Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hmmm, jdu si udělat popcorn a jdu se dát do čtení, to vypadá zajímavě ![]()
@Blackova.K pokud to není fake, což asi není, tak opravdu nechapu.
@sissi79 nevim, jestli je to aktuální, ale :
V hlavě čtvrté zvláštní části trestního zákoníku jsou obsažena ustanovení, podle kterých se poskytuje ochrana rodině a dětem proti činům, jimiž je narušován především zdárný a řádný vývoj dětí, jejichž výchova je zajišťována a realizována zejména v rodině.
Objektem trestných činů v hlavě čtvrté je zájem na důsledném uplatnění řádné výchovy, výživy, tělesném a duševním vývoji dítěte a na harmonických vztazích v rodině fungujících podle základních společenských norem.
Já jsem dceři žádnou seznamku neukazovala
Jak mám zabránit 85kilovýmu chlapovi aby tu večer nekrmil holce uši, mám, ho zabít? Věř mi že mám sto chutí to udělat, zabil by mě první a já s ním holky nechat nechci, řeším azylák. Ona to fakt není pr.el,holky se snažím toho uchránit jak to jde, dělám před nima že nic, i když bych brečela jak malý dítě. Co zmůže ženská postavou dítěte proti takovýmu chlapovi, úplný ho.no.Takže prosím neodsuzujte, mám toho až nad hlavu věřte tomu. Nemůžu jít s dětma na ulici, fakt ne.
@rozmary píše:
Jak mám zabránit 85kilovýmu chlapovi aby tu večer nekrmil holce uši, mám, ho zabít?
Odejít od něj. Nevěřím, že by tě rodiče nechali na ulici.
@káťa píše:
Odejít od něj. Nevěřím, že by tě rodiče nechali na ulici.
Tak tomu věř že jo, mamku už nemám, táta má novou přítelkyni, který jsem už několikrát brečela u stolu, že v tomhle prostě žít nemůžem, odpověď no není to jednoduchý. Táta se k tomu nevyjadřuje, nakonec mi napsal, že jestli půjdu do nájmu bude mi platit tři tisíce měsíčně, je to hezký, ale nepomůže mi to. Původně jsem čekala něco jinýho, mám ještě dědictví po mamce čtvrtinu bytu ve kterém táta se svou přítelkyní bydlí, chtěla jsem vyplatit, nikdy bych mu o ty prachy neřekla, ale teď mi sakra teče do bot.No vyplatit nelze
Jinak dnes mi v práci nabídli na zítra přesčas, čtyři hodiny, vědí že jsem jim nikdy neodmítla jít, tak jsem ho vzala.Jen jsem se o tom doma zmínila, byl oheň na střeše, to je ale divný co? Řekla jsem mu ať si zavolá koordinátorovi, když mi nevěří. To si piš, že ti nevěřim ani slovo a hned mu volal s tím, že se jen ptá, jestli náhodou nekecám, že tady byla z mojí strany nevěra, tak aby měl jistotu.
No ty bláho, rozmary, tak ať ti vyjde co nejdříve ten azylák, co si tady čtu ty obhajoby tvýho povedenýho manžílka, tak na sebe buď opatrná, nemá to v hlavě v pořádku. Drž se!
@Petramatka píše:
No ty bláho, rozmary, tak ať ti vyjde co nejdříve ten azylák, co si tady čtu ty obhajoby tvýho povedenýho manžílka, tak na sebe buď opatrná, nemá to v hlavě v pořádku. Drž se!
No jo, jenže azylák, to je ztráta práce, protože holky nemůžou po Pardubicích cábrovat samotný, takže vlastně budu v ještě větším průseru než teď. Zkusím ještě nějakou tu svobodnou maminu, která třeba už nechce žádnýho chlapa a potřebuje pomoct s bytem.Zase tu stojí za mnou a šije do mě já jsem s ním pr.al,já?
@rozmary píše:
Já jsem dceři žádnou seznamku neukazovalaJak mám zabránit 85kilovýmu chlapovi aby tu večer nekrmil holce uši, mám, ho zabít? Věř mi že mám sto chutí to udělat, zabil by mě první a já s ním holky nechat nechci, řeším azylák. Ona to fakt není pr.el,holky se snažím toho uchránit jak to jde, dělám před nima že nic, i když bych brečela jak malý dítě. Co zmůže ženská postavou dítěte proti takovýmu chlapovi, úplný ho.no.Takže prosím neodsuzujte, mám toho až nad hlavu věřte tomu. Nemůžu jít s dětma na ulici, fakt ne.
Nenervuj se nějakou stupidní diskuzí ![]()
Píšu to tady pořád, je to jen anonymní server a nejvíc si tady plácají játra ti, co mají doma sraček nad hlavu
Je mi z toho zle, ale jmenovat nebudu.
Já věřím, že to zvládneš ![]()
@rozmary
tak mu řekni, že on s tím začal první. Na to už zapomněl? On nechce nic jiného, než tě týrat, protože on sám je nešťastný. Ale z toho se takhle nikdy nedostanete. Ty to víš, ale on chce jen vyhrát a dostat tě až na zem. Ať se ti povede zmizet.
@rozmary ježiši, fakt bych chtěla být muškou u vás
to má tyhle pindy i před holkama? Normálně mu míchej něco do žrádla, ať chrápe a dá pokoj.
Upřímně? vyprdla bych se na práci a radši brala sociálku, nevím jak jsou holky velký a co samotný zvládnou to víš ty. Ale asi radši tu socku, protože teď to je pro ně těžký a po odchodu do azyláku bude taky. Budou se potřebovat srovnat.
@Catus píše:
Nenervuj se nějakou stupidní diskuzí
Píšu to tady pořád, je to jen anonymní server a nejvíc si tady plácají játra ti, co mají doma sraček nad hlavuJe mi z toho zle, ale jmenovat nebudu.
Já věřím, že to zvládneš
Dík, hele fakt ti můžu říct, že už jsem totálně vyřízená, včera co si tu s váma psal, byl zase relativně v klidu. Že už se na to vyse. e,že už ví všechno a stejně tomu nebude nikdy věřit, ale že je to jedno, že to nějak prostě ještě zkusíme. Jela jsem z práce po dlouhý době celkem vyklidněná, ale to co mě čekalo doma, že mi talíř s jídlem nešvihnul div na hlavu, jen proto, že jserm si dovolila říct, že jdu na přesčas a už to zase jede, nikomu bych tohle nepřála fakt nikomu.Vim,že jsou to stupidní diskuse, ale komu to mám proboha říct, když nikoho nemám a nikam nesmim.
Upozorňuju, že mám práci v kolbence, kde nemám pomalu čas se ani vysmrkat, ale jak já se do ní strašně těšim, mezi normální lidi aspoň chvíli.
@rozmary koukám ti po spolubydlení, ale to jsou samý studenti. Jak daleko jsi ochotná jít od Pardubic? ![]()
@Blackova.K píše:
@rozmary koukám ti po spolubydlení, ale to jsou samý studenti. Jak daleko jsi ochotná jít od Pardubic?
No to je celkově dost problém, starší je pod lékama na hyperaktivitu, dost na tom, že musí ráno zvládat sebe a ještě malou ségru vodit do školky, je dobrá, stokrát jim teda volám co mají dělat, přecházejí jen jednu silnici, i tak mě berou mory. Učitelka ví jaká dcera je, utvořily si spolu takovej dost pěknej vztah, přesto, že dcera je velice problémová, učitelka ji prostě bere. S přechodem na jinou školu by jí nastalo pořádný peklo. Myslela jsem, že bych jí i z těch Pardubic vozila do Heřmaňáku, ona fakt hodně špatně zvládá jakoukoliv změnu. Proto chci ještě zkusit nějaký ty mamky poblíž Heřmaňáku, jediný co vážně nechci stěhovat se k nějakýmu chlapovi.
@rozmary jasný, jasný. Jdu napsat kámošce, bydlí poblíž. Třeba o něčem ví.