Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
12.1.15 18:55
@rozmary píše:
Dík, hele fakt ti můžu říct, že už jsem totálně vyřízená, včera co si tu s váma psal, byl zase relativně v klidu. Že už se na to vyse. e,že už ví všechno a stejně tomu nebude nikdy věřit, ale že je to jedno, že to nějak prostě ještě zkusíme. Jela jsem z práce po dlouhý době celkem vyklidněná, ale to co mě čekalo doma, že mi talíř s jídlem nešvihnul div na hlavu, jen proto, že jserm si dovolila říct, že jdu na přesčas a už to zase jede, nikomu bych tohle nepřála fakt nikomu.Vim,že jsou to stupidní diskuse, ale komu to mám proboha říct, když nikoho nemám a nikam nesmim. :zed: Upozorňuju, že mám práci v kolbence, kde nemám pomalu čas se ani vysmrkat, ale jak já se do ní strašně těšim, mezi normální lidi aspoň chvíli.

No já to znám, ne z vlastní zkušenosti, ale z důvěrného vyprávění a trvá to takhle už dva roky. Zlepší se to na pár dní a pak zase. A tam to byla jedna sms. Takže kdyby šlo o nevěru, tak je si mrtvá. Taky se chová jako prase, probírá to před dítětem, chaň bůh jak ona musí zůstat dýl v práci… :zed:
Je z ní nervozní troska. Teď je klid, čekám kdy to zase začne.
Takže jo, vím jak to člověka rozhodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.1.15 18:55
@Blackova.K píše:
@rozmary jasný, jasný. Jdu napsat kámošce, bydlí poblíž. Třeba o něčem ví.

Díkes

• Citovat
  • Upravit
rozmary
12.1.15 18:59

No jinak včera si mě v telefonu přepsal z EX na LÁSKA, dneska mi hlásil, že abych se nedivila že mě nemá v telefonu jako LÁSKA, ale jako ROZMARY, to je totiž dost dobrá ku.va. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2940
12.1.15 19:03

@rozmary neděkuj, uvidíme. Když něco bude, tak ti to pošlu v SZ, tady ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24540
12.1.15 19:08

Bych si ho prepsala v telefonu jako ALIMENTY NA 4 DETI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.1.15 19:26
@Catus píše:
No já to znám, ne z vlastní zkušenosti, ale z důvěrného vyprávění a trvá to takhle už dva roky. Zlepší se to na pár dní a pak zase. A tam to byla jedna sms. Takže kdyby šlo o nevěru, tak je si mrtvá. Taky se chová jako prase, probírá to před dítětem, chaň bůh jak ona musí zůstat dýl v práci… :zed:
Je z ní nervozní troska. Teď je klid, čekám kdy to zase začne.
Takže jo, vím jak to člověka rozhodí :kytka:

Pár dní, ty bláho no u nás je to po hodinách. Kočka je dobrá že to vydržela tak dlouho, já bych to nedala.

• Citovat
  • Upravit
2940
12.1.15 19:34
@Arturie píše:
Bych si ho prepsala v telefonu jako ALIMENTY NA 4 DETI.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
12.1.15 20:02
@Catus píše:
Nenervuj se nějakou stupidní diskuzí :hug:
Píšu to tady pořád, je to jen anonymní server a nejvíc si tady plácají játra ti, co mají doma sraček nad hlavu :roll: Je mi z toho zle, ale jmenovat nebudu.
Já věřím, že to zvládneš :kytka:

A já taky nemůžu jmenovat? ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
12.1.15 20:37

@rozmary
to je jak z hororu, ta situace u vás…já bych řekla, že dcerka to bude mít taky hodně z vás…
já bych se normálně bála i v noci usnout, aby mu nejeblo v kouli a nezapíchnul mě, nebo něco neudělal dětem…snad bych se fakt na noc zamykala
a utéct co nejdřív - s tou rodinou to máš blbý, co sourozenci???

• Citovat
  • Upravit
66859
12.1.15 20:48

@rozmary obrať se na OSPOD ohledně předběžného opatření o svěření dětí do péče

http://www.pardubice.eu/…chrany-deti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
13.1.15 00:06

@rozmary Ty vo.le,já nemám slov :evil:…Fakt ti moc přeju, aby se ti co nejdřív podařilo se od toho blázna dostat pryč :think: Je mi líto co musí zažívat holky :( Ale snad bude brzy líp :hug: :hug: :hug:

Chorobní žárlivci jsou jedním z typů partnerů, se kterými se NEDÁ ŽÍT a velmi těžko se to léčí-dokonce to prý ani moc nejde :think: Reakce tvého muže jsou toho důkazem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
13.1.15 03:00
@rozmary píše:
No jinak včera si mě v telefonu přepsal z EX na LÁSKA, dneska mi hlásil, že abych se nedivila že mě nemá v telefonu jako LÁSKA, ale jako ROZMARY, to je totiž dost dobrá ku.va. :roll:

Dočetla jsem celou diskuzi. Připadne mi absurdní, že řešíš, jak tě má tm vedenou v tel. seznamu, místo toho, abys změnila svůj nick za nějaký anonymní :roll: Jinak ti držím pěsti, aby sis našla bydlení a s holčičkama jsi začala nový život :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
13.1.15 10:01
@Michelangelo píše:
Dočetla jsem celou diskuzi. Připadne mi absurdní, že řešíš, jak tě má tm vedenou v tel. seznamu, místo toho, abys změnila svůj nick za nějaký anonymní :roll: Jinak ti držím pěsti, aby sis našla bydlení a s holčičkama jsi začala nový život :kytka:

S nickem souhlasim, hlavne fotka s detmi by mela co nejrychleji zmizet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.15 14:37

Vic svetla do pripadu...

@santus píše: … Potřeboval bych ty zmíněné sex zážitky detailně popsat, ať je můžu vymazat z hlavy, to moje drahá i po doznání odmítá…

Jsem pracovnik bezpecnostni agentury, ktera obsluhuje kamerovy system a hlida objekt, ve kterem k inkriminovane udalosti doslo. Nemohu se smirit s tim, jak je tady Santusovi upirano pravo na podrobnosti. Proto po konzultaci s uradem pro ochranu osobnich udaju zverejnuju staticky snimek ze zaznamu bezpecnostni kamery, samozrejme po mensi graficke uprave, aby nebylo mozne podle obliceju identifikovat konkretni osoby…

Santusi sorry, vic pro tebe opravdu udelat nemohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
13.1.15 14:46

@Starej Pardal
tak takhle to neznám ani já :think: :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie