Partnerova nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
11.1.15 19:13
@Blackova.K píše:
Oba dva jste jebnutý něčím po palici. Ani jeden nejste normální.

S tím bez diskuse souhlasím. Možná jsou to internetoví exhibicionisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.1.15 19:23

Mě teda zaráží, že tady oba dokolečka řeší jen sebe…
Tak si byli nevěrní - jako nic k chlubení, ale nejsou ani první ani poslední…
Co ale teda fakt nechápu, jak tu ventilují opravdu intimní záležitosti bez ohledu na děti.
Možná to čte paní učitelka ze školky nebo prostě jiní lidé co znají vás i vaše holky… a ono to všechno dostat z netu je dost obtížné…
Holčičky se akorát tak můžou za svoje rodiče stydět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.1.15 19:25
@Malaga píše:
Mě teda zaráží, že tady oba dokolečka řeší jen sebe…
Tak si byli nevěrní - jako nic k chlubení, ale nejsou ani první ani poslední…
Co ale teda fakt nechápu, jak tu ventilují opravdu intimní záležitosti bez ohledu na děti.
Možná to čte paní učitelka ze školky nebo prostě jiní lidé co znají vás i vaše holky… a ono to všechno dostat z netu je dost obtížné…
Holčičky se akorát tak můžou za svoje rodiče stydět…

Ja uz to psala taky.. kdyz ne ted, v budoucnu.. a tohle dokaze ublizit i po letech..

• Citovat
  • Upravit
26270
11.1.15 19:29

@sissi79 když to vidím, tak jsem fakt ráda, že nemám nic takového mezi svými známými…
ale zase je dobré vědět, co všechno chodí po světě a koho člověk může mít třeba za sousedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.1.15 19:40
@Malaga píše:
@sissi79 když to vidím, tak jsem fakt ráda, že nemám nic takového mezi svými známými…
ale zase je dobré vědět, co všechno chodí po světě a koho člověk může mít třeba za sousedy…

Ja tohle znam, sice bez nevery, ale jak pres kopirak.. Spis aby mu neruply nervy, hodne tenka hranice..
Nejradsi zamezit oboum pristup sem, aspon na tyden, s ohledem na deti :( Jestli se tohle dozvi, byt zpetne, bude to mit sileny nasledky pro citlivou detskou dusi :(

• Citovat
  • Upravit
4620
11.1.15 19:49

@Blackova.K To kouření ti nesvědčí :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
11.1.15 19:59
@geilens píše:

Myslíš - kouření až do konce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.1.15 20:01
@Anonym X píše:

Bože :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
11.1.15 20:22
@geilens píše:

proč jako? :roll:

@Anonym X píše:

tak nebudu vyhazovat půlky ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.1.15 20:24

@Blackova.K příjdeš mi taková seschlá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
11.1.15 20:25
@geilens píše:
@Blackova.K příjdeš mi taková seschlá :nevim:
.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.15 20:41
@rozmary píše:
Samozřejmě že není, nic to neomlouvá. Nikdy bych mu to neřekla, kdyby táááák netlačil, myslím si že bohatě stačilo říct že něco se stalo a dál se v tom nešťourat, ale on to prostě chtěl vědět za každou cenu chtěl slyšet pravdu, aby byl mezi náma čistej stůl a ani tohle mu nestačilo, chtěl slyšet úplný detaily i při tom orálu, na který už jsem teda vážně odmítla odpovídat. Jasně že to ničemu nepomohlo, stejně do mě pořád hustí, že neví všechno, že chce slyšet pravdu :roll:Kolikrát já už jsem slyšela tu otázku, oprcal tě, kdy a kolikrát? :nevim:

Jenže Rozmary, to je tak u žárlivců - jakmile se dostanou ke zdroji, chtějí vědět víc a víc a zároveň je to ničí a stejně nevěří, že víc nebylo. To mám za sebou taky, pak už jsem taky kapitulovala a odpovídala: Ano, mám milence, několik, to víš že ano, šukám s nima v obědové pauze, ano, scházíme se 10 x denně a dycky si sqěle zašukáme…oni prostě nechtějí slyšet pravdu, jim je jedno co to je, chtějí se tím užírat a ničit.
Samozřejmě to jak ty jsi to pospala na diskuzi, s těma podrobnostma a s tím že podle těch vodítek si mohl bejt jistej že to jsi ty - to byla fakt hloupost. Jenže v tu chvíli tě to prostě bavilo, v tu chvíli jsi nic v hlavě jinýho neměla…Jste teda dárci oba, ale co už s vámi, radu na to nemám.

• Citovat
  • Upravit
8451
11.1.15 21:00
@rozmary píše:
Samozřejmě že není, nic to neomlouvá. Nikdy bych mu to neřekla, kdyby táááák netlačil, myslím si že bohatě stačilo říct že něco se stalo a dál se v tom nešťourat, ale on to prostě chtěl vědět za každou cenu chtěl slyšet pravdu, aby byl mezi náma čistej stůl a ani tohle mu nestačilo, chtěl slyšet úplný detaily i při tom orálu, na který už jsem teda vážně odmítla odpovídat. Jasně že to ničemu nepomohlo, stejně do mě pořád hustí, že neví všechno, že chce slyšet pravdu :roll:Kolikrát já už jsem slyšela tu otázku, oprcal tě, kdy a kolikrát? :nevim:

8o tak tohle by mi chlap řekl jen jednou :pocitac:
jako oni si vážně neuvědomují, že těmahle kecama v ženské jen vzbudí dojem, že je to ůplně normální a ona to pak tím spíš udělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.15 21:01

@santus Jsi blázen. Tohle není láska. Ty Rozmary nemiluješ, tohle není láska. Jsi na ní normálně závislej. Bojíš se, že budeš muset žít bez ní a to tě ničí. Ne to, že nebudeš s ní, ale to, že ji nebudeš mít pod dozorem. Vůbec si neumíš představit, co tímhle můžeš způsobit. Ničíš ji, ničíš sebe a hlavně to odnesou vaše děti. Neříkám, že Rozmary je dokonalá, také nasekala pár chyb. Ale myslím, že hodně velkou mírou jsi ji k tomu dohnal.
Největší tvé vyznání lásky bude, když jí dáš pokoj. V klidu se rozveďte, nevymlouvej se na finance, na to, že ona to neutáhne. Jste manželé, vše by mělo jít půl na půl. A popravdě si myslím, že kdyby jste teď prodali byt nebo co máte, z toho vyplatili hypotéku, tak by Rozmary mohla zvládnout pronájem nějakého bytu. I kdyby žila od výplaty k výplatě, rozhodně by to byl lepší život než to, co má teď.
Jenže to ty neuděláš. Raději ji budeš vlastnit, ničit, týrat svými projevy.
Znám to z vlastní zkušenosti. Můj manžel se chová stejně jako ty. A nepodvedla jsem ho. Stačí, že kurevník je on a automaticky obviňuje i mě. Odřízl mě od financí, když má pocit, že něco hrozí, štve proti mě děti, vydírá, vyhrožuje. Chlapi jako jste vy by zasloužili pořádně dostat po hubě a potom rovnou ústavní léčbu. Jste nemocní a odnášejí to nevinní lidé okolo vás :,( :cert: :zed:. Lenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.15 21:03
@brisco píše:
jako oni si vážně neuvědomují, že těmahle kecama v ženské jen vzbudí dojem, že je to ůplně normální a ona to pak tím spíš udělá :think:

Neuvědomují si to. Tohle je normální jednání nenapravitelných kurevníků. Mají pocit, že když to dělají oni, tak to automaticky dělají i jejich ženy. A čím více naléhají, tím více to ženskou začne štvát a nějakého milence si vymyslí, jen aby uspokojila jeho „touhu po senzaci“, v horším (nebo lepším :think: ) případě, si nějakého milence opravdu najde. Lenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky