Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
ok.. byl opakovaně nevěrnej a ještě ve vaší posteli.. no fuj, ale budiž.. vyprávěls i ty jí detaily??![]()
![]()
To sem nemusel, páč se na nás dívala na vlastní oči.
@santus píše:
To sem nemusel, páč se na nás dívala na vlastní oči.
i všech tvých nevěr???
@Blackova.K píše:
jsi vůl![]()
To už vim taky, kdyby mě to někdo řikal dopředu, tak bych tomu nikdy nevěřil. Stalo se stalo, hlavně aby už nebylo stejně nebo hůř.
@santus píše:
To už vim taky, kdyby mě to někdo řikal dopředu, tak bych tomu nikdy nevěřil. Stalo se stalo, hlavně aby už nebylo stejně nebo hůř.
jsi chorobně žárlivý, musíš svou ženu vozit do práce i z práce, takže důvěra v ní nulová a na tomhle chceš stavět dál?? Kdyby chtěla zahnout zahne znovu, nenaděláš nic..
@sissi79 píše:
i všech tvých nevěr???
Jo u všech dvou. Ta třetí vlastne ani nebyla, protože k žádnýmu pohlavnímu styku nedošlo.
@santus píše:
Jo u všech dvou. Ta třetí vlastne ani nebyla, protože k žádnýmu pohlavnímu styku nedošlo.
to jsi tak blbej že se necháš načapat?? Bo jsi to dělal schválně??
@sissi79 píše:
jsi chorobně žárlivý, musíš svou ženu vozit do práce i z práce, takže důvěra v ní nulová a na tomhle chceš stavět dál?? Kdyby chtěla zahnout zahne znovu, nenaděláš nic..
To vim taky-neuhlídáš a neubude, ale je nepěkné, když se na to příde.
@santus píše:
To vim taky-neuhlídáš a neubude, ale je nepěkné, když se na to příde.
vážně?? a uvědomil sis to až jsi přišel na tu její?? Tys jí to udělal opakovaně.. to bylo dobrý??
@sissi79 píše:
to jsi tak blbej že se necháš načapat?? Bo jsi to dělal schválně??
Zřejmě mladej a blbej.
@santus píše:
Zřejmě mladej a blbej.
zřejmě?? to nevíš jistě?? a to něco omlouvá?? Bolelo ji to míň??
@sissi79 píše:Číst pořádně. Já ulítnul pokaždý jen jednou, ale ona v tom lítala 4 měsíce a na mé otázky jestli je všechno v poho, tak prej že jo, přece by si šéf nedovolil opakovat něco jako tenkrát.
vážně?? a uvědomil sis to až jsi přišel na tu její?? Tys jí to udělal opakovaně.. to bylo dobrý??
@sissi79 to jo
, ale je to Sisyfovská práce…
snad se nějak dohodnou a moc to nepoškodí jejich holčičky…
ok.. byl opakovaně nevěrnej a ještě ve vaší posteli.. no fuj, ale budiž.. vyprávěls i ty jí detaily??