Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@santus píše:
Slepej a blbej
Ty si nevidel ked si spal s inou nez s vlastou zenou? Tak to mas pravdu, si totalne blbej, ked si ju ani po hmatu nepoznal ![]()
@santus
a kde je to vysvětleno od Tebe? tady v tomto vláknu? kouknu, zdůvodnění sexu s její kamarádkou ve vaší posteli, mě docela zajímá
![]()
@káťa píše:
Fuj - a ty bys s tímhle individuem chtěla něco rovnat??? Chtěla bys s ním mít vztah ty sama???
Jestli je pravda, že proběhl orální sex na pracovišti
Tak já bych asi nechtěla mít vztah ani s ní ![]()
Pracovnici už maj novouyale nevim jestli taky tak atraktivní a vstřícnou jako byla moje žena, tak kdyby nějaká měla zájem?
firma: ELPLAST Přelouč
velký šéf: TOMČÍK PETR
Ale pozor u něj nevíte co čekat, spočátku hrrr a potom vás nechá pěkně vycukat.
@santus píše:
Nedostávala jen pusi, taky je to dobrá kuřačka a polikačka.
Sorry ale ty jsi dobytek.
Pokud ji doopravdy milujes, nech ji byt a odejdi. To je to nejlepsi co pro ni a sve deti muzes udelat
@santus píše:
Pracovnici už maj novouyale nevim jestli taky tak atraktivní a vstřícnou jako byla moje žena, tak kdyby nějaká měla zájem?
firma: ELPLAST Přelouč
velký šéf: TOMČÍK PETRAle pozor u něj nevíte co čekat, spočátku hrrr a potom vás nechá pěkně vycukat.
Vis o tom ze je to protipravni?
@santus Ja si myslím, ze mate oba málo skutečných starosti, tak vymýšlíte kraviny. Měli byste se vzpamatovat.
@tigy66 píše:
@santus
a kde je to vysvětleno od Tebe? tady v tomto vláknu? kouknu, zdůvodnění sexu s její kamarádkou ve vaší posteli, mě docela zajímá![]()
To byly takový blbý opilecký orgie který sme kdysi doma pořádali. A s mojí manželkou jsem se seznámil v době, kdy sem byl ještě stále ženatej se svojí první ženou a naše první společná noc(i první milenecká noc) proběhla sice bez účasti, ale v posteli mojí a mé první ženy.
@tigy66 píše:zdůvodnění sexu s její kamarádkou ve vaší posteli, mě docela zajímá![]()
To by mě taky zajímalo. Zatímco mít milenku je věc, řekněme, celkem běžná, tak dotáhnout si jí domů do postele, to může napadnout jen magora.
@santus a jinak.. pokud ona mu vykourila, je to stale vic a horsi nez to, ze TY sis dotahl do VASI postele JEJI kamaradku a jeste ses nechal nacapat???
To jen tak na okraj, nevera jak nevera, ale tys tomu dal grady..
neni tu naka diskuze manzelky jak ji bylo kdyz te opakovane nacapala u nevery??
Protoze ty jsi svatej dle sebe, tak by sis mel pocist!!
@sissi79 píše:
Sorry ale ty jsi dobytek.
Pokud ji doopravdy milujes, nech ji byt a odejdi. To je to nejlepsi co pro ni a sve deti muzes udelat
Byt bych klidně i přenechal, ale inkaso, hypotéka, poplatky do fondu oprav a společné půjcky, to zřejmě neutáhne a já bych podpořit taky nemohl.
@santus píše:
To byly takový blbý opilecký orgie který sme kdysi doma pořádali. A s mojí manželkou jsem se seznámil v době, kdy sem byl ještě stále ženatej se svojí první ženou a naše první společná noc(i první milenecká noc) proběhla sice bez účasti, ale v posteli mojí a mé první ženy.
tak ty jsi fakt dáreček!
![]()
@santus píše:
Historie se opakuje…