Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym X píše: To by mě taky zajímalo. Zatímco mít milenku je věc, řekněme, celkem běžná, tak dotáhnout si jí domů do postele, to může napadnout jen magora.
souhlasim, muj nazor
@rozmary píše:
Současná situace u nás doma. Manžel je nevím od kdy na seznamce, vyměňuje si zprávy a fota s jinýma slečnama, což já mám tolerovat. Nelezu mu do telefonu, jen jsem ráno po nájezdu dcery, jak jsem strašná, že všechno ničím jí chtěla dát přečíst zprávu, kterou jsem tatínkovi posílala v pátek. Zjistila jsem, že mě tam má vedenou jako EX, to je lásky.
Hraje na tebe, protože si myslí, že to v tobě vyvolá žárlivost, poklekneš a budeš se kát
je k smíchu, jak jsou si tyto typy podobné.
Drž se kvůli dětem ![]()
@santus píše: Byt bych klidně i přenechal, ale inkaso, hypotéka, poplatky do fondu oprav a společné půjcky, to zřejmě neutáhne a já bych podpořit taky nemohl.
oooo, takze muzske ochranitelsko-vlastnicke pudy ![]()
a jeste jsem zapomel, vse pro pocit vlastni nepostradatelnosti a dulezitosti
@rozmary píše:
Z očí do očí jsem to zkoušela nesčetněkrát, vyblila jsem mu na sebe úplně všechno, chtěl to slyšet, řekla jsem mu totálně celou pravdu, ale jemu to nestačí, pořád tomu nevěří že k ničemu víc nedošlo. Ve chvíli, kdy už to mě totálně nasra. jsem mu řekla, tak jak chceš, píchal mě denně, jsi spokojenej, je to to co chceš slyšet? Taky se mu to nelíbí, tak co víc k tomu říct. Jinak co se týče dětí, já jsem před nima po tatínkovi nikdy neplivala, už jen proto že je mám moc ráda na to abych jim přidělávala ještě větší trápení. Myslím si o něm svoje, ale děti do toho netahám.
Potkavala jsem te v ruznych diskuzich, proto tohle mi prijde pres caru.. Ver ze se vzdycky najde dobrak kterej detem rekne ![]()
Pokud te miluje jak prezentuje, chtej dukaz, okamzity nastup na lecbu.. Jinej neexistuje. Pevne nervy uz kvuli detem ![]()
@Pesimista píše:
oooo, takze muzske ochranitelsko-vlastnicke pudya jeste jsem zapomel, vse pro pocit vlastni nepostradatelnosti a dulezitosti
Vis jak ![]()
@Catus píše:
Hraje na tebe, protože si myslí, že to v tobě vyvolá žárlivost, poklekneš a budeš se kátje k smíchu, jak jsou si tyto typy podobné.
Drž se kvůli dětem
A věříš tomu, že se mnou už to ani nehne? Ještě nedávno jsem se tu klepala jak ratlík z těch jeho nálad, hodinu dobrý, pak zase peklo a takhle pořád dokola, vystreslá jako svi. a,opakovalo se to už tolikrát, že mě už nic nepřekvapí, už jsem rezignovala a je mi tak nějak uplně jedno co dělá, nedělá, kde po nocích šmejdí na netu, už je mi to volný.
@Malaga píše:
@tigy66 tak ten mě taky zajímá
santus
Sám si byl schopný podvádět, nevím teda přesně koho s kym v čí posteli a za jakého opileckého stavu
,ale pokud to o Tobě současná ví nebo aspoň jednou se jí to dotklo, tak Ti to „osud“ takhle nějak poslal zpátky.
To, že si nebyl nadšený z nástupu svojí současný ženy do práce mezi 18 chlapů chápu naprosto, ale myslím, že ono by to asi přišlo i jinde s tím co si předvedl si asi absolutní věrnost z druhé strany nemohl očekávat.
HLAVNÉ ale nechápu ten celý příběh, jestli je vůbec pravdivý. Píšete doma z jednoho kompu, ona ví, že sem chodíš a přesně byť anonymně popíše svojí nevěru tak aby si to poznal??
Moc se mi to nezdá.
Pokud je to pravdivý asi nemá cenu něco lepit, Ty jí už nebudeš věřit nikdy. Že přežijete v jedný domácnosti v míru jen kvůli dětem pochybuju.
Být Tebou našel bych si jinou, lepší řešení nevidím.
@Markéta80 píše: @santus ty jsi nevěrnej a to je ok, ještě vás u toho vidídobre, jen do nej, zaslouzi, kdyz si zasoulozil pred obecenstvem
Pokud by mě manžel bylnevěrneja ještě ho u toho viděla tak by byl okamžitý konectak je to nejlepsi, nic se cekanim nezmeni, jen prohloubi problemy
a kdyby náhodou ne tak bych využila první příležitosti.tak tohle je uz zase jen a jen velike zoufalstvi, jit s prvnim magorem, ktery se ti priplete do cesty
V té posteli už bych nespala![]()
spravne, pryc dokud je cas, neztracet ani minute ![]()
@rozmary píše:
A věříš tomu, že se mnou už to ani nehne? Ještě nedávno jsem se tu klepala jak ratlík z těch jeho nálad, hodinu dobrý, pak zase peklo a takhle pořád dokola, vystreslá jako svi. a,opakovalo se to už tolikrát, že mě už nic nepřekvapí, už jsem rezignovala a je mi tak nějak uplně jedno co dělá, nedělá, kde po nocích šmejdí na netu, už je mi to volný.
věřím
jednou se to prostě v tobě zlomilo a je ti to u zadku…a to je dobře
To že je on chabrus na hlavu neznamená, že to udělá i z tebe.
Buď v klidu, nějak to dopadne. Hlavně do toho netahejte ty děti. Vím, že je to strašně těžký, ony to slyší a asi z toho mají v hlavě guláš, navíc když on do nich vandruje, ale dokazuj jim svoji lásku, víc teď asi nenaděláš.
Těch 18 chlapů byl ten spouštěč k tý mí žárlivosti, ale nejhorší je, že to rosek vedoucí společně mě nasazovali parohy 4 měsíce a já doma nevědomky všechno připravoval pro mou ženušku, která spokojeně přijela domů a na dotaz jestli se v práci něco neděje jen podotkla že to už si on nikdy nedovolí…a dovolil.
@santus Jdi se léčit, nenič život manželce, sobě, dětem.
Fakt Ti přijde normální jet do prodejny s žádostí, aby obnovili smazané SMS z manželčina telefonu?
Vzpamatuj se!!!
@santus píše: ale vim že žárlivej jsem, myslim že v mezích normy, jen ten poslední půlrok jsem rapidně přidal.
proboha, co je to „žárlivej jsem v mezích normy“, tohle bych rad videl upresnene, zajima me ta „norma“ zarlivosti ![]()
@Pesimista píše:
proboha, co je to „žárlivej jsem v mezích normy“, tohle bych rad videl upresnene, zajima me ta „norma“ zarlivosti
Jo, tak to by mě taky zajímalo ![]()
Zrovna o tomhle jsme včera mluvili, pokud by ty SMS nemazala, tak bych alespoň přišel nato, že třeba vlastně nic. Ale takhle nevim nic a myslet si o tom můžu co mě zrovna škytne v makovici.???
@santus Myslet si o tom můžeš, co chceš, ale vzít její mobil a jet s takovou žádostí do prodejny, může jen chorý mozek, sorry.