Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MDK
10952
13.1.15 18:50
@tigy66 píše:
@MDK
nevím,, takhle to klucí říkali :D

koukám, že klucí jsou všichni stejní..jako bych slyšela toho svýho. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.1.15 19:06
@Starej Pardal píše:
Jsem pracovnik bezpecnostni agentury, ktera obsluhuje kamerovy system a hlida objekt, ve kterem k inkriminovane udalosti doslo. Nemohu se smirit s tim, jak je tady Santusovi upirano pravo na podrobnosti. Proto po konzultaci s uradem pro ochranu osobnich udaju zverejnuju staticky snimek ze zaznamu bezpecnostni kamery, samozrejme po mensi graficke uprave, aby nebylo mozne podle obliceju identifikovat konkretni osoby…Santusi sorry, vic pro tebe opravdu udelat nemohu…

Ty seš vůl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
13.1.15 19:11
@tigy66 píše:
tak nejlepší podle mýho názoru do jedný ruky cigáro a do druhý lahváče :mrgreen: :mrgreen:
:think: :think: tomu rikam adrenalin :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
tigy66
13.1.15 19:17
  • Citovat
  • Upravit
MDK
10952
13.1.15 20:37
@tigy66 píše:
tak nejlepší podle mýho názoru do jedný ruky cigáro a do druhý lahváče :mrgreen: :mrgreen:

a tak mě ještě napadlo…když se ti k tomu ženská dobře postaví, můžeš její záda použít jako odkladiště na toho lahváče, popelník a když bude dobře stavěná, vleze se ti tam i ovladač na TV. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
13.1.15 20:46
  • Citovat
  • Upravit
MDK
10952
13.1.15 20:47
@tigy66 píše:
@MDK
8o 8o :D

co se ti jako nelíbí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.15 22:09
@MDK píše:
no, ale musíš uznat, že starej pardál to tím obrázkem teda dorazil. :nevim: :D

jednoduseji to schema zapojeni namalovat neumim… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.15 22:12
@tigy66 píše:

ja to mam v lete pravidelne s cigarem a skotskou, obcas s irskou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 13:54

Ahoj,
chtěla bych se vás zeptat, když mě byl partner nevěrný a zůstala jsem s ním, on se se mnou, měl by na milenku zapomenout, vymazat ji ze života, nepsat si s ní, neodpovídat na její sms, nebo by vám nevadilo kdyby si občas napsali…?

• Citovat
  • Upravit
Meha
27.7.15 13:56
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla bych se vás zeptat, když mě byl partner nevěrný a zůstala jsem s ním, on se se mnou, měl by na milenku zapomenout, vymazat ji ze života, nepsat si s ní, neodpovídat na její sms, nebo by vám nevadilo kdyby si občas napsali…?

Vadilo by mi, kdyby zůstávali v kontaktu, těžko se tak obnovuje důvěra v partnera, takže za mě - vymazat ze života.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky