl?“ Co je pravda a co ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.1.15 11:12
@santus píše:
Opakuji, že jsem to nedělal, alespon né v takové míře. Všechno se pokazilo až tím blbim zaměstnáním.

Myslím, že napadení vlastní ženy, noční blouznění po domě a stihomam je dostatečný důvod, pro který by tě tam nechali. Jsou i otevřená oddělení, ale musíš souhlasit s léčbou.
A pokazilo se to tvojí nemocí. je jedno kde by pracovala, vždycky by tě to dostihlo.
Takže opakuji, pokud opravdu chceš svoji nemoc léčit, nečekej a konej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
santus
11.1.15 11:12
@Malaga píše:
Jestli jí milujete - tak jí necháte jít.
To, že bez ní nechcete žít - zase sobecky stavíte dopopředí své zájmy.
Píšete, že jste regulérní magor - proč by vaše žena (nebo jakákoliv jiná) měla chtít s vámi sdílet svůj život?
To přece po nikom nemůžete chtít, ne?

Toho magora ze mě děláte tady po těch diskuzích. Doma ji nedržim a odstěhovat se může, ale důvod proč to momentálně nejde popisuje u sebe. Že s ní chci žít, není sobecký zájem, ale skrytá touha.

• Citovat
  • Upravit
santus
11.1.15 11:16
@geilens píše:
Co znamená „zas tak hroznej sem nebyl?“ Co je pravda a co ne?

Podíval bych se na nějaké diskuze mé manželky z dob kdy byla ještě nezaměstnaná. Zas tolik špíny tam na mě neni. Žili jsme opravdu v rámci možností spokojeně.

• Citovat
  • Upravit
19609
11.1.15 11:16
@santus píše:
Toho magora ze mě děláte tady po těch diskuzích. Doma ji nedržim a odstěhovat se může, ale důvod proč to momentálně nejde popisuje u sebe. Že s ní chci žít, není sobecký zájem, ale skrytá touha.

Skrytá touha kontrolovat, vlastnit :roll:
Víš já nesnáším typ lidí, kteří pokud necítí bezmeznou lásku partnera, jsou schopni čehokoliv. Co bys dělal kdyby smrtelně onemocnělo vaše dítě? oběsil by ses, protože TY bys to už nezvládal?
Proboha, dej se dohromady, protože takhle tě už nikdy tvoje žena milovat nebude, a bohužel ani žádná jiná. Dětem se zprotivíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.1.15 11:18
@santus píše:
Podíval bych se na nějaké diskuze mé manželky z dob kdy byla ještě nezaměstnaná. Zas tolik špíny tam na mě neni. Žili jsme opravdu v rámci možností spokojeně.

Já se neptám tvé ženy, já se ptám tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria