Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Starej Pardal píše:
Jsem pracovnik bezpecnostni agentury, ktera obsluhuje kamerovy system a hlida objekt, ve kterem k inkriminovane udalosti doslo. Nemohu se smirit s tim, jak je tady Santusovi upirano pravo na podrobnosti. Proto po konzultaci s uradem pro ochranu osobnich udaju zverejnuju staticky snimek ze zaznamu bezpecnostni kamery, samozrejme po mensi graficke uprave, aby nebylo mozne podle obliceju identifikovat konkretni osoby…Santusi sorry, vic pro tebe opravdu udelat nemohu…
![]()
ale ty ruce, ty bych mu urazila…
@Starej Pardal @tigy66 Pánové,já nevím, že vždy, kdy se do takto dramatické diskuse přimotá chlapské osazenstvo emimina, stává se z daného tématu fraška…
![]()
@tigy66 píše:
@Starej Pardal
tak takhle to neznám ani já![]()
![]()
tím bych se moc nechlubila, to máš hluboké mezery… ![]()
@Tandaradei píše:![]()
![]()
ale ty ruce, ty bych mu urazila…
přesně tohle mě napadlo po detailním shlédnutí obrázku taky… ![]()
@MDK píše:
přesně tohle mě napadlo po detailním shlédnutí obrázku taky…
no, trochu se naparuju, většinou stačí důrazně zavrtět hlavou ![]()
@Tandaradei píše:
no, trochu se naparuju, většinou stačí důrazně zavrtět hlavou
já plácám… ![]()
@MDK píše:
@Starej Pardal @tigy66 Pánové,já nevím, že vždy, kdy se do takto dramatické diskuse přimotá chlapské osazenstvo emimina, stává se z daného tématu fraška…![]()
no nevím to jistě, ale dle mě je hlavně velká fraška celý tento příběh
![]()
@tigy66 píše:
no nevím to jistě, ale dle mě je hlavně velká fraška celý tento příběh![]()
no, ale musíš uznat, že starej pardál to tím obrázkem teda dorazil.
![]()
Tím bych se moc nechlubila, to máš hluboké mezery… ![]()
tak doufám, že to někdy přece jen ještě přijde
![]()
a ruce teda potom kam s nima? v bok?
![]()
@tigy66 píše:tak doufám, že to někdy přece jen ještě přijde
Tím bych se moc nechlubila, to máš hluboké mezery…
ale moc dlouho nečekej, takovýhle praktiky Ti budou v 70.letech celkem už k hounu.
ježiš, co já vím, nejsem chlap…dlachni třeba partnerce ramena nebo něco, ale hlavně ne hlavu a ani ty ruce v bok raději nedávej…hochu, ty máš vážně hluboké mezery.
![]()
@MDK píše:
ale moc dlouho nečekej, takovýhle praktiky Ti budou v 70.letech celkem už k hounu.ježiš, co já vím, nejsem chlap…dlachni třeba partnerce ramena nebo něco, ale hlavně ne hlavu a ani ty ruce v bok raději nedávej…hochu, ty máš vážně hluboké mezery.
![]()
![]()
tak nejlepší podle mýho názoru do jedný ruky cigáro a do druhý lahváče
![]()
@rozmary proboha vymaž si ty děti z profilovky perete tu špinavé prádlo a nemáš soudnost ani tu, abys jim chránila soukromí, divím se ti pořád tu píšeš, jak ti o ně jde, tak aspoň toto je minimum co pro ně můžeš udělat ne? ![]()
Příspěvek upraven 13.01.15 v 20:17
@tigy66 píše:
tak nejlepší podle mýho názoru do jedný ruky cigáro a do druhý lahváče![]()
no vidíš, jak ti to myslí…ty se neztratíš.
![]()